Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 128
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
здравейте, от 3 дена вземам ПАПАИН, и забелязвам, че урината ми стана на цвят като чай, много тъмна направо червенееща. Нормално ли е това? Да пояся, че  взимам от българският ПАПАИН, дали в него не е проблема?

# 691
braykov - махнах Protein Digest като най-скъп. Ако искаш да махнеш Панкреятина - моля! Можеш до го махнеш.

Отнсно сумарната активност - 300 000 HUT е една прилична ориентировъчна база. Колкото повече - толкова по-добре. Твърдата горна граница е получаването на разтройство. До тогава сте в нормата.

elenaa - при мен се получи същото (в началото на първата тема).

Аз предполагам, че се дължи от разграждането на отпадъчни продукти натрупани в бъбреците.

# 692
И относно въпроса ми за разтваряне на всички протеини във вода преди поглъщане?

# 693
  • София
Не разбрах последно може ли серапептаза за кърмещи или не, че ме мъчи гърло и искам да пийна малко.

# 694
  • София
PinkPanther -моля препоръчай ми нещо за синдром на раздразнени черва.Ако може нещо,което се купува от БГ.Ако не-моля пак да ми разясниш как и от кой сайт се купува.
Благодаря предварително!

# 695
И аз искам да попитам за един възрастен човек, на много добра моя приятелка роднина. Човека си има всички старчески болежки, но проблема е че е много пълен и тотално обездвижен. Само седи и яде, движение до тоалетната и обратно. Никакво желание за ж ивот. И напоследък оттоци, посиняване, стандартните неща от много кила и обездвижване. Много се чудя дали да му поръчам ензимите, те надали ще му помогнат за отслабване, ама поне за прочистване. Притеснявам се евентуално дали може нещо на здравето, да попречат, защото и той не знае какви болести има, не е ходил от векове на лекар. Какво ще ме посъветвате?  Hug

# 696
braykov - не е полезно да се разтварят капсулите.

triffy - за гърло, разтворена серрапептаза - може. После ще се дезактивира в стомаха.

didito - виж темата за лечение с LDN. Там се лекува най-лесно раздразнително-чревен синдром.

joya - да, ензими за прочистване може , но от тях нито ще отслабне, нито ще се радвижи.

И сигурно ще се отрази добре на болестите му.

# 697
  • София

didito - виж темата за лечение с LDN. Там се лекува най-лесно раздразнително-чревен синдром.

Абсурд да приемам силни лекарства,предназначени за наркомани!!!При това лекарите не знаели за това лечение,било в домашна обстановка ooooh!.И кой ще ми даде рецепта за лекарство за наркомани след като не съм зависима??Направо съм потресена от съвета ти.

# 698

Абсурд да приемам силни лекарства,предназначени за наркомани!!!При това лекарите не знаели за това лечение,било в домашна обстановка ooooh!.И кой ще ми даде рецепта за лекарство за наркомани след като не съм зависима??Направо съм потресена от съвета ти.

Бързам да запазя този шедьовър, да не вземеш да го изтриеш... Shocked

# 699
  • София
Оф,не ми се спами.Само като прочетох това:

ПРИГОТОВЛЕНИЕ: От аптека се купува препаратът ReVia или Adepend. Това са търговските наименования на Naltrexone hidrochloride. (по горе са посочени адресът и цената на вносителя на препарата за България).
Отмерват се 50мл вода - от чешмата, минерална, топла, студена - без значение.
Една таблетка се смачква между два листа хартия и се изсипва във водата. Разтворът се разбърква и се прелива в шише (бурканче) с широко гърло, което се затваря плътно.
Въпреки, че налтрексонът се разтваря напълно, разтворът остава мътен заради неразтворимите пълнители в таблетката - магнезиев стеарат, титанов двуокис, желатин и др.
Така приготвеният разтвор се затваря плътно и се държи в хладилника. Преди всяка употреба се разклаща.
Не разтваряйте повече от една таблетка за да е пресен разтворът.

И това:
Въпреки изключителната безвредност на препарата, доказана от прилагането му на пациенти в продължение на 20 и повече години, приемането му става на Ваша собствена отговорност. Ние не сме виновни, че лекарите до ден днешен не знаят за съществуването му.

Пък и това:
Revia® е чист опиатен антагонист и се използва за лечение на алкохолна и опиатна зависимости.

Как пък са толкова тъпи тия лекари по цял свят,та не се сетиха че като се стрие едно хапче,сложи се в малко вода и го шибнеш в хладилника става чудодейно имуностимулиращо,лекуващо сума ти болести!

И още от листовката:
В следващите 12 месеца в България не се очаква регистрация и наличност на лекарствена форма с ниска доза налтрексон хидрохлорид, поради факта, че все още няма еднозначни клинични потвърждения за горното твърдение.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 18:15 от didito.

# 700
  • София
Абе Didito. кой те кара да го пиеш?!  #Crazy  ooooh! Потърси съвет - получи, като не ти харесва има традиционна медицина.  Whistling И тази тема е за ензимите  Peace

# 701
  • София
Съвета го получих тук.Никой не ме кара.Наистина ще отида при лекар,истински такъв.

# 702
  • Paris, France
didito, как да не знаят лекарите за налтрексон  Shocked. Нали те го изписват. Налтрексона (или Ревия тук) е с рецепта, дори ниските дози. И не се употребява само за опиатни зависимости. Тук го изписват за автоимунни заболявания. Това, което ти описваш с разтварянето, се е налаголо преди, когато не е имало ниско дозиран. Друга причина е цената. Дават го и на деца. Не е безвреден и никой не го предписва току така. Тук, в този форум, съм чела за деца на които дават метотрексат за автоимунни заболявания. А той е в пъти по-вреден. Но, понякога няма как.

Много лекарства са лицензирани за едно, оказва се, че като страничен ефект имат и други ползи и с времето се лицензират за друго.

Моят съвет е да намериш добър специалист. Който да е поне чувал за налтрексон Peace, ако и да не го харесва и изписва.

# 703
Тук някой спомена за Мужик Корен. Знаете ли как е английското му наименование и дали може да се намери в айхърб, например?

# 704
  • гр.Добрич
Здравейте PinkPanther. Преди време бях ви писала, че ще опитам да стопя миома с ензимите. Най-накрая успях да стигна до гинеколожката за преглед. Оказа се, че миомата ми не е нараснала за половин година и все още е с размери 5/5см но матката ми се е уголемила. Това притесни гинеколожката и тя реши, че явно имам някакво възпаление, за което ще требва да пия антибиотик. Чакам утрешните резултати , за да реши какъв да бъде антибиотика. Въпросът ми е дали мога да приемам едновременно ензимите и антибиотика?

Общи условия

Активация на акаунт