Отговори
# 345
ЛЕЛЕ УБИХТЕ МЕ С НФОРМАЦИЯ #Shocked

КОГА СЕ НАРОДИХА ТЕЗИ БЕБЕТА ЕЙ!!!ВАРНЕНКИ МАЛКО ОСТАНАХМЕ Rolling Eyes

ЧЕСТИТО НА МАМА КРИСТИ ВИТОМИРЧО И НА МАМА НИКОЛ-ГАБРИЕЛА!!ДА РАСТАТ УМНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА newsm07 ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!!

И НА ТЕБ ИЛИЕНЧЕ МНОГО СТИСНАТИ ПАЛЦИ  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup.бЪДИ СПОКОЙНА И ВСИЧКО ЩЕ МИНЕ НАРЕД Peace

А УТРЕ НА СРЕЩИЧКАТА МИ ТО НЕ ОСТАНХМЕ ВАРНЕНКИ ...АЗ ЩЕ СЪМ НА ЛИНИЯ ПЪК ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ МЕН Hug

Лека вечер момичета Heart Eyes

# 346
Мирчо и аз съм там  newsm10

# 347
Jeni Encheva , наистина не е хубаво да се напъваш с лещи, то за окото не е и хубаво да не го оставяш и да си диша самичко(защото не си сваляш лещите изобщо). Ограничавайки си достъпа на кислород до окото особено в момент на силни напъни, можеш да си докараш проблем я с налягането я с ретината, така че направи си набързо едни очила(въпреки че не знам дали и с очилата ще напъваш) повреме и след раждането поне няколко часа си дай почивка на очите

Жожинко, ти реално преносваш, така че ако наистина си имаш доверие на лекаря и смяташ, че ехографскто измерване на главата е точно, каквото ти кажат - това Hug

Илейна, силно стискам палци за утре Hug

Ох, тази вечер дали ще спя..... smile3511

# 348
jojinko,

не се притеснявай. Винаги могат да реагират на момента и ако е прекалено трудно да стане както ти искаш - с нормално раждане, ще се премине към секцио.
В крайна сметка, важно е какво е твоето желание и нагласа. Няма да се шашкаш. Всичко ще е наред, имай доверие на Вселената, както се казва.   bouquet

# 349
Честити бебешори на Никол и на Кристи  Hug  bouquet Hug    

# 350
Мирчо и Жани утре ще ни отсрамвате на срещата ,а а вече следващите срещи ще са в Морската  Crazy
Жожинко найстина ако вярваш на лекаря си слушай какво ти казва и действайте ,в крайна сметка няма да си първата която ще е родила голямо бебе или пък да си първата със секцио стискаме палци всичко и при теб да е наерд  Hug.
Хайде аз ще ви оставям за сега ,ще се опитам да поспя тази вечер ,макар да мисля че ще е невъзможно.
Хубава вечер на всички  Hug

# 351
Честити бебчета на Кристи и Никол! Да са послушни, здрави и щастливи бебоци!   bouquet

Днес много бебешки новини  Mr. Green  baby_neutral

Аз имам някакви контракции, но не са особено болезнени - повтарят се на около час  Rolling Eyes Предполагам защото днес доста търчах напред-назад, а и потичах след Кари малко  Mr. Green

Чакаме новини от няколко мами - дано всичко е наред  Praynig

Мацки, според мен големината на главичката на бебето, както и меренето на таза са някакви измислени измервания на БГ лекари. Не мисля, че имат някакво пряко влияние върху раждането. Тук никой не ти мери таза или пък главата на бебето  Rolling Eyes Но вие си знаете  Peace

Севде, те акушерките така си разсъждават - ще чакаме до 2 седмици и тогава предизвикваме раждане  ooooh! За малиновите листа - те НЕ предизвикват контракции, а както Жасмин беше казала - помагат за по-леко раждане и после евентуално за по-леко кървене след раждането  Peace

# 352
ileinа дано успееш да поспиш тази вечер мила, че утре те чака мноооооооооооого важна среща - с твоето съкровище. Стискаме палци и ще чакаме новини с нетърпение  smile3525

# 353

Честити бебчета на Кристи и Никол!
Бързо възстановяване на мамите и много късмет на бебоците!!!

Ileina, стискаме палци за теб утре! Peace
нямаме новини още от Julai4o...  newsm78 Дано утре някое щъркелче да ни спусне новинка  Laughing

Момичета, това с преносването не си е работа... Вече започвам да губя търпение. Севде, напълно те разбирам как си  Confused
Днес бях на тонове, утре пак, ще видим как е разкритието и ще решаваме какво правим...
Мойта мързеланка не знам какво се чуди още  Thinking

# 354
Мале бебевалеж във Варна. Честито на Кристи и Никол да ви радват много малките съкровища.
Май наистина останахме малко неродилите мами от Варна.
И аз ще дойда утре на срещата в мола.
Илеин успех утре, ще стискаме палци всичко да е нарет.

# 355
Браво на обебилите се мами!
Пожелавам ви бързо възстановяване, а бебчетата да са живи, здрави и обградени с много любов!

И от мен силно стиснати палчета за ileina и на всички мами, които изберат утрешната дата  Praynig

# 356
Честито на варненските мами!

ileinа, стискам палци за утре.

# 357
  • Под кленовите дървета
Честито на всички нови мами и успех на чакащите!

Момичета, имам един въпрос. Нося лещи, -3 диоптер, като ги сменям през месец, без да ги махам през нощта. Как мислите, дали ще е проблем да раждам с тях? И изобщо някоя да е раждала с лещи? По принцип нямам други странични очни заболявания.
Лекарката ми каза, че е добре за раждането да ги махна, но точно тогава не искам да изпадам "в мъгла", пък очила не нося, че са ми адски неудобни! Дайте съвет, или споделете опит, ако има подобни като мен...

Аз съм с лещи, които се свалят вечер. Нямах проблеми с раждането Simple Smile

# 358
winnie-да за малиновите листа зная,че са само за по-леко раждане,а не за предизвикване на контракции  Peace

Happiness -а аз си мислих,че само креманакс и аз преносваме,а всички останали са се обебили и не са казали още.
Ти имаш ли контракции,разкритие или някакви индикации за раждане?
Пиши утре да кажеш какво е станало и какво сте решили.

илеина-успех утре,всичко ще е наред и ще си гушкаш мъничето   bouquet

# 359
Добро утро Simple Smile

Явно притеснението си оказва голямо влияние, защото едвам заспах в 00.30 часа, а се събудих в 04.30 и никакъв шанс да затворя очички отново  Mr. Green А съм си сложила аларма за 6.30  Joy Да видим днес какво ще се случи - отивам в болницата с настройка,че просто ще ми направят теста с окситоцин и ще ме пуснат обратно да си ходя, но знае ли се  Rolling Eyes като нищо след това мога да почна да раждам... малко ме е шубе и аз незнам защо - хем не ми е за пръв път  Rolling Eyes е, ако има нещо ще съобщя на змейчето (май тя остана единствения неродил щъркел  Laughing ).

успех на мимите, които днес ще срещнат свойте бебчета   bouquet

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 05:28 от natalinik

Общи условия

Активация на акаунт