Отговори
# 435
  • Sofia
Ивончеее, добре се завърнали у дома !!!! Звучиш супер, а и много се радвам, че Софи приема така добре малкият юнак  Hug Heart Eyes
Ей, извели сте го толкова скоро след раждането. Ще взема и аз да я свърша тази работа, засега сме само на терасата  Peace
Бръмб, те нощем се случват тия работи  Joy Стискам палци  Praynig Аз мисля на 50ти фактор да заложа  Thinking
dudunski, още мъничко  Hug

# 436
Честити бебчета на Херцог и Лени! Бързо възстановяване на мамите и много здраве за юнаците!!!
[/b][/i]

Змейче, малката Кали е голям бонбон, винаги като пуснеш снимки се умилявам да я гледам. Дано и бебка е толкова артистична и чаровна като кака си.

Ивон, добре дошли вкъщи. Разказа ти за раждането е много позитивен. Вдъхна ми много кураж. Дано малкият Яни спинка добре и наддава, а Софи да е грижовна кака! Hug

Бръм, стискам палци при теб всичко да се развие по най-добрия начин  Peace

АниК, ти беше писала, че ще ползваш преварен зехтин в началото. Доволни ли сте ти и беба Криста от него?

Аз и днес бях на тонове, доста сме мързеливи и спим, дано поне си остане поспаланка в началото, а не да си вземе съня в тумбачето и после да ми будува  Naughty
Утре отново тонове, разкритието е още малко, но поне шийката е поизгладена и главичката добре ориентирана. Аз продължавам да си чакам...

# 437
Happiness ние ползваме преварен зехтин и засега съм много доволна  Simple Smile

# 438
поспах малко следобяд и сега се чувствам много добре - без грам контракции  Simple Smile а бебо горкия сигурно и той беше съсипан от тричасовата атака с окситоцин и сега блажено си почива и само от време на време напомня за себе си (сигурно за да не притеснява мама  Laughing ). пих кафе с една съседка и тя си нямаше друга работа, че взе да ми разказва как на братовчедка й била състарена плацентата и бебето единия ден уж било добре, а след два дни и направили секцио по спешност, защото бебето умряло  Shocked накрая и се скарах да не ми разказва такива работи, че ще се хвърля в едни филми страшни  Crazy а и бебо си беше чудесен на записа с тонове по учебник  Simple Smile

# 439
Ивонче,добре сте се завърнали у дома  Hug
Змейче,Кали е супер танцьорка - мн е сладичка - пу-пу   bouquet
Бръмб,искам да питам нещо - до сега кърмата ми беше тъмно жълта и доста мазничка,а днес гледам че е доста по-белезникава,като прясно мляко.Нормално ли е това?И ако не е какво да направя!?Благодаря ти предварително за отговора  Hug

# 440
Здравейте и от мен.

Днес определено ми е някак по-спокойно.Ходихме с милото сутринта да купим машинка за мерене на тоновете.Сигурно  цял час не спряхме да го слушаме,толкова е приятно 154 удара в минута  Grinning .
Час по-късно започнах да усещам някакви контракции  Grinning ,никога не съм предполагала,че някаква болка може всъщност да ми достави огромно удоволствие.Не искам да се навивам,че бебка може да излезе днес-утре,но все пак надеждата умира последна.
Все си мисля,че може да ни изненада приятно уикенда.

Днес и татито получи английско гражданство и на 3-ти юни  му е офицалната церемония по връчването newsm68

наталник-тази твоя комшийка друга работа няма ли си  Shocked

Змйче-много сладка танцьорка

ивонче-добре сте се завърнали   bouquet

snej-браво на малката буболечка

# 441
Оле Змейче Кали е много сладка и как танцува, колко е съсредоточена и как само кълчи малката си дупа  Heart Eyes  невероятна е

И за акитата мисля че са наред, по време или след всяко ядене си правим ако и имаме 2-3 мокри памперса Simple Smile надявам се да качва килограмчета изписаха ни 2800 и много се притеснявам дали качва

момичета кога излиза ЕГН на децата, чудя се дали е излезнал нашия акт за раждане?

# 442
Ани, и аз купувам обикновено 50-ти фактор, но този има само 30-ти. Разликата е, че ще мажа дЯцата малко по-често, а предимството - че няма да купувам 2 мазила, които след това да заминат в кофата малко ползвани. Капака на моята мила количка може да се отваря като за естествен климатик и ако съм под дебели сенки, както смятам да изкарам лятото, за бебка ще е ок.

Мирчо, ми аз съм от тези, дето не бързат да раждат, ама на - пита ли ме някой. Всъщност и аз не знам какво точно искам - хем да съм по-близо до термин заради бебка, хем да се роди теле. Благодаря ви за стиснатите палци, нещо не ми се вярва, че точно аз и точно сега пиша за раждане.  Simple Smile

... Бръмб,искам да питам нещо - до сега кърмата ми беше тъмно жълта и доста мазничка,а днес гледам че е доста по-белезникава,като прясно мляко.Нормално ли е това?И ако не е какво да направя!?Благодаря ти предварително за отговора  Hug

Съвсем нормално е, просто коластрата преминава в преходно мляко. Утре може да е коренно различен цвят и консистенция. Природата е изчислила всичко, ти просто си кърми бебето.  Wink

# 443
Честито бебче на Илеина! Да е жив и здрав младежа и много да ги радва мама и татко!

Ивон, добре дошли вкъщи! Страхотно е, че раждането е минало толкова леко и си се гушкате и папкате така хубаво!

Наталник, на тези комшийски приказки въобще не им се връзвай! Не знам защо някой хора въобще не се усещат и точно когато не трябва да ни пълнят главата с лоши неща го правят  Close  Ти се приготви, че мъникът може да се активизира и да реши да излиза скоро-скоро.

Змейче, малката е много сладка. Толкова средоточено изпълнява танца  Heart Eyes

Аник, тук съм още  Hug  Сутринта се опитаха да ме изпратят в банята и към болницата, ама аз им се запънах... Амаха... Те ще ми кажат намен кога да тръгвам. Имах някакви срязвания на х10 минути, но се поразредиха. Иначе мисля, че ми падна тапата... но и в това не съм съвсем сигурна. Аз съм решила да стискам кълки и утре, че бъдещият татко е рожденник и искам да си го отпразнуваме  Blush

Аз също съм с лещи, но съм решила да ги махна като зараждам и очила не ми трябват, нали съм късогледа... няма да имам проблем да се наслаждавам на бебето  Mr. Green

Лукс, не съм много сигурна, но мисля че ЕГН-то може да отнеме около 2 седмици. Дано не те лъжа де.

О да и да се похваля, снощи най-накрая ми потече малко коластра... успокоих се малко  Crazy

# 444

момичета кога излиза ЕГН на децата, чудя се дали е излезнал нашия акт за раждане?

би трябвало вече да е готов, на Дидко акта за раждане е с дата на издаване 23.04

# 445
  • пловдив
ЧЕСТИТИ БЕБЕЧЕТА НА НОВООБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!
ЗМЕЙЧЕ, МАЛКАТА ТИ ПРИНЦЕСА Е НАПРАВО ТАЛАНТ, КАКВО ЧУСТВО ЗА ТАКТ И КАКВА ГРАЦИОЗНОСТ САМО, НАПРАВО Е ВЪЗХИТИТЕЛНА!

# 446
Лукс,ние на 10ти подадохме документите за акта за раждане и утре ще ходим да и го вземем Simple Smile Тоест за 3 дни ни казаха че ще е готов.Това във Варна обаче,за София идея си нямам.
Бръмб,мерси много за отговора.Доста се бях притеснила  Rolling Eyes

# 447
И аз днес имах болезнени контракции 2 часа някъде и ужасни болки в кръста! Grinning Преди малко пак ме почнаха болките в кръста! Дано се ражда бебето в скоро време!  Peace Александра я родих така 2 седмици по рано!

# 448
Здравейте,
Аз съм от мартенките 2009г, дано не ви досаждам.
Първо да честите всички родени бебоци, да са и живи и здрави и да ви радват много. Второ да пожелая леко раждане на чакащите мами.
И трето- да кажа специално Честото на КСД за Стефан.
Да ви е жив и здрав, само радост да ви носи.
  bouquet

# 449
  • Перник
Бръм имам въпрос към теб относно кърменето. Имам много малко кърма как мога да я увилича? Сега се опитах да цедя и няма нито грам и направо ми се плаче че трябва да направя адаптирано мляко за малкия преди 3 часа имах, а сега нямам на какво може да се дължи това?

Общи условия

Активация на акаунт