Електронни дневници - анкета

• 3 300
  • 23
  •   1
Отговори
Преди да бъда обвинен,че за това си има бележници.Става въпрос за възрастовата група 5-12 клас които могат активно да крият своите оценки.Също така дали бихте контактували с учител на вашето дете по електронен път?
п.п. Моля да бъда извинен за допуснатите правописни и пунктоациони грешки.

# 1
Като знан аз какви съм ги вършила  ooooh!
И смятам,че като родител трябва да се интересувам какво се случва с децата ми.Както и съм 'за' контакта с учител по елекронен път,СМС-и или каквото там трябва ако се случва нещо сериозно в училище с децата.Все пак едва ли на тази възраст едва ли самите те ще споделят ако са сгазили лука.

# 2
По скоро да попитате защо синът ми има 3 по математика,какво не усвоил и как да се работи с него индивидуално?

# 3
Включително и това,ако не се справя с даден материал,ще е много по-лесно да се помогне в началото,отколкото след като родителите са видели срочната оценка да кажем,но все пак за мен е по-важно поведението в училище като цяло

# 4
Истината е там,че децата за огледало на обществото в което живеем

# 5
  • ifbrs
като родител на 13г.ученик съм твърдо "ЗА" този вид връзка с училище,защото нямам възможност да ходя постоянно ,а при нас оценки се нанасят 2-3 пъти в срока само от класния р-л.Опитвам се да следя какво става,но трябва да ходя и на работа,а излизането не се "поощрява"

# 6
"за" електронните дневници съм, но в училището на дъщеря ми ги попълват само веднъж в месеца...... и пак нямам пълна информация за случващото се. затова отвереме навреме ходя и досаждам на учителите

# 7
твърдо ЗА съм

# 8
И аз съм ЗА да има общуване в електронен вариант поне с класния ръководител - относно оценки, поведение, евентуално проблеми. Това може би ще натовари учителите, но в дългосрочен план мисля, че би било добре за всички да се поддържа такава връзка.

# 9
  • София и там където не се пуши
Твърдо ЗА -  но доста училища, които отдавна планираха, имаха сайтове, нещо вървят назад. Дано стане скоро.

# 10
  • Стара Загора
И аз съм- за!

# 11
  • София
Аз също съм за електронните дневници.
Дъщеря ми все още е малка - 2ри клас. За сега бележник не е крила Simple Smile

# 12
И аз съм ЗА.

# 13
  • Пловдив
При нас има електронен бележник от години. Мисля, че от поне 3 години. Аз съм много доволна. Истината, обаче е, че аз не го посещавам често. Моите деца все още си показват бележниците без притеснения и опити за хитруване. Мога да кажа, че всяка вечер нещо подписвам. И съм в течение какво се случва. По стечение на обстоятелствата съм и всеки ден в училище минимум по 2 пъти, мога да говоря когато си поискам с когото си поискам от учителите. Имаме и пряк контакт.

Влизам в Интернет само около оформянето на срочните оценки, за да се ориентирам какво точно се е натрупало по даден предмет и да видя как се оформят нещата. Защото при нас имат по много оценки, относително еднакви и им губя нишката. Та за да си оформя и подредя оцеките по един предмет и да видя как сме за срока влизам. Там всеки предмет е на отделен ред и за секунда се вижда как и какво се заформя като срочна оценка.

Та в анкетата ще отговоря примерно "веднъж в месеца". Но може след година-две и да зачестя, знам ли... Ако подозирах някакви хитрувания или пък не кореспондирах много-много с учителите, бих влизала поне 2 пъти седмично. Предполагам, де.

# 14
В училището на моя син има електронни дневници,но лошото е ,че не ги обновяват на време и по този начин се обезмислят.Редно е всеки ден да се попълват,а при нас през две-три седмици се обновяват.Питах класната и каза,че имали технически проблем.Така,че и да има ел.дневник ,пак не може да се слядят оценките и отсъствията на време.

Общи условия

Активация на акаунт