Отговори
# 480
  • Розовата долина
Да е жива и здрава Кристина на Бръм,много да ги радва и да има безгрижно детство!!!
Честито и на gevito за нейният малък,голям юнак!!!
И аз скоро ще съм в отбора на родилите,вчера бях на преглед и имам 3 см разкртие Laughing,сега съм на тръни и чакам включване.Имам си някакви слаби болки,ама и аз като Бръм се чудя става ли нещо или не,а уж сме раждали newsm78.Абе да минава,че на края вече е доста тежичко!!!

Колко ли бебета ще има днес?

# 481
Еха толкова се радвам ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТАНА БРЪМ И GEVITO ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И ДА ВИ РАДВАТ МНОГО МАЙЧЕТА...
Змейче много е сладка малката госпожица жива и здрава да ви е HugДано всичко е наред и с малката бебка и бързичко да си я гушкате. Praynig
Кики стискам палци мила..не остана HugОктомврийки 2006 също ти пожелават успех и леко раждане..С теб сме.. Hug Hug
Аз също ползвам бибатана Нук макар че малката не иска да я ползва кой знае колко ама от време на време спасява положението. WhistlingНИе тая вечер също бяхме по-често на цицата на мама и сутринта вече гърдите ми бяха направо като празни.Сега се наливам с тенчости и ям като луда. ooooh!Предния път бях станала колкото когато бях бременна в последния месец и сега пак на там май съм се запътила... Outta Joint Confused
Аз съм си взела от българския лактогонен чай и мисля че има ефект.Пия си го профилактично понеже сега се регулира кърмата и можеда има някои нежелани моменти..
Момичета които сте още 2 в 1 пожелавам ви късмет и леко раждане..  bouquet
Змейче само да питам имам някакъв спомен че овесените ядки също спомагаха за запазване латацията и увеличаване на кърмата така ли е или нещо се бъркам??

# 482
Добро утро момичета  newsm46

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА БРЪМЧЕТО И ГЕВИТО!!! ДА СТЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ  И ГОРДИ МАМИ!

Кики стискам ти палци  Flowers Four Leaf Clover
inka2005 ще чакаме новини и от теб   Hands Clap
Моя бебо голям бой ми дръпна снощи - то не бяха ритничета, удари    newsm62

# 483
ЧЕСТИТИ ДА СА КРИСТИНА И ГЕОРГИ НА БРЪМ И ГЕВИТО!!! ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ    [/size] bouquet

За бибите - аз съм купила две на Авент, обаче ме е страх още да й дам, че нали едва я накарах да засуче от гърдите ми, сега с тази биба да не разваля работата... Confused Не знам докога ще се удържам, де, че явно на Дара сега й е от периодите на бърз растеж - вчера следобяд три пъти яде през един час, че и четвърти път искаше, но аз отложих момента с къпане  ooooh!

Към обебилите се мами - кажете моля ви, вашите бебчета как приемат банята? Нашата зверуга опищява всичко и е страшно просто положението - и аз се шашкам все още така като пищи... Crazy

Иначе ние вчера също извеждахме госпожицата за пръв път - много й беше добре, но май я бях навлякла - вие как ги обличате сега за навън?

Вивере, Верче, как си ти, оправи ли се?

# 484
Честити бебоци на Бръм и Гевито!!!! Да са ви живи и здрави мъниците, и много да ви радват!

Успех на всички, на който днес им е ден за раждане! Чак лекичко завиждам на тези, които раждат за втори път колко бързо се случват нещата  Laughing

# 485
ааа кака Лара не на всички, които раждат за втори път им се случват нещата бързо - виж ме мен  Mr. Green не ще да излиза и това си е, а тричасовите контракции вчера си бяха чисто раждане имайки предвид, че първото го родих за четири часа  Mr. Green така че споко - пожелавам ти и при теб да бъде бързо и леко  Peace

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 09:56 от natalinik

# 486
  • Sofia
Аз пия лактогенния чай сутрин, обаче по това време така или иначе преливам и май ще трябва да го изместя следобяд  newsm78 Тази сутрин направо преливам  Confused
vivid_v, аз също не искам да я уча на биба, но явно вечер има и нещо като колики. Надявам се поне да останат с тази сила и врмеетраене, з'то е поносимо. Та през нощта мислех да я успокоявам с гърда, но тя направо ми изяде зърното  Crazy Бибата за 2 минути я успокои, заспа, изплю я и повече не съм я дала - спа си спокойно от 2 до 5ч.  Peace Денем ги нямаме тези проблеми. Пак снощи беше кисела, въртя се , дърпа се, докопа си ръкава и като го засмука, заспа като отрязана. Мъж ми я държеше в ръце и направо пребледня - тя така тупна на рамото му, че той се уплашил, да не се е задушила  ooooh! Каза "взимай я, гледайте се" - краката му се подкосили  Laughing

Аз още мия Криста само на чешмата, ваничката не съм пълнила. Не реве, кефи се май на водата  Peace

За обличането хич не знам - в нашия квартал е по-хладно, но ще гледам да я калявам  Peace

За кърма - ядки (орехи, бадеми), овесени ядки, много течности... това запомних от прочетеното. Храненето трябва да бъде балансирано, в никой случай не трябва да се яде "за двама"  Peace Аз си ям както преди забременяването и по време на бременността. Изключих зелевата салата от менюто си, наблягам на зелената.

Пухкавелка, от тези 25кг, качени с малкия, след като си свалила 16, останалите за колко време ги свали? Мисля, че има едно нормално физиологично отслабване в началото и после задържане докато кърмим  newsm78 Аз лично с Габи свалих малкото ми останали + още няколко за 1 седмица след като спрях да кърмя. Сега се чудя тези 3кг, които са ми останали дали ще успея да ги сваля кърмейки  Rolling Eyes

# 487
ЕХАААА, ЧЕСТИТО НА БРЪМЧЕТО ЗА КРИСТИНА И НА ГЕВИТО ЗА ГЕОРГИ. ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Бръмчето обаче не е правила скоростна отсечка през нощта, била е вечерна  Hug

Змейче, успех на прегледа днес

Аз цяла нощ не съм спала, първо заради киселини до към 3 и после като ме почнаха едни болки лелеееееее, ама не контракции ами като менструални, боли та се къса и кръста също, направо не мога да мръдна в леглото(а съм самичка). Малко се поуплаших и в 4 успях да стана до тоалетната и на хартията остана кръв ама такава кафеникава и леко слузеста и си викам - това ли е проклетата тапа? Обаче понеже не съм сигурна си откарах до сутринта с болки и терзания тапата ли е това или има някакъв проблем  #Crazy Сега съм се изкъпала, тая каеникава гадост продължава да се точи, болки все още имам ама значително по-слаби, обаче мисля да си седя кротко, поне докато не усетя нещо като контракция

Успех на всички днес

# 488
  • София / Сливен
Честито на Бръмб да са живи и здрави!

# 489
Dudunski, и аз съм така. Точно както го описваш. Док ме гледа за разкритие в сряда сутринта, от тогава имам такова кафеникаво което се появява и изчезва. Той ме предупреди, че ще е нормално и да не се шашкам.
Гледам с теб сме на един термин, десет дена останаха.
Аз принципно не бързам, искам бебо да си реши кога да излиза. Не искам да му се бъркам в кармата. Но док ме вика пак в събота и ме е страх от толкова гледане да не предизвика нещо. След предното гледане имах болки вечерта и сякаш имам и повече разкритие, имам такова усещане.
Коремът ми е огромен вече, не знам как ще излезе бебо. Досега го уговарях да излезе бързо и леко и да не мъчи мама  Heart Eyes

Момичета, някой беше пуснал тази формула  за повече кърма преди и аз съм я запазила:
Мляко + 5 бадема + 1 ябълка + малко овесени ядки = разбиване и изпиване и резултатът повече мляко    

# 490
ЧЕСТИТА МАЛКА ГОСПОЖИЦА КРИСТИНА НА БРЪМ И ГОЛЯМ МЪЖ ГЕОРГИ НА ГЕВИТО! ДА ВИ РАДВАТ МНОГО И ДА БЪДАТ НАЙ-ПОСЛУШНИТЕ БЕБЧЕТА!
Аник, да Галл е с мен в другата отчетна! Grinning
Наталник, дори и този стрес тест не доведе ли до нищо newsm78 При мен окситоцина не доведе до много силни контракции(да не кажа, че до никакви), но в комбинация със спукани води и разходка имаше чудесен малко над 3-килограмов резултат Mr. Green
Вивид, и мойто мишле не е чак много голям фен на банята, но мисля, че е така защото не обича хич да му е хладно. Явно това детенце ще ми е леко зиморничаво, но каквото такова.
Мира, за овесените ядки е вярно това, което си написала, но имай едно наум, че в акото на бебока може да се появят някои изменения и да не се притесниш. При мен овесените ядки нямат ефект върху производството на кърма Thinking, но приема на много течности при мен е с изключителен ефект, както и млякото.
Дудински, май е тапата Peace

# 491
  • Розовата долина
dudunski,мисля че наистина ти е тапата.А що се отнася до болките ,те контракциите в началото така започват с болки в кръста,ниско долу,като все едно ще ти идва,и стягане на корема.Виж как ще са нещата занапред,може и да утихнат.При мен така бях 2 вечера,после утихнаха,сега пак си ги имам,ама то вече си ни е време,така че.......няма страшно!!!

# 492
dudunski, това си е тапата, а болките (менструалните) са си били контракции  Simple Smile още повече, че те боли и кръста Peace

куцо пате, окситоцина ми направи страшни контракции на 5 минути (направо се ошашавих от болка), но разкритието ми не мръдна и на милиметър и доктора реши да не изнасилва ситуацията щом бебето си е ок. а днес толкова добре се чувствам - няма контракции, няма болки, направо супер  Mr. Green май този път ще си изчакам термина Simple Smile

# 493
Честити бебчета на Бръм и Гевито! Да са живи и здрави Кристина и Георги и да радват много мама и татко!

Аз се вмъквам да ви почерпя виртуално за здравето на моя мъж  Heart Eyes

Ивон, доколкото си спомням и твоя мъж празнува днес! Да ти е жив и здрав, много да се обичате и радвате на двете ви съкровища!

Аз дълго време снощи не успях да заспя Tired Едва към 3, като ме прерязваха някакви нерегулярни неща. Аз не мога да се ориентирам тъй като болката е само в корема (ниско долу, понякога само от едната страна, продължителна е на моменти), но досега не ми е обхващала кръста.  Тъкмо почнах да засичам и съм заспала... А сутринта се събудих от ужасен напън. Засега май всичко е спокойно, така че ще видим.

Стиснати палци на всички за които днес е Денят  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 494
madelix ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК! Да ти е жив и здрав и скоро да бъде един щастлив татко на малкото ви съкровище!   ura

Общи условия

Активация на акаунт