Отговори
# 510
Здравейте!

ЧЕСТИТО НА БРЪМЧЕТО ЗА КРИСТИНА И НА ГЕВИТО ЗА ГЕОРГИ! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА! НА МАМИТЕ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!   bouquet

Маделикс - да ти е жив и здрав рожденника!   bouquet

Аз сега се връщам от болницата. Оправиха ми всички документи за приемане и утре сутрин ще имаме среща с бебчо.  Praynig  Praynig  Praynig Така и не пожела да се обърне нормално. А на мен ми е малко странно, че за последно сме 2 в 1, въпреки че зная датата от около месец  Crazy
На всички мами, на които им предстои среща с малките съкровища - успех и късмет  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 511
  • Под кленовите дървета
Привет!
Да е жива и здрава малката Кристина на Бръм и малкия бебко на Гевито  bouquet

Змейче, имам въпрос - от вчера малкия три пъти повръща като фонтан, както е на гърда. Какво е това? После реве та се къса, докато не дам малко вода - смукне 2 мл. и се успокои.  След 15 мин. е гладен и го слагам на същата гърда - досуче я, заспи и след 15 мин, пак рев - слагам на другата гърда, изсмуква я цялата и заспива. Притеснява ме това връщане - първия път беше към 11 на обяд вчера, втория към 19 вечерта, сега пак към 11 на обяд. През нощта спа спокойно и се кърмихме на 3 часа.
Залъгалка иска колкото да заспи, понеже не му давам ръката и я изплюва.
Вода иска два-три пъти дневно по 3-4 мл., но си я иска.
От друга страна май съм лепнала вирус - какво може да се пие по време на кърмене? Тече ми носа и ме боли гърло, Осцилококцинум дали върши работа?

# 512
Ехааааааааааааааа

БРЪМЧЕТО ТАКА ДА НИ ИЗНЕНАДА...АЗ УСЕЩАХ НЕЩО ,АМА....Накрая все пак я роди  телче Mr. Green

Да е щастлива и расте здрава малката кукла Кристина!!! newsm07..
Батко Каби ще е най-щастливият на света bowuu

Честито и на мама Гевито..Да  расте хубав юнак Георги Heart Eyes

Определено майчета с по-късен термин намаляха от тези с по-ранния...не е честно Crossing Arms

Тани4ка споко и аз съм като твоя термин и още не съм се разраждала,макар че и аз като тебе усещам такива болки в срамната кост,ама все си мисля че се намества главата му..За разкритие никой не ме е гледал...ама тапата пък не ми е паднала така че чакам първо тя да падне newsm78.Знам ли кое следва оттук нататък...

Това незнание ме изнервя....

Фифика успех за утре мила...много я харесвам и аз тази дата 15,ама май няма да ме  огрее Crossing Arms

Дудунски това ти е тапата..радвай се скоро ще станеш мама...

ОТИВАМ ДА СЕ ОПЪНА ЧЕ ДНЕС ПАК НАВЪТЯХ КИЛОМЕТРАЖА БЕЛКИМ МИ СЕ УВЕЛИЧАТ КОНТРАКЦИИТЕ АМА ТЦ ТЦ

# 513
  • София
Бръм, да ти е жива и здрава принцесата да расте умно и щастливо дете!

Момичета, да ви питам от къде мога да си изтегля някаква декларация, в която да си напиша номера на IBAN сметката, по която да ми превеждат болничните.

# 514
Жасминче, осцилококциум можеш да пиеш без проблем. Аз се консултирах с лекар тъй като и аз нещо съм поиздала багажа, но имам гадна кашлица. Изписа ми осцилококциум 3х1 ( 3 дена) и след това по1 за 3дни. Крис и той от време на време връща мляко, но определено е от преяждане и ако е понасъбрал газове. Забелязах, че ако не се уригнал хубаво прелкаави тези номерца.
Пухкавелка, а онлайн мога ли да намеря тези колани  newsm78

# 515
Честити бебенца на Бръм и Гевито. Да са ви живи и здрави   bouquet

Аз се връщам от преглед и резултатът е, че няма скоро да се ражда- нямам и пръст разкритие Tired
Сега отивам да чета за зодия близнаци- май натам сме се запътили Wink

# 516
  • Sofia
Честити бебчета на Бръмчето и Gevito!!!! Да растат здрави, щастливи, умни и послушни!    bouquet

Днес бях в ОБ и си мислех да питам за Бръмчето, ама точно на обяд беше една тишина и спокойствие и реших, че не е подходящ момента.

Аз съм твърдо в групата на безнадеждно чакащите засега...  Tired Като ви чета - паднали тапи, болки, разкрития, а аз - нищо още, даже магията на Жекова не ми действа Simple Smile Днес ме прегледаха и потвърдиха, че нямам признаци да е скоро... Досега бях спокойна, ама вече почнах да губя търпение, ще почна да се качвам и слизам по стълбите, до 8 етаж  Simple Smile

Успех на всички, на които им предстои среща с бебо днес и утре!  Praynig

# 517
Момичета, да ви питам от къде мога да си изтегля някаква декларация, в която да си напиша номера на IBAN сметката, по която да ми превеждат болничните.
ето http://www.bgstuff.net/content/view/1302/523/ , попълваш такава и си вземаш документ от банката, че сметката ти е еди-коя си и двата документа заедно се носят в НОИ от счетоводителя  Peace

# 518
Змейче, Куцо Пате мерси за отговорите.. Hug Hug
Дудунски айде късмет и като реши бебо да се появява вече.. Peace
За обличането навън сме с боди,блузка (но не тъничка), и ританки или боди и гащирезонче  което е леко ватирано ако духа.Шапка й слагам но тъничка.
За коланите за корема разбрах че е хубаво малко дасе изчака с тях поне докато не мине 1-2 месеца понеже все още матката се прибирала ... ThinkingМисля и аз да изчакам.А може и да ми се размине.. Outta Joint

# 519
  • София
Честита дъщеричка на Изи!
Честит син на Гевито!

Честити бебчета на всички мами, родили предните дни (видях, че Габи си има адашка Simple Smile )
  Да са им живи и здрави и да им носят огромна радост!

Честити рожденици! Да си слушат жените и много да ги обичат и да им помагат  Peace

Змейче, моята адашка е просто страхотна, пу пу!

Днес и аз ще влезна в ролята на щъркелче  newsm44

След спешно секцио, Cybella (предимно четяща форума) е родила своята дъщеричка. Мерките на госпожицата са 3900кг (голяма мома Simple Smile ), 52 см., терминът беше 11.05

Облаче, и моят корем напомня за себе си (краката и дупето заслабнаха много, но коремчето стои доста странно...) Пухкавелка, мерси за инфото, май и други ще се възползваме от този магазин до Пирогов Simple Smile

Ние днес бяхме на консултация в болницата, Габи е наддала около 0,5 кг от теглото, на което я изписахме преди седмица  newsm44

Усмихнат ден, мами! Успех на всички, които очакват днес/утре срещата с малките си бебченца Simple Smile

# 520
  • София
desex, много благодаря   bouquet

# 521
Пухкавелка, а онлайн мога ли да намеря тези колани  newsm78
не ми се е налагало да ровя специално за колани в интернет и незнам.
mira smти от къде си разбрала че не е хубаво да не се слагат колани чак 1-2 месеца  Shocked Тя Ивайла вече е на 22 дена и твоя сигурно вече доста се е прибрал и без колан?!На мен лично доктора ми го препоръча да си го сложа на 3-тия ден след раждането след като се изакам newsm78 На 40-тия ден на детето корема дори ми беше хлътнал навътре и всичко с матката си беше наред Embarassed....това сочи моя скромен опит...пък всеки си знае де ..
Cybella да ти е жива и здрава голамата девойка[/size]!   bouquet

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 15:46 от Пухкавелка

# 522
Здравейте и от мен,всеки ден ви чета но сега реших и аз да попитам един вапрос.Аз сам в 9-месец,чакам момченце,датата ми е 16.05.2010г.Днеска бях на консултация.Моят доктор ме прегледа каза че всичко е наред,с мен и с бебо,но ми каза и още нещо.......
Ако не родя до 16.05.2010г.на 19.05.2010г.-ще трябва да вляза в болница за секцио защото бебо е бил голям,а то тежи 3750.Ако може да ме посаветвате нещо,какво да правя,аз не искам секцио не искам.Ще чакам отговорите ви,лек ден на всички.

# 523
честито на мама Cybella   bouquet

Днес ходих да видя бебето на моя приятелка - голямо сладурче  Laughing Сега чакам любимия да се прибере от работа и ще го карам да излезем на разходка (дано помогне да взема да родя)  Laughing Малко ме хвана шубето като четох за състарените плаценти, а и след като след окситоцина не започна родилна дейност...  Sad Притеснявам се да не стане така, че накрая да ме резнат, защото е гадно да изтърпиш всички тези болки и накрая да не можеш да родиш, но в крайна сметка каквото стане.

galia85, това, че бебето е голямо единствен мотив ли е за секцио ? И като е голямо, защо до 16.05. можеш да родиш нормално, а на 19.05. да е секцио? Странна работа....

# 524
  • Sofia
galia85, а защо да не ти предизвикат раждането ако наистина преносиш, защо настоява за секцио? Само размера ли е причината? Тези размери са много относителни, съвсем възможно е бебето да е по-малко или дори да е толкова - да си го родиш нормално с помощта на докторите...

Общи условия

Активация на акаунт