Отговори
# 375
Момичета ILEINA - ЛЕНИ Е РОДИЛА ПРЕДИ ОКОЛО ЧАС, ДВА СВОЯ МАЛЪК ПРИНЦ!!!
ДВАМАТА СА ЧУДЕСНО - ТЯ Е ОЩЕ ПОД ВЛИЯНИЕ НА УПОЙКАТА, НО Е МНООООГО ЩАСТЛИВА. ОТ ВЪЛНЕНИЕ ЗАБРАВИХ ИМЕТО И КИЛОГРАМЧЕТАТА 

newsm44  bigdance2

Стискам палци за natalinik  Praynig

# 376
ЧЕСТИТИ БЕБЕШОРИ НА КРИСТИ, НИКОЛ, ХЕРЦОГ И ИЛЕИНА! ДА СА ВИ ЖИВИ, ЗДРАВИ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ  bouquet

Ох, и аз съм леко въртоглава, че моето зверче само дето не ме изяде мен вчера Crazy От обяд нататък само ядеше и пълнеше памперса общо взето... Но явно си натъпка яко тумбачето, защото от 23.30 след това яде чак в 5 ч. Peace 

# 377
  • София / Сливен
Чесито на Херцог честито и на Ileina да са им живи и здрави дечицата!!!

# 378
Херцог ЧЕСТИТО ТИ БЕБЧЕ!!! ЧАКАМЕ СНИМКИ

# 379
Херцог, Илейна, честити бебенца! Нека да ви радват, слушат и да растат усмихнати!    bouquet

# 380
Честито и от мен на Херцог и Илейна!   bouquet Да са им живи и здрави бебчетата! Simple Smile

# 381
Добро утро момичета!

Честити бебчета на Херцог и Илейна и да са им живи и здрави, а майчетата бързо да се възстановяват Hug Hug Hug

Варненки приятна срещичка ви пожелавам и да кажете колко сте се преброили.

Аник и ние снощи бяхме скачени съдове и чак по някое време сутринта се поуспокоиха нещата.Незнам защо но като наближи време за следващо хранене и юнака заспива дълбок сън .Това означава че не е гладен нали ??? newsm78 newsm78.Ох незнам .Мъж ми все повтаря - детето е гладно - детето е гладно и аз се чудя какво да правя , ама като си спи значи не е гладен ...
Ох това е .Ще изляза за малко, ч еимам малко работа и използвам докато свеки е тук и детето спи да си я върша.После ще се включа пак
Дано има още бебоци като се върна newsm53 newsm53 newsm53

# 382
                                                   Херцог,Илейна,Честити ви малки съкровища!
                     Нека растат здрави и умнички за радост на мама и тати!

vivid_v,браво на малката Дарка!  Hug
Ние вече се сдобихме с колики и само се гърчи горката.Много ми е мъчно  Cry Педито ни подари едно английско сиропче и засега се справяме.  Simple Smile

# 383
herzog и ileina, честито! Много радости да ви носят!

# 384
Честит бебчо на Илейна, и бързо възстановяване, остават подробности за име и мерки

Аз така побеснях току що - обади ми се счетито от офиса че ми бил объркан болничния и са и го върнали от НОИ и сега трябва да ходя да се разправям, а днес си мислех да си седя вкъщиииии  smile3511 smile3515

# 385
чЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТА НА ИЛЕЙНА,И ХЕРЦОГ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДАСА МАЛКО СЛЪНЦА И БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА МАЙЧЕТАТА... Hug Hug Hug
Стискам палци на natalinik.
Ние сме добре също минахме май през кризата на растежа при което мама пак се паникъоса Mr. Green нооо отминава сякаш. WhistlingВчера бяхме на пробно кърмене и теглене за 6дни сме качили 300гр което ми се струва подобаващо.Надявам се все така да бъдем с малката принцеска. Praynig
Хайде оставям ви че ревна.. ooooh!

# 386
Честито на новите майчета, да са им живи, здрави и много послушни бебоците   bouquet

# 387
  • гр. София
Честито на всички  мамчета за най- страхотните им подаръчета, малките бебешори -КРИСТИ, НИКОЛ, ХЕРЦОГ И ИЛЕИНА!  Да са ви живи и здрави и бързо възстановяване!!!!

# 388
ЧЕСТИТО НА ХЕРЦОГ И ИЛЕЙНА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА, А НА ТЯХ - БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ И СКОРО ДА СЕ ПРИБИРАТ ВКЪЩИ!

# 389
Здравейте!

Честити бебчета на Херцог и Илейна! Да са им живи и здрави и да слушкат и папкат!    bouquet

Аз тази нощ имах болезнени контракции - направо си ме болеше сериозно, даже си помислих, че беба идва, но толкова ми се спеше  Tired На сутринта вече нищо ми нямаше.

Стискам палци на другите мами, които ще се отчетат днес с бебоци  Peace

Общи условия

Активация на акаунт