Отговори
# 465
Честито бебче на Бръм  Hug   bouquet  Hug

Момичета преди малко така се шашнах , помислих си че ми изтичат водите и хукнах към тоалетната, но се оказа фалшива тревога. Сега хич не ми се ляга, получавам и от тези натискания ниско долу, направо имам чувството че ще изкочи всеки момент главичката, но пък нямам контракции и засега не предприемам ходене до болницата .

chori   пера ги в пералнята на 40 градуса и центрофуга.

Змейче  стискам палци утре на прегледа да покаже че бебка е наддала  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 466
каква изненада само

Бръм-честито ти съкровище Кристина.Да ви е жива и здрава ,щастлива и послушна   newsm51

# 467
Честита принцеса на Бръм! Да е жива и здрава и много да радва мама, тате и бати!  bouquet
Като си помисля, че и моя термин е на 29-ти като на Бръм Crazy, значи, че и аз мога да родя съвсем скоро. А не се чувствам готова, искам бебка да си седи на топличко поне още една седмица.
Таничка, а тези натискания какво значат, и аз ги имам същите, дори усещам едва ли не, че се разширявам отдолу.

# 468
  • Русе
Честита принцеса, Бръм! Жива и здрава да ви е!
Змейче, малката танцьорка Кали е много сладка! Simple Smile

# 469
И мен ме е подгонило едно безсъние...Сега седнах да си глася музика, която да си слушам докато раждам  Crazy

Такива натискания и болки и аз ги имах преди седмица, но поотслабнаха, въпреки че бебето вече го усещам доста ниско. Не знам вече кое да приемам за признак на наближаващо раждане  newsm78

Всичко пера на 40 градуса с центрофуга  Peace

Змейче, стискам палци за прегледа и да докладваш после  Mr. Green

# 470
ехееее Бръм как ни изпревари  #Crazy Аз се хващам вече на бас, че в отбора на Жекова няма да има преносили мами  hahaha

Изи, честита да ти е Кристина! Да е здравичка и послушничка!  newsm51

майчета знам че бяхте писали назад, но не го намирам  Rolling Eyes къде точно проверявахте в НОИ ли с кода който ви дават за  превеждането на суми... аз тепърва ще си вземам кода  и затова питам и лесно ли става
лесно става  Peace - и вземането на такъв /ПИК/ код от НОИ и проверяването след това в сайта на НОИ с него

# 471
Добро утро    food010
Леле немога да повярвам че съм първа тази сутрин  Mr. Green

Baby Love® честно да ти кажа и аз незнам вече какво значат тези натискания  newsm78  Нали се оказа че повечето които чакаха второ дете и родиха вече това им беше основният симптом.
И аз като Winnie вече незнам кое да приемам като симтоп и кое не, и  с тези фалшиви и подготвителни контракции накрая да не взема да пропусна истинските и да родя в къщи или някъде навън .

Днес смятам да си взема документите  с мен на консултацията и се надявам да се окаже че съм с разкритие и направо да оставам да раждам че ми писна вече . Тази магия обаче май се случва само при вашата Жекова и накрая ще взема да дойда в София на преглед при нея  Joy

# 472
  • Sofia
ЕХААААА, ЧУДЕСНА, ПРЕКРАСНА НОВИНА  newsm44 newsm44 newsm44 Знаех си аз, че тази нощ ще е  Mr. Green

МИЛА ИЗАБЕЛА, ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО СТРОЙНАТА МАНЕКЕНКА КРИСТИНА!!! ДА ПАПКА, ДА СЛУШКА И ДА ДАРЯВА С РАДОСТ И ЩАСТИЕ МАМА ТАТКО И БАТКО!!! МНОГО ЦЕЛУВКИ!!!

Tani4ka, твой ред е - тоя натиск надолу и ранното ставане не са случайни  Hug При мен болката в сраманата кост си стана много силна и на чести интервали - 5-6 минути. Събуди ме в 2ч., а в 4.20 родих - горе-долу 2 часа време да се стигне до болницата  Peace Winnie, Baby Love и всички други  Hug
KikiNiki, снощи си мислех за теб  Hug Мъничко остана, не се шашкай накрая  Heart Eyes Поздрави на Славчето. Силвето (sivanovaa) дали не се мярка там, че нещо ми се губи  newsm78

На мен всичко вече ми е толкова далечно, все едно , че не се е случвало преди 10 дни, а преди 10 месеца  ooooh! Бременността направо ми е някакъв далечен спомен  Grinning

Тази нощ поспахме добре  Peace Вечерта и на първото нощно хранене пак имаше присвивания и скимтене. Аз давах да суче, давах и след като направо вече щеше да ме изяде от смукане, дадох биба... такова спокойствие настана  Hug Смукна я 2-3 пъти, заспа и я изплю. Обаче мъж ми е взел една, каквато имах в къщи - тя е на Авент 0-6месеца (даваха ни ги като подарък на една от лекциите). На мен обаче ми се струва голяма, а той беше много бърз в покупката. Днес ще го пращам за друга, по-мъничка.

# 473
ЧЕСТИТО НА БРЪМЧЕТО   bouquet ДА Й Е ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА МАЛКАТА КРИСТИНА  Simple Smile

Добро утро  Flowers Four Leaf Clover Късмет на всички мами, които днес ще се сдобият с бебчета Simple Smile
Така се успокоих след вчерашния ми престой в болницата, че снощи спах непробудно за пръв път от много време насам Simple Smile такааааа след като всички взехте, че родихте теленца, а моето се е заинатило - май ще е близначе  Laughing

Аник, защо не пробвате с каучукова бибка на Нук или Чико - те са по-малки. Марти беше пристрастен към тези на Нук - то всяко бебче си харесва някаква, но по мой наблюдения голяма част от дечицата, които познавам харесват каучуковите бибки на Нук.

# 474
Честито на всички обебили се мами! Simple Smile
На 06.05 се роди моят син Георги 3,600 кг 52 см

# 475
честито и на мама gevito    bouquet

# 476
  • Sofia
natalinik, той Габи ми беше с Чиковската каучукова и друга не признаваше. Авентската уж по-джиджава, но са само силиконови, та май шак ще си минем на някоя каучукова, по-меки са  Peace По-бързо се развалят при постоянната стерилизация - омекват и стават лепкави, но ще купувам по-често, ако се наложи  Peace
gevito, честито бебче и на теб  bouquet

# 477
Честито бебчета на Бръм и gevito!     ylinfant

Тани4ка успех,скоро ще е събитието!  Wink

# 478
Gevito, честито ти бебче! Да расте голям и послушен!

Момичета, губи ми се elinka;) дали не е родила  newsm78

# 479
Честито на Бръм и Гевито, много се радвам за вас, да са ви здрави и много щастливи дечицата да ви радват   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт