С едната пенсия ли ще ги гледа следващите 15 години?

Защо да може и да е хубаво да се ражда на преклонна за това възраст- нали важен е новосъздадения живот, пък се заклеймява раждането от съвсем млади момичета? Като може едното, да може и другото.

И в тази жена е проговорил майчинския инстинкт и тя е желала да си роди детенце,НО...Жената живее в съсъден от нас блок,съвсем сама е.Психиатър е в Психодиспансера в Русе,но за мен е леко мръднала жена на акъл.Родителите и починаха преди време и винаги като съм я виждала навън носеше техни снимки и им говореше.Като я погледне човек изглежда добродушна и добронамерена,поздравява ни винаги с усмивка.Според мен лекарите са намерили удобния за тях човек да направят този експеримент и са успели.Не искам все пак да укорявам никого.Тази жена цял живот е била самичка и тя е искала да има семейство,но не се е получило.Винаги беше навън само с родителите си,водеше много затворен живот.Уважавам решението и смелостта и,дано бебенцата се оправят,но за мен тя не може да бъде пълноценен родител. Препоръчани теми