А кои са най-редките фамилни имена?

• 49 966
  • 208
  •   1
Отговори
# 150
Леля ми е Дупарова.

Приятелката ми е Диамандиева. Другата е Бацинова.

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 21:47 от каран

# 151
  • Winterfell
Калпачки.

# 152
  • Lost in a fairytale ...
Леля ми е Дупарова.

Приятелката ми е Диамандиева. Другата е Бацинова.
Тъкмо щях да пиша, че и аз съм чувала фамилията Бацинова , а то сме били от един град  Laughing

# 153
  Shocked доктор-невролог? Rolling Eyes

# 154
  • Ямбол
Моминската ми фамилия е сравнително рядко срещана - Тимова. Открих, че има доста македонци, които я носят. Фамилията на мъжа ми също не се среща много често - Иванджиков.

# 155
  • Канада, Монреал
Моминската ми фамилия е сравнително рядко срещана - Тимова. Открих, че има доста македонци, които я носят. Фамилията на мъжа ми също не се среща много често - Иванджиков.
Познавам Тимови, но не знаех че в Македония е по-разпространена. Иначе за фамилиите Далуков, Мацалиев, Заберски, Кархарманлиев и няколко арменски и еврейски фамилии, но не знам дали има смисъл да ги пиша.

# 156
Имам клиент на име Диндиряков. Ако се поразмисля сигурно и други ще се сетя.

# 157
Позната по мъж е Зубева- за пръв път я чух тази фамилия.

# 158
Имах една учителка по химия Белоконска и една приятелка преди години Калковска! А бъдещата учителка на сина ми се казва Крачунова!
По мъж и аз съм с особена фамилия, мъжа ми и сестра му бяха последните в техния роден град, а предполагам и в България с тази фамилия. И естествено борбата беше да родя момче, продължител на рода. И аз взех, че родих 3 момчета..... hahaha

# 159
Имах учителка Колипаткова. А и Гюлеметова.

# 160
Моето фамилно име е рядко срещано и затова няма да се изтипосам Laughing
Иначе по темата: Гайдарджиев, Баджаков, Дуваджиев, Хвърчилков...

# 161
  • Winterfell
Не знам Laughing,но със сигурност ми е роднина LaughingФамилията тръгва от пра-пра дядо ми,който е имал само2-ма сина(но пък единия е имал 12 деца Joy).Та всички калпаци са роднини(аз не съм Калпачка,но и аз в кюпа с родата)

# 162
В  София има невролог с тази странна и запомняща се фамилия.Рода ли ви е?

# 163
Моята е Шанкова по мъж и освен от неговото семейство не познавам други хора с такова име. Никой не знае откъде произхожда.

# 164
Дюверлиева...или нещо такова, нямам спомен много.  Всеки ден виждам много странни фамилии, вече не им обръщам внимание.

Общи условия

Активация на акаунт