А кои са най-редките фамилни имена?

• 49 977
  • 208
  •   1
Отговори
# 60
Струмски - излючително рядка фамилия!

# 61
  • France
Аз съм наследник на 2 рода- Чорапчиеви и Голубареви.

# 62
Имам колега с фамилията Везирев.

# 63
Имах колежка с фамилия Чешмеджиева.  Hug
Моята по съпруг е Петранова. Половинката е добруджанец. В "Големанов" има герои с нашата фамилия.  Joy

# 64
Моята е Преснакова,не съм срещала досега друг с такава фамилия,но съм сигурна,че ако има други значи сме роднини

# 65
  • София
Запазих си моминската-стар род всички носим това име.Тате викаше и мажО да го пишем на тази фамилия.По нашия край казват,,Отдека е жената отамока и родата,, Laughing
Иначе -съученичка Попункьова и един познат Остромски.

# 66
И моята фамилия е от най-редките, но за да нестане ясно коя съм ще изброя и други също толкова редки, като нея - на мои познати (по азбучен ред): Белнейски, Джелекарски,  Йотов, Йочколовски, Кръстанов, Кърлев, Стамболийски, Фенерски, Хамърлиев, Чапаев,Червенски, Чуйпетловски,...
Може да има и други, но за тези се сещам  Blush

# 67
 На бивше мое сериозно гадже фамилията им беше Елдърови,той твърдеше,че нямало друга такава фамилия в България Rolling Eyes,дали е на 100 процента незнам,но най вероятно е истина.

# 68
Моята е често срещана ,но се сещам за тази на леля ми по мъж е Грънчева.

# 69
Аз съм наследничка на два рода с много специфични и много редки имена.
Едното семейство за полски дворяни, бегълци от белогвардейците и с пристигането си в България приемат побългарена форма на полската фамилия. Брат ми и баща ми са единствените с тая фамилия.
Другото семейство пък са много стар загорски род. Само майка ми и природения и брат я носят в момента.

# 70
Йотов и Кръстанов не са редки фамилии!

# 71
Наша родова фамилия е Игински (ударението е на първата буква).
За съжаление изгубена при кръщаването на татко с фамилия, произтичаща от малкото име на дядо му - ИвАнов.

# 72
  • София
Фирсанов.
Съпругът на братовчедка на дядо ми носи тази фамилия. Не съм чувала за друго семейство с такава.

# 73
Сега се сетих и за едно бившо гадже Кеманов.

# 74
  • Сф
Брадянови

Общи условия

Активация на акаунт