Отговори
# 360
Е сега поне знам ,че не съм единствената която не е спала  Wink ,успех на всички днес в техните начинания ,пожелавам Ни много хубави първи срещи с малките човечета  Hug

# 361
  • Sofia
Днес не съм първа  ooooh! Joy Логично е нетърпението и вълнението ви   bouquet Добро утро и от мен - също леко недоспала  Crazy
Криза на растежа ли е, какво е, тази нощ бяхме скачени съдове  Mr. Green

ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА КРИСТИ И НИКОЛ!!!! ПРЕКРАСНИ ВАРНЕНСКО-БЕБЕШКИ НОВИНИ   bouquet

Ileina, natalinik и други мамаи, които днес очакват "случка" - МНОГО СИЛНО ВИ СТИСКАМ ПАЛЦИ И ЩЕ ЧАКАМЕ НОВИНИ  Peace

Преносващите, имайте търпение и не позволявайте да ви режат без причина  Hug

# 362
Добро утро недоспали майчета!!!!

Кой с бебчета на ръце ,кой още с коремчета...тепърва ни очакват хубави моменти и няма да се поддаваме на мрачни мисли Hug

Днес ще стискаме силно палци за Наталник и Илиена,дано се похвалят с хубавата новина newsm17..И без бебета да не се връщат тука Peace

След малко се подготвям за срещичката в Мола,който останахме да се преброим дето се вика Hug

Тези малинови листа къде да ги търся ,по аптеките или по билкарите newsm78????

Айде хубав и слънчев ден ви желая с много усмивки Grinning

# 363
Добро утро, мамчета!

Jeni Encheva и аз съм с лещи и мисля да ги махна за раждането и да си взема очилата. По добре ги махни, ако питаш мене.

Happiness, не се притеснявай мила за преносването- щом на бебка и е добре вътре още малко тя си знае- нали я наблюдавате постоянно.  Hug

Стискаме палчета на раждащите мамички днес!  Praynig

Приятен ден, момичета! Hug

# 364
Здравейте, момичета!
Днес в 12:33 наобед родих прекрасния си син Джулиан - 3110 гр, 52 см. При мен все още е 12.05, затова и си съобщавам новината като случила се днес. Пуснаха ми система за предизвикване в 9 сутринта при 3 см разкритие, в 11 часа си поисках епидурална, и като ми я пуснаха, ме прегледаха пак и се оказах с 8 см. След 30 минути вече напъвах и за час момченцето ми се роди. Преживяването е страхотно наистина, не се страхувайте! Вече се опитваме и да се кърмим - имам малко коластра, ако не греша - с цвят на жълтък е. Скоро ще кача и снимки.  

# 365
СТРАХОТНО ХЕРЦОГ!!!!РАДВАМ СЕ ЧЕ Е МИНАЛО ТОЛКОВА БЪРЗО И ЛЕКО newsm44 newsm68

дАЙ БОЖЕ НА ВСИЧКИ НАС ТАКОВА РАЖДАНЕ!!!

ЧЕСТИТ ТИ СИН ДЖУЛИАН...СТРАХОТНО ИМЕ СИ МУ ИЗБРАЛА PeaceМНОГО ДА ТЕ РАДВА И ДА ТЕ ПРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВА  bouquet

Еха хубавки новинки от днес..Усещам че ще има ощеееееееееееееее

# 366
  • Sofia
ЧЕСТИТ МАЛЪК ДЖУЛИАН НА МАМА HERCOG!!! МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ЮНАЧЕТО ОТ ДАЛЕЧНА БЪЛГАРИЯ, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 367
  • Розовата долина
Добро утро!!!
Да е жив и здрав Джулиан на Херцог,да ви радва многоооооо!!!
Стискам палци днес на Илейна и Наталник,ще видите,че всичко ще мине по мед и масло!!! Hug
И аз днес съм на преглед,доки сигурно ще ме прегледа за разкритие(поне така се надявам),че до сега не ме е гледал,ама то нямаше и индикации да имам такова,а сега няколко вечери имам болезнени контракции дано съм направила някой сантиметър PraynigДаже мъжо ми вика направо да съм си вземала багажа,то и аз искам.....амаааа когато му дойде времето.Бебока си знае работата!!!
Снощи нещо не можах да се наспя добре,бебка много рита и аз се въртях,пък по едно време някой в блока взе да свири на гайда #Crazyлуда работа.Та от сутринта съм нещо нервна и си го изкарах на детето,че с мъжо не се засякохме,иначе той щеше да го изяде,сигурно!!! WinkАма ще гледам да се оправя!!!

Хайде лек и усмихнат ден!!!

# 368
толкова много бебенца Hug

Честито мами. Гушкайте здрави и щастливи бебенца!

Аз от вчера чета ли чета, но до писане време не ми остава
Водихме Крис на ортопед. В общи линии не е имало място за притеснение и е напълно нормално да държи стъпалцето си навътре ( още помни как е бил настанен в корема на мама Heart Eyes). ПОгледнаха му и ставичките на таза ( нали това се гледаше при бебетата профилактично  newsm78) И там няма проблем. От този специалист разбрах, че повечето доктори лекуват родителите а не децата защото за децата лечение не е нужно. Говоря за стъпалцето, което мен ме шашна. За Алек също не са били нужни стелките които отливахме преди време. Децата до 5 годинки си имали физиологично плоскостъпие ( стига да няма някаква друга симптоматика). Малко се обърках вече, но... Не спират да се отричат като школи и лечение нашите мили специалисти.
Крисче е добро бебенце. Рядко плаче, много яде и спинка. Ани тази криза за която споделяш има ли начин да я пропуснем. Така ми харесва темпа с който с е движим в момента  Praynig Габито как е? Алек ни побърква от прегръдки и целувки. Толкова много ни обичал с бебо  Heart Eyes Ти кога ще започнеш да я извеждаш?
Тесита ми се губи, а и телефона и загубих  newsm78
Злати, вашите защо си тръгнаха. Да се връщат, то време не остана. Ти как се чувстваш. Гледам , че вече подуването на крайниците е по- проблемно. Още само малко, мила
Дудунски, ти защо не си взимаш съня? Почивай си през деня тогава ( ако можеш )
Дилянка също ми липсва. Как се гледкат с малък Борис?
Аз за събирането на кърмата да питам... Цедя и събирам в едно контейнерче дсичко от деня и след това в камерата, нали така беше. Предстои ми посещение при зъболекаря и вече започвам да се запасявам с храничка  Joy

# 369
Херцог, Честито! Да ти е жив и здрав малкият мъж!
Честито на Никол и Кристи също! Щастливо детство на съкровищата ви!

Стиснати палчета на всички преносващи и на тези на които им предстои    bouquet

# 370
  • Sofia
Честити бебчета на Кристи, Никол и Herzog!!! Да са живи, здрави и много щастливи    bouquet

Късмет и успех на Ileina и natalinik днес, всичко да мине леко и да донесат хубави новини
Hug

За съчетанието нормално раждане+секцио - на мене също ми казаха, че има вероятност да тръгне нормално и да завърши със секцио, ако се окаже, че бебето е болно и не може да се справи с раждането, това във връзка с уро-инфекциите, които имах почти постоянно. Но аз мисля, че малката вероятност бебето да е болно не си заслужава рязане от самото начало. Вярно, че е неприятно да получим и от двете екстри, но ... каквото стане, важното е да се настроим положително и да вярваме, че нещата ще се развият по най-добрия начин.  Praynig

# 371
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА КРИСТИ, НИКОЛ И ХЕРЦОГ!Да са здрави и щастливи , много късмет и успехи в живота им желая и едно страхотно и безгрижно детство!

# 372
Привет момичета

ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ХЕРЦОГ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ МАЛКИЯ ДЖУЛИАН

Аз имах напредък със съня тази нощ - от 3 до 8.30ч  newsm44. През това време обаче сънувах как всички вече сте родили само аз съм останала с корем  Crazy. Сега като остана 3 нощи сама, не ми се мисли какви ще ги сънувам просто, много съм откачила вече

Еми чакаме новини от Илейна и Наталиник, на варненките приятна срещичка а на мамите с бебоци - лек ден и успех с малчовците

# 373
Herzog, честит ти наследник! Живи и здрави да сте!

Силно стиснати палци за ileinа и за natalinik!

Мен нещо сън не ме хвана днес, след малко ще ида да се консултирам с още една докторка да видим какво ще каже за нашето голямо момче ooooh!

Варненки, ще изтърва последната среща, весело изкарване!

# 374
Честито бебенце, Херцог!!! Много да ви радва и да расте здрав и послушен!
Честити рожбички и на мамите Кристи и Никол!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт