Отговори
# 495
Маделикс, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав и много да те глези и обича и скоро да му подариш най-чакания подарък

Момичета, мерси за успокоенията за тапата, ма то вече наистина си е време, ще се радвам ако това е предвесник, пък то не може без болки така че всички дето сме на ред, айде наш ред е наистина и Бръм щом се предреди....

# 496
E честито на Бръм Simple Smile да и е жива и здрава рожбичката  Hug

Аник и аз използвам калчуковата на чико и съм много доволна той много рядко я ползва привечер става малко раздразнителен и почва да си суче пръстите тогава му я давам, и тя много по трудно пада от устата му дръжката му е голяма и  се застопорява някак на устата Simple Smile
как ми се иска и аз да разбера колко грамчета е качил  Embarassed

за успешно кърмене
- нашата педиатърка ме посъветва да не правя диети, да си се храна балансирано без да се прекалява  с нищо, ядки, овесени ядки, плодове, супи, течности, вода и така. въпреки че когато дойде да ни види аз още нямах много кърма, посъветва ме да си го кърмя без да му давам добавка и че той до няколко дена ще си регулира и кърмата и всичко.

на нас жълтеничката ни отмина много съм доволна Simple Smile тя и не беше много сериозна де

искам съвет снощи така се притесних, ние се къпим с удоволствие, много ни харесва, даже дупето като мием под мивката много се кефим Simple Smile , но снощи след баня на едното око леко кървяса на бялото на окото от вътрешната страна/ днес колкото забелязах няма нищо дали е нормално  Rolling Eyes

# 497
  • Пловдив
Маделикс, честит ти рожденик!!!

Змейче само да питам имам някакъв спомен че овесените ядки също спомагаха за запазване латацията и увеличаване на кърмата така ли е или нещо се бъркам??

Да, при мен имаха страхотен ефект, смесени с кисело мляко  Peace
Аник много хубаво го е казала за храненето - балансирано - не е нужно да поемаш огромни количества  Peace

Бръмчето снощи адски скорострелно е родила, защото докъм 20.30-21 ч си писахме в скайпа, а тя в 22,40 е родила - дай боже всекиму  Party

Аз от вчера съм със същите болки, които и тя описваше, ще видим днес какво ще каже доктора - не знам изобщо ще ме гледа ли за разкритие, като ще съм секцио  newsm78 Тази сутрин все едно някой ме е наритал в срамната кост, така зверски боли и като стана от леглото веднага почва да ме прерязва... А бебето направо през пъпа ще ми излезе, такова вълнение... Същевременно рита толкова ниско, че чак под белега на секциото ми се мърда  #Crazy

Снощи като казах на мъжа ми, че Бръм е родила той вика - ето хората раждат, ти се моткаш  Mr. Green Май е по-нетърпелив и от мене  Crazy

Пожелавам на всички нетърпеливи леко раждане  Hug Hug Hug

# 498
Здравейте и от мен мамчета!

Днес сутринта ходих на тонове- всичко е наред! Дано!

Сега в нас имам майстори за водата и за бойлера и доста се разхвърля. Ама какво да правим, с майстори е така.

След малко ще ходя да си взема матрачето, обадиха ми се от магазина че е дошло.

Сега почвам да водя преговори с бебко, ако не се роди до 19.05., да изчакаме доктора да се върне 31.05.
Ама, божа работа, когато той си реши!  Praynig

Искам и аз да ви питам; в сайта на НОИ в справки за болничните ми дава някаква грешка. 

# 499
Честито синче на мама gevito!  smile3525
Значи все пак си имаме поне един Георги, роден на Гергьовден  Laughing

Маделикс, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и много да те глези и обича

грахка, ако имаш предвид, че ти дава грешка със сертификата или каквото беше там, натискаш това Continue to this website (not recommended). и е ок, аз сега пробвах  Peace

Змейче, успех на прегледа днес  Flowers Four Leaf Clover

# 500
Мъж ми я държеше в ръце и направо пребледня - тя така тупна на рамото му, че той се уплашил, да не се е задушила  ooooh! Каза "взимай я, гледайте се" - краката му се подкосили  Laughing

Joy Моя мъж е същия шаш и паника, добре че ние сме по-смели, че те нямаше да смеят да ги пипнат... Joy

Маделикс, жив и здрав да ти е рожденика, да те обича и да ти помага много!  bouquet

# 501
Грахка, браво за тоновете! И аз съм харесала 19ти, ама да видим дали ще раждаме заедно в МД  Grinning

Оня ден исках телефона на Бръм да ми е щъркел, че може с теб да раждаме заедно, и тя вика "ааа, ще ме оставите сама накрая да раждам", пък ни изпревари и двете  Joy

За сайта на НОИ - както ти е казала desex Peace

# 502
Здравейте и от мен.

Бръмче, да те радва малката Криси. Да са здравички и много да се обичкат с Каби.

Змейче, Ани, вашите мъже са големи скици.

Дудунски, споко мила, мисля че скоро скоро ще дойде и твоя ред. А и последна да останеш какво толкова. Радвай се на коремчо.

Аз май се замислям да сменя бибата. Авент и чико силиконови не ги искаме. Ще купя една каучукова  newsm78

Да ви се оплача- не спират да ме питат кога ще раждам, а непознати ми правят път на опашките. Днес и до зъболекаря скочих да видя как да процедираме , а той ми обяснява "Като родиш"  #2gunfire Коремчето ми не е така голямо като преди, но още си стои. С Алек ми се прибра за около месец. Сега колко ли време ще отнеме? Мамите със секцио , вие как сте в това отношение? Пухкавелка, я кажи и ти за твоя колан, сещам се че беше писала нещо по въпроса.

И друг проблем ми се очертава: Количката е с някакъв странен наклон откъм главата  newsm78 Т.е. частта при крачетата е по- нависко от тази при главичката. Има ли начин с някакво "приспособление" да оправя нещата. Има още хляб в количката, макар и да не е това което искам.

# 503
madelix да ти е жив и здрав рожденника!  bouquet
aniK останалите 9 кг ги свалях после цяла година, но ако бях продължила да кърмя след този месец щеше да съм ги свалила за 3-4 месеца  Crazy, поне така си мисля Mr. Green Затова сега ще се постарая да покърмя повечко и дано да успея де Praynig
oblak11 аз съм неописуемо доволна от коланите които мъжа ми купи след като родих.Струваха точно 5.75лв и ги купи от санитарния магазин до Пирогов. Сега след като си родила, лягаш по гръб , гълташ корема и си мериш обиколката-коланите са на номера в см и си вземи съответния номер Hug и 1 по-малък за след 10 дена примерно като ти се прибере коремчето Hug
Сега се върнах от консултация и се успокоих малко-вече е 2800гр беба и се надявам до 25-ти да стане 3кг Praynig. До тогава трябва да продължавам в същия дух и ПОВЕЧКО лежане и почиване за да расте Wink

Хубав ден !  bouquet

# 504
  • гр. София
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА  БРЪМ И  НА GEVITO! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МУШМОРОЦИТЕ- МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ДА НОСЯТ НА ВАС!
Аз онзи ден бях на видеозон- докторът каза че бебка вече е 3кг. и засега си трае и не проявява признаци за раждане Praynig Praynig( дай Боже да устиска докрая) иначе оставам на хотел в Шейново докато трае ремонта  Joy

Маделикс - честит празник, да ти е жив и здрав рожденника!

Грахка - аз още не съм взела матраче( то и креватчето още не е пристигнало, абе даваме го мнооого спокойно, сякаш няма да раждам този месец  Laughing) , но ти какъв матрак взе?

# 505
Здравейте!

Днес се чувствам много странно. Кари сутринта ме събуди в 5ч.  Rolling Eyes и от тогава имам едно гадене и болки като менструални  Rolling Eyes Не са контракции, защото корема ми не става твърд, но определено си наболява. Отделно се чувствам като парцал  Tired Може пък бебка да е решила да ме послуша като съм избрала утрешната дата за раждане  Crazy

Някой беше питал за колан след раждането - аз не съм ползвала и сега няма да си вземам.  Peace Корема ми се прибра сравнително бързо - за около 3 седмици  Grinning

За бибите - тук каучукови не съм виждала  newsm78 Взела съм 2 на Авент 0-3 месеца и една 3-6 месеца  Peace

# 506
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА  БРЪМ И  НА GEVITO! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ - МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ !
Аз тази сутрин бях на преглед, нищо....никакви надежди да се появи бебка скоро, 1 см разкритие иначе води и плацента доки каза идеални,защо да бързаме  Sad. А сега имам леко кърваво зацапване (малко петънце), но мисля, че е от прегледа, какво ще кажете, дали е от това?
А и друго да питам, как ги разглеждате тези снимки, на мен всеки път ми иска парола?
Късмет и успех на раждащите днес, такъв чудесен ден са си избрали Peace

# 507
Verjii Не се тревожи за зацапването, от прегледа е. И аз така се бях ошашкала първия път, но вече ме гледат за разкритие периодично и всеки път зацапването след преглед е на лице. Ако искаш да го избегнеш, на следващия преглед опитай да се отпуснеш, макар че хич не е лесно.

# 508
Честито бебече на GEVITO-да радва много мама и тати

На мене тази нощ ми падна тапата  newsm44 и от сутринта съм с контракции.
Утрешната дата много ми харесва-дано този път да ме огрее  Laughing

# 509
Привет мацки  Simple Smile

Честит бебко на  GEVITO   bouquet

Минах консултацията днес, тонове и кръвно повече от прекрасни,шийка почти изгладена, разкритие обаче едва 2см.., аз така се надявах да е повече. Док каза че може да си откарам спокойно до трмин, но в понеделник пак ще ида да види дали се е увеличило .

Искам да споделя с вас и една хубава новина, приятелката ми беше със термин 18.05 и преди час е родила ,много бързо и лесно едно прекрасно момиченце  Hug
Имах и други приятелки  стермин около моя, всички родиха вече само аз останах, дано скоро дойде и моят ред.

Сега отивам да полегна че съм гроги, а после ще вич ета, дано се появят и нови бебчета през това време .

Общи условия

Активация на акаунт