Отговори
# 540
Влизам набързо да кажа, че ние все още се мъчим 2 в 1, всеки ден съм на работа за да се минава по-бързо времето!
Честито на всички мами Hug

Нямам никакви, ама никакви признаци за раждане! Ще се местя в юнския форум, тук не останаха хора да пишат Laughing

и както винаги едно предложение за тема:

ЗА РАЖДАНЕ ЧАКАМ ЗНАЦИ, ЩЕ ИМАМ МАЙСКИ БЛИЗНАЦИ

Успех на всички които ще раждат май Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 18:28 от sivanovaa

# 541
Влизам набързо да кажа, че ние все още се мъчим 2 в 1, всеки ден съм на работа за да се минава по-бързо времето!
Честито на всички мами Hug

Нямам никакви, ама никакви признаци за раждане! Ще се местя в юнския форум, тук не останаха хора да пишат Laughing

и както винаги едно предложение за тема:

ЗА РАЖДАНЕ ЧАКАМ ЗНАЦИ, ЩЕ ИМАМ МАЙСКИ БЛИЗНАЦИ

Успех на всички които ще раждат май Heart Eyes

И аз май ще се присъединя към този форум, така, че не се притеснявай няма да си сама там от майските мами  newsm08

# 542
Ето ни и нас Simple Smile
Завърнахме се от пътешествието най-накрая.Ходихме до Варна с малката и то....направо умряхме от задух и горещина,то нито да отвориш прозореца в колата,нито да пуснеш да духа студено....абе ужас.Поне си свършихме работата - взехме и акта за раждане и на мен ми махнаха конците.Лелеееее,такова облекчение няма просто.Вече мога да кажа спокойно че се чувствам все едно не съм раждала.Килограмите са си същите от преди да забременея,стомахчето се прибра,отдолу вече не ме боли (е съвсем мъничко и то търпимо).За Андреа днес също е голям ден - падна и пъпчето  baby_neutral Толкова се радваме с таткото.А сега след като падна знам че трябва се маже още със спирт,ами нещо друго  newsm78
Бръмб,честито бебче!Да ти е жива и здрава и да носи много радости на цялото ви семейство   bouquet
Силве,много готино заглавие си измислила  Peace
Относно бибите,ние сме с Авентска - 0-3 и 0-6 друго не се признават  Confused

# 543
  • София
Здравейте!

Бях на преглед при докторката, при която ще ражам. Направи ми преглед и всичко си беше наред. Да но от около два часа имам регулярни болки долу на 10 мин. НЕ са ми изтичали водите нито ми е падала тапата. Нямам никакво зацапване, за да си помисля, че тази болка е от прегледа. Това, което ме притеснява е, че не ми се стяга корема, нито ме боли кръста. Дали не започва раждането?  newsm78 МНОГО МОЛЯ РОДИЛИТЕ МАМИ ДА МИ КАЖАТ ТЕ ИМАХА ЛИ ПОДОБНИ ОПЛАКВАНИЯ ПРЕДИ СЪБИТИЕТО! Лежа вече повече от час и не престават болките. Мисля, ако до 20ч не спрат да се обадя на докторката.

# 544
zlatna вземи си един топъл душ и пак си легни, ако не те облекчи звънни на док.

# 545
Вярно стана много скучно във форума! Thinking
 А пък и аз с този термин 27 май съм си за юни направо! Thinking

# 546
  • София
Здравейте момичета,

От сутринта се опитвам да пиша, но няма време и това си е.

Честита дъщеричка на Бръм! Толкова много се радвах, да и е жива и здрава!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Честити бебчета на Гевито и Кибела!

Сега пак ще пиша на бързо и сигурно много неща ще забравя. Вчера за два-три часа бях сама с малките - малкия плаче от глад, Софи се тръшка за нещо, после кърмя Яни, Софи прави беля и бута саксия и всичко става във вода и пръст.  Crazy Весело беше определено... Joy

дудински - Деси, май съвсем скоро ще дойде моментът. Силно стискам палци да родиш бързичко, безболезнено и лесно.   Hug Flowers Four Leaf Clover

За коланите след раждане
- Аз си купих един на Чико. Попитах д-р Жекова и тя каза, че веднага след като стана от родилния стол мога да го сложа и даже е препоръчително (не знам как стой въпросът при секцио). Бях чела също така из темите, че има повече ефект ефект, ако наистина се сложи веднага след раждане. За сега съм много доволна, коремът ми определено си е дооста прибран, доста по-бързо от предишния път.  Peace

madelix - Честит да е рожденният ден на вашия татко! Да, нашият татко също имаше рожден ден вчера, но малко предварително си получи подаръка! Heart Eyes Party

змейче - Бебка изненадва всички! Много се радвам, че стигна до толкова късни седмици! Hug

alex88 - Алексче и на мен с миналото раждане на 5-6 ден ми махнаха конците, въпреки че бяха разграждащи се и направо се родих. Сега обаче ми казаха около 20 ден да отида...  Tired А така ме болиии..... Confused Уж 3 шевчета, но ми разказват играта направо..

# 547
Златна, същите оплаквания имам и аз цяяял ден днес и не знам какво се случва, понеже първото ми раждане беше съвсем различно - падна тапата, изтекоха водите и почнаха контракциите, а сега  newsm78 Чакам мъжо да се прибере, че е на карате тази вечер след работа, но не искам да го ръчкам дасе прибира по-рано - в краен случай ще се обадя на свекър ми, нали са ни наблизо  Peace

Алексана, не се знае  Mr. Green Моят термин пък е 29ти май  Peace

Алекс, добре, че сте успели да свършите толкова много работа  Peace Като каза акт за раждане се сетих - чужбинските мами, ако ще регистрирате детето като БГ гражданин, това трябва да стане в рамките на 1 година след раждането! Който иска по-подробна информация как става този номер, да ме пита  Mr. Green Ама лошо ми става като си помисля как ще търчим за разни документи като се роди беборана  Rolling Eyes

Севде, Дудунски, Златна и който друг има признаци за раждане - стискам палци!  Peace

# 548
Ех, надявах се да има още бебета днес, остава да има изненади по-късно вечерта!
Стискам палци на всички с регулярни и нерегулярни симптоми всичко да мине леко  Simple Smile
Аз понеже си нямам никакви, ви се радвам  Wink
Днес уговорихме секцио за 19ти, и ако дотогава не тръгнат нещата, в сряда живот и здраве ще гушкам и аз мъник.
Докато бях в МД, изписаха Кристи, надявам се да се включи скоро  Wink

dudunski, мила, ти постискай, нека се прибере мъжа  Simple Smile

madelix, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и да се стяга да помага  Wink

# 549
Ей момичета и аз искам да раждам вече в тая тема.

Уж си я заплюх ама ,може към близнетата да отида.Моят термин е точно посредата между двете зодии Thinking.21май

Днес и аз съм с леки болки и свивания в корема,но странното е че ме боли отгоре коремът....все едно си протяга крачката малкия бандит ooooh!Изглежда да провери колко вече е тясно...

От детската градина на Дани ме питат дали ще присъствам на тържеството което е точно на термина ми и аз им казах че ако пренося както с него най-вероятно ще съм там на първия ред с чантата за болницата обаче ooooh!.....

Уини ти сега ако вземеш да родиш кой ще ни прави темичките?????...А?????и Славчето е няма ...Останахме малко мамчета...
Трябва да обучиш някой...Ама тези майчета със късния термин народиха,останахме ние по-средата Crossing Arms

како Ларче ти защо искаш секцио?По медицински причини или просто така????

# 550
Ето ви една интересна темичка, ако не е пускан вече линка Предвестници на раждането. Как да разбера, че наближава?

Мирчо, не се притеснявай за темичките - тук в болницата ни държат само няколко часа до максимум едно денонощие  Peace Пък и знам, че Славчето като направи общия акаунт е пратила паролата на още няколко човека. Аз сбърках, че пуснах тази темичка от моя акаунт, но ще се поправя ако пускам следващата тема  Peace

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 19:53 от Winnie

# 551
Честито на Бръм за малката госпожица - да е жива и здрава и много да ги радва!

И моят мъж днес се изстреля за концерта на АС/ДС с бързия самолет Варна-София Simple Smile и утре го очаквам да се завърне. Изпратих баткото при едната баба, а другата дойде уж да помага ама така е лапнала Листопада в момента, че дано не ми потрябва за нещо Wink.

како Ларче
, стискам палци на 19 май!!!
мирчо, споко мила, и твоят ред ще дойде, важното е, че всичко за сега е ок!

До края на май има още две седмици, така че, момичета, давайте смело, за да не останат бебета за юни Wink

# 552
mir4o, аз все си мисля, че ще ни изненадаш скоро-скоро  Grinning Имаш още 12тина страници от тая тема да се организираш  Laughing
за секциото се реших трудно, но основно заради размера на бебето и нулевите индикации скоро да го родя. Ако той си реши да го изпревари, ще се радвам, честно казано.

Слънчева, ти с каква упойка роди?

# 553
И аз днес бях на преглед, нямам разкритие, но шийката била тръгнала да се скъсява, главата била на място, този преглед за разкритие беше ужасен. Та има време до моето раждане уж, но то аз съм за 29-ти май.
Момичета вие какви превръзки си взимате за родилното? От кои сте доволни?

# 554
  • София
Winnie и всички, които чакат: Стяганията ми ниско под пъпа продължават да са на 10 мин по около 20 секунди. Взех си топъл душ и нищо не се промени. В 21ч се обадих на докторката. Каза сега да пия едно но-шпа и ако не зачестят или не изтекат водите, утре рано сутринта да отида да ме прегледа пак и да видим какво ще правим. Ох, утре ми се струва чудесен ден за раждане!  Flutter Ще пиша пак или ще пратя известие на някое щъркелче  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт