Отговори
# 390
  • Под кленовите дървета
Честити бебчета на Херцог и Илейни Simple Smile

Аник и ние тази нощ бяхме като скачени съдове - на 2 часа се будеше и искаше да се кърмим, добре, че баща му помага, че аз страдам от зверски болки в опашната кост и нещо още не мога да намеря удобна за кърмене поза newsm78 Слагам го и на двете гърди подред, за да стимулира лактация, но сякаш вечер ми е по-малко, не знам защо newsm78 Може би защото вечер приемам и Волтарен и болките са ми по-силни. През деня цедя голямо количество и вечер ако не мога нещо да направя или ми призлее мъжа ми подава с биберон. Слава Богу тази нощ само ведмъж се наложи и то за 5 мл. кърма.
Мисля, че като престанат болките в опашната кост и шева ще се прокърмим по-леко.
Обаче тая нощ как се беше оакал #Crazy А тази сутрин опика баща си и тъкмо да сложим новия памп и свършихме още веднъж голямата работа, та трябваше да сменяме всичко - пелени, лигнин, боди, дрехите на баща му Joy

Пухкавелка
, снощи забравих да ти кажа - ако имате проблем с баткото, защо не пробвате с пампи Виона? Те не попиват акито и държат кофти на дупето и са подходящи за приучаване на гърне.

# 391
Здравейте момичета, моя малък мъж сега спинка и аз намерих време да ви изчета ще почна подред

Вени
мога да ти препоръчам Профениф 100 мг това са обезболяващи свещички, даваха ми ги в клиниката, и после вкъщи си слагах 2-3 пъти при нужда първите дни/ ще те обезболи и ще можеш да ставаш вечер и да се грижиш за малчо
аз през деня не ги използвах само 2 нощи докато ми се поуспокой кръста и болките

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБЕЛИСЕ МАМЧЕТА!

каква е тази криза на растежа Simple Smile всички ли я минахте / ние сме доста спокойни последното ни вечерно кърмене е в 23 часа след една хубава баня и след това се събужда в 4- 5 часа сутринта и така през деня на 3 часа се кърмим
Атила и в коремчето на мама си спеше без да мърда по целли нощи  Wink Laughing

като заговорих за кърмене да питам Бръм или Змейче имаме този случай
папаме обилно 25 мин в 23 часа после се събужда в 4-5 сутринта суче малко около 10 мин и пак заспива, следващото хранен към 7-8 часа пак обилна закуска 20-30 минути, но рядко давам и др гърда едната имам достатъчно поне така си мисля,/ гледам да не цедч много само ако усетч много голяма нужда/  та въпроса ми е тези 10 мин сучене достатъчни ли са той си спинка после пак 2-3 часа и след такова кърмене, но аз се притеснявам да не спи толкова дълго заради жълтеницата?

памперси- ние сме на Памперс Прогрес 2-5 кг една вълта опаковка и съм много доволна

е и да се похваля на нас вчера ни падна пъпчето  Laughing

оф имах толкова да пиша, но нещо се разсеях

# 392
Здравейте!

ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ НА КРИСТИ, НИКОЛ, ХЕРЦОГ И ИЛЕИНА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ    bouquet

Днес изпуснах последната среща 2 в 1, но имам няколко задачки да свърша. Следващият път в Морската градина с количките  Laughing

Стиснати палчета и за другите мами, които чакат днес бебчетата си  fingerscrossed

# 393
Честити бебчета на herzog и ileina!
Да са живи и здрави малките ви съкровища и много радост да ви носят!

Стискам палчета и за другите май-чета, които днес чакат днес бебоците  fingerscrossed

# 394
herzog, ileina, честити ви малки човечета!
Нека живота им да е пълен с много здраве, обич, щастие и късмет!  Hug
Бързо възстановяване ви желая!

При мен се случва нещо, ама дали се случва, не мога съвсем да преценя.  Crazy От сутринта имам регулярни и една идея по-болезнени от обичайното контракции, придружени с болки в кръста и натиск ниско долу. Като полегнах, спряха, а като се изправих, започнаха отново. Сега са доста по-нарядко, но със същата концентрация като болка и напън.  Blush След малко ще излизаме с Каби и ще видим как ще ми се отрази ходенето. Мамите с второ раждане - такива неща ли усещахте когато ви изненадаха с разкритие????

# 395
Херцог, Илейна, честити бебенца  Hug   bouquet  Hug

Бръм  и при мен бяха същите симптоми във вторник след като ми падна тапата, обаче контракциите продължиха до вечерта и след това спряха и от тогава нищо. Незнам дали имам разкритие.
Днес сутринта трябваше да ходя на преглед за тонове и разкритие, но нещо ме гонят хормоните и ми беше едно нервно и криво от сутринта чак за малко и на рев да го обърна. Реших че утре ще ходя на консултация  и си разведрих предиобеда като излязох с приятелки и след това на фризьор . Утре ще разбера дали имам разкритие, но се надявам да е почнало вече че не издържам и искам да раждам вече.

# 396
Бръм, аз имах само от подготвителните контракции, но леко болезнени, но такива имах и с цялата бременност, та не знам дали те са причината за разкритие от 6 см. Иначе за болката - и при мен, а и с Аник като говорих го имаше този натиск ниско долу. Ослушвай се и си стегни все пак багаже, че наистина нещата стават много бързо. Ще стискам палци.
Качих и аз няколко снимки на Чавдар в албумчето ни

# 397
Честити съкровища на Херцог и Илейна

Да ви се похваля снощи ни падна пъпчетоооо newsm44

Бръмб fingerscrossed днес да е твоят ден Mr. Green

# 398
Здравейте сладуранки  Hug
Първо - да честитя бебчетата на Херцог и на Илейна!Нека им носят много радости и да пълнят домовете им с усмивки и веселие   bouquet
НАс ни почнаха коликите - нищо че сме само на 6 дни.Даваме Еспумизан Л когато стане мн неспокойна,затоплям и коремчето,но сякаш няма голямо подобрение от това.Вие какъв чай за колики ползвате и доволни ли сте от него   newsm78
Иначе беболина хапва стабилно - на 3 часа по 20 мин си суче и едно акане наставааааааааааа - цялата е омазана,чак по гръбчето има  Laughing
Ето и малко снимки от нас: http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=21812&id=100000107448803
ОСтавям ви за сега....малко да почина и аз,че и малката ей сега ще се събуди пак да хапва  Hug

# 399
herzog, ileina, честити ви малки съкровища.Да са ви живи и здрави и много да ви радват   bouquet   bouquet   bouquet

# 400
честито на родилите мами   bouquet да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват   Simple Smile

още съм 2 in 1  Laughing сутринта отидох в болницата, имам си 4 см. разкритие, сложиха ме на монитор, пуснаха ми окситоцин и така от 9.00 до 12.00  Shocked
яки и болезнени контракции - направо превъртях. а и с това, че лежиш вързана за този апарат и не можеш да се движиш..... и накрая се оказа, че бейб не ще да излиза и това си е. но най-важното е, че се разбра, че е добре  Grinning така че сега спокоино мога да си поседя още някой друг ден бременна, но втори такъв тест няма да издържа - то и на самото бебе му беше гадно и се беше забило в ребрата ми  Mr. Green

# 401
  • Пловдив
Честито на Херцог и Илейна!!! Да са им живи и здрави сладурите  Hug Hug Hug

каква е тази криза на растежа Simple Smile всички ли я минахте / ние сме доста спокойни последното ни вечерно кърмене е в 23 часа след една хубава баня и след това се събужда в 4- 5 часа сутринта и така през деня на 3 часа се кърмим
Атила и в коремчето на мама си спеше без да мърда по целли нощи  Wink Laughing

като заговорих за кърмене да питам Бръм или Змейче имаме този случай
папаме обилно 25 мин в 23 часа после се събужда в 4-5 сутринта суче малко около 10 мин и пак заспива, следващото хранен към 7-8 часа пак обилна закуска 20-30 минути, но рядко давам и др гърда едната имам достатъчно поне така си мисля,/ гледам да не цедч много само ако усетч много голяма нужда/  та въпроса ми е тези 10 мин сучене достатъчни ли са той си спинка после пак 2-3 часа и след такова кърмене, но аз се притеснявам да не спи толкова дълго заради жълтеницата?

Луксче, как са нааканите и напишкани пампи - ако са добра бройка, вероятно си му стига и затова си спинка добре   bouquet

Облаче, за цеденето и замразяването - точно както си го описала е
Hug

Бръм, хайде да видим днес ли ще е твоя ден  Hug

Вчера танците на Кали бяха страхотни, още свалям снимки и клипоме, ако успея да кача някъде клиповете ще пусна да видите танцьорката  Blush

Алексче, пу-пу да ти е жива и здрава  Heart Eyes Поздравявам ви за успешното кърмене  Hug Hug Hug

# 402
  • Sofia
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА ИЛЕЙНА!!!

Бръмб, стой на нисък старт!!! Стискаме палци   bouquet
natalinik, може този окситоцин да ускори нещата  Peace

Момичета, в огромна чуденка съм относно бибата (залъгалка). Криста упорито се опитва да си лапа ръцете. Аз при всеки такъв неин опит, дори и да е току-що яла,  и бутам да яде, но тя плюе, като и потече мляко, явно иска само сукателен рефлекс да задоволява. Преди малко си беше уцелила палчето и аз се ужасих - мого ме е страх от цокане на палче. Та мисля да взема една биба за всеки случай. Хич не искам да и давам, ще бутам гърда, пък да видим  Crossing Arms На Габи много рано му дадох, дори не помня как и защо съм решила  newsm78 Не съм против бибите, но ако минем без нея, защо не  Crossing Arms
Тя май поспря да спи нон-стоп. Днес цял  час си се кокори и много и харесва да е в шезлонга, да си зяпка (ако изобщо вижда нещо)  Rolling Eyes
Облаче, ама и ти пък с тия крачета. Габи стъпва леко навътре с петичката, но хич не съм и мислила да го водя на ортопед за това  Crazy Аз вече поизвеждам Криста на тераста за малко, а мисля в събота, ако не вали, да се разходим с количката. Тя ще е на 12 дни  Peace В нашия квартал и в къщи си е хладно.

Снощи мъж ми си купи билет за AC/DC за утре. Много щеше да ми е криво да пропусне концерт на любимата си група заради нас. Много се радвам, за него  Hug Аз ще се справя с двете деца за една вечер  Peace

# 403
  • Перник
Честито на Херцог и Илейна да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват, а на мамите бързо възстановяване.

# 404
  • София
Здравейте, сладуранки!  Hug

Аз съм много превъзбудена и обнадеждена. Сега се прибирам от ЖК. Малечка по данни на ехографа е 3.050 кг. Обиколката и височината на корема ми са намаляли и доктора каза, че това е ясна заявка за скорошно раждане.  Crazy Дори ме попита как ми се струва неделята като ден за появата на малечка. Аз казах, че и сега да реши съм готова. Ох, дано до края на седмицата да се гушкаме!  Praynig

Честити бебета на Херцог и Илейна!

Общи условия

Активация на акаунт