Отговори
# 405
Ехеее колко много бебенца.......!!!! Simple Smile
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВИ МАЙЧЕТА, СКОРОШНО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, А НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ ЗДРАВЕ И ДА ПАПКАТ МНОГО Hug
Много ви се радвам като чета колко много сте се обебили вече, ние още сме 2 в 1, утре съм на преглед да видим какво ще каже док, но май ще го докарам до термин  Sad, а как не ми се чака вече.....

# 406
Ехеее колко много бебенца.......!!!! Simple Smile
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВИ МАЙЧЕТА, СКОРОШНО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, А НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ ЗДРАВЕ И ДА ПАПКАТ МНОГО Hug
Много ви се радвам като чета колко много сте се обебили вече, ние още сме 2 в 1, утре съм на преглед да видим какво ще каже док, но май ще го докарам до термин  Sad, а как не ми се чака вече.....

# 407
  • Русе
Честити бебечета на kristy, NICOLEE, herzog,  ileina! Да са ви здрави и щастливи слънчицата! Simple Smile
Аз отивам да храня моя малък Мишок, че се събуди. Simple Smile

# 408
  • София
Здравейте,
АниК и Ники много си бърка с ръце в устата. При нас е почти постоянно. Неприятното е, че като бръкне надълбоко с дългите си пръстчета и повръща. Не съм почитател на бибата, но я предпочитам пред ръцете, защото последните могат да повлияят на зъбките и отучването е по-проблемно. Давам биба в много редки случаи, но взех., защото помня , че на Мони и помагаше с коликите, а като свършиха изобщо не искаше да я погледне.
Забелязах обаче, че като дам бибата някоя вечер и след това суче по-вяло накак си. Може и да си въобразявам, не знам, но от тогава давам наистина по-рядко. Засега и аз наблягам на гърда, но вече не знам как ще издържа, защото много на често си ги лапа и иска да яде.

# 409
Първо да честитя на новите майчета, да са им живи и здрави дечицата!!! Нека имат само хубави моменти заедно!!!

Сега да се похваля с добрите новини. Днес ходих да видя как е Василена. Вече е в много стабилно състояние и лекарите не виждат причина да я задържат още. Утре ще я местят в "Дом майка и дете", където ще продължат да се грижат за нея. За 2 дена е качила 30гр което много ме зарадва!!! Знам, че ще отнеме време докато наддаде достатъчно, но мен всеки грам ме радва  newsm44

# 410
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МАЙЧЕТА!ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА,КОИТО СА РОДИЛИ!А НА ОСТНАЛИТЕ ТЪРПЕНИЕ И ВАШИЯ ЧАС ЩЕ ДОЙДЕ.
АЗ И МОЯТ БЕБЧО СМЕ ДОБРЕ. ЗА СЕГА Е ПОСЛУШЕН И ПАПА МНОГО.КЪРМЯ ГО,НО НЕ МИ ОСТАВА КЪРМА ДА СЕ ЦЕДЯ ЗА СЕГА МИСЛЯ,ЧЕ МУ СТИГА ЗА НАПРЕД ЩЕ ВИДИМ. ThinkingКАЗВА СЕ РАЯН И СЕ РОДИ НА 30 АПРИЛ/ТОВА ЗА ПЪРВАТА СТРАНИЦА/
МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ ОТ МЕН.

# 411

АЙДЕ ДА КАЖА СЕГА ЗА ИЛИЕНА(ЕЛЕНА)!!!ЧЕ МИ ЗВЪННА СУТРИНТА ОТ БОЛНИЦАТА АМА АЗ БЯХ НА ПЪТ КЪМ МОЛА И СЕГА СЕ ПРИБРАХ!!!!

ТА ТЯ Е РОДИЛА МЕЖДУ 8.30 И 9 ЧАСА БЕБЧО РАДОСЛАВ С ПЕРФЕКТНИТЕ МЕРКИ 3.200 И 50СМ ГОЛЯМ...

ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШНИЧЪК...ЗВУЧЕШЕ МНОГО ВЕДРО И ЩАСТЛИВО...

НАЙ-НАКРАЯ ПРИТЕСНЕНИЯТА Й ПАДНАХА... Hug

# 412
Снеж, и аз се радвам с теб. Само така  Peace
Ани, като отвори тема за бибите- Алек с нея заспиваше и така не бях ангажирана да го приспивам. Имам приятелки, които все още трябва да легнат с децата за да заспят. За мен бибата си беше в помощ. Лесно я отказахме след като направи годинка и малко. С Крис обаче нещата май няма да са така. Не иска биби и това е. Имаше на авент, не му хареса. Купихме му на чико- същата работа. Иска да си папка ръчички и така.
Злати, мила, хайде беба да излиза , че и ти да мирясаш. Има да се гушкате и да си гугукате. А и като знам каква принцеска ще е - мила картинка.
Бръмче, може и ти да ни изненадаш скоро скоро , а ?
Силве, къде се загуби? И в скайп не те виждам  newsm78 Стига толкова работа!

Аз да питам, кафе можем да пием като кърмим, нали

# 413
Честито синче Радослав на мама ileina! Да е жив и здрав юнака, а на мама бързо възстановяване!

Снеж, браво за хубавите новини! Дано скоро си я гушкате вкъщи!

Златна, Бръм, Наталиник, стискам палци скоро да ни зарадвате  Grinning

Днес и втория доктор изрази мнение, че секциото другата седмица е едно разумно решение, един вид застраховка да не се мъчим с бебока при преносване. А пък и вече бил развит напълно.  Crazy Ще се побъркам от мислене, надявах се да си докарам някоя контракция от притеснение, но уви... Следобед трябва да звънна на докторката, а нямам идея какво да и кажа. Мъжа ми вече почна да прави планове какво ще свърши докато ме няма другата седмица  ooooh!

# 414
Snej, страхотни новини  Hug

Айде вече честит Радослав на Илейна

Наталиник
, мисля че е добре да си в готовност след този тест!!!

Да ви кажа и аз снощи имах като на Бръм симптомите, усещах напъни като за голяма нужда освен болките и стягането в кръста и подбутване ниско долу. Обаче през нощтта преминаха и сега трябва да стискам да не се повтарят до неделя вечер  ooooh! ooooh!

Защо е тази офанзива против бибите, аз май ще давам, предпочитам биба пред ръцете

Пате
, много сте сладки с Чавдар а и малкия му батко също  Grinning

М така, аз отрепах половин ден да си поправям болничния, сега ще полегна малко

# 415
  • Пловдив
Eто  я малката танцьорка, на когото му е интересно да гледа  Laughing

http://picasaweb.google.bg/101243937291574426946/Tanci#5470725936462458034  - интересно, клиповете са със супер качество, ама тая Пикаса нещо ги прецаква  newsm78

http://zmeikovica.snimka.bg/children/prolet-2010.479485.18698909

# 416
Eто  я малката танцьорка, на когото му е интересно да гледа  Laughing

http://picasaweb.google.bg/101243937291574426946/Tanci#5470725936462458034  - интересно, клиповете са със супер качество, ама тая Пикаса нещо ги прецаква  newsm78

http://zmeikovica.snimka.bg/children/prolet-2010.479485.18698909

СТРАХОТНА Е малката принцеса  Hug
БРАВО НА НЕЯ

# 417
Здравейте отново от мен.Аз също щях да питам някоя от вас дали е имала тези симптоми,че от вчера съм така.Даже нощес ставах уж да ходя до тоалетна ама нищо и после премина.А с малката се пазаря поне до 17 да си постои на топличко.Сега са едни болки ниско долу все едно че утре ще ми дойде цикъла.

# 418
  • Sofia
_Snej_, прекрасни новини   bouquet Браво на малката мишчица  Heart Eyes
dudunski, при Бръм е второ раждане, затова може да не е фалшива тревога. При теб всичките тези стягания и напъни ще доведат до скъсяване на шийката и разкритие докато не дойде баш моментът  Peace
Вили, Облаче, аз докато спомена на мъж ми за биба, той вече беше в аптеката и купил една Авентска. Ще видя кога ще я дам, дали ще я хареса и т.н. При всички положения при колики сигурно ще я облекчи, а и аз имам фобия да не си засмуче палчето  Crazy Аз си пия кафе - моето си е слабичко, както винаги  Peace Засега освен, че изключих зелето от салатите, нищо друго не съм променила.
Daisy6, сигурно му се уморяват мускулчетата от смукане на бибата  Confused Може би просто трябва да я даваш в краен случай, знам ли  Thinking

Хайде, чакаме някакви вести от някой Simple Smile Mdelix я бях набедила за липсваща, но тя се е разписала  Hug

Някои чувал ли се е със Славчето? А milkinis???

Аууу, Змейче, РАЗКОШНА Е!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Фръцла мамина   bouquet Ама тя май е височка?

П.С Патенце, ще ги изям двете паточета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes BTW с GALL78 сте заедно в другата отчетна? Ние пък сме заедно с нея в Септемврийки 2005  Peace

# 419
Змейче, толкова да е сладка тази Кали. Танца дълъг беее. Как са ги запомнили всичките тези движения  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт