Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви проблеми споделят майките в публикациите си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, свързани с бременността, като подготовка за раждане, покупки за бебето, избор на продукти (кремове и стерилизатори), преглед по време на бременността, секс по време на бременност, срещи на майки и други лични преживявания. Освен това форумът обхваща споделяне на лични преживявания, съвети за болнични престои, избор на сутиени за кърмачки, изследвания и прегледи, както и рисковете от зъбни проблеми по време на бременност.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви проблеми споделят майките в публикациите си?
-
Какви са плановете за срещата на майките?
-
Какви са препоръките за закупуване на продукти за бебета?

, ако да, тогава не си имала тесен таз и си родила нормално, а сега имаш тесен таз и трябва да раждаш секцио, нещо не схванах, а и ако ще раждаш секцио няма значение, че бебето е 150грама по-голямо, да не говорим, че теглото измерено с ехограф въобще не е точно. Мисля, че първо трябва да се успокоиш, че на мен ми звучиш яко панирана

Е, не мина.
Безцеремонно бутат всичко живо, що им се изпречи пред взора. 
На отворените врати казаха само вижте го в Интернет и нищо повече, а те даже превръзки за роилката не са написали...
Никой, ама никой не си вдигна погледа да ме погледне, забили очи в земята или се правят на разсеяни - мъже, жени, всичко. Аз поседях малко навън, че вътре не се дишаше от смрад, но се изморих да седя права и се връщам сред тълпата, че да поседна (добре поне, че имаше свободни места). Тъкмо седнах и жената от гишето направо с епромуши през прозорчето и се провикна "Да дойде бременната жена веднага, какво се спотайвате всички". И така за първи път се възползвах от голямото си шкембе