ужас просто.. явно стандартна програма, акаше по 5 пъти на ден, сега 4ти ден никакъв го няма.. съответно е по-кисел и това гадно време... пфу.. давайте съвети?

То си е за черпене, но хайде да не му е уроки 

, реших бебо да го къпя два пъти седмично. Къпя го само с вода, а в началото, докато кожата беше суха, всеки ден го мажех с олио, но сега и това не правя и си има чудесна кожа, иначе всеки ден много старателно почиствам всички гънки и лицето с мокро памуче, че там има какво да се отстранява.
Та се оказа, че имало и такъв мързелив вариант за гледане на бебе!
, реших бебо да го къпя два пъти седмично. Къпя го само с вода, а в началото, докато кожата беше суха, всеки ден го мажех с олио, но сега и това не правя и си има чудесна кожа, иначе всеки ден много старателно почиствам всички гънки и лицето с мокро памуче, че там има какво да се отстранява.
Та се оказа, че имало и такъв мързелив вариант за гледане на бебе! 

/ Може да са от претопляне, но също и защото съм й ги "предала", което според мен е обяснение на изчистването на бебето от хормоните на майката, което трябва да стане горе-долу през първия и втория месец.
Значи нищо странно и различно от другите бебета

,ние сме само на кърма и Габи вече 4-ти ден не е акала , че по тоя повод някой може ли да ме светне как се прави клизма на бебче?

Ужас.
.Ще си слагамм полижинакс.Препоръчаха ми и това за подобряване на флората Femilla Hyalosoft

Препоръчани теми