Раждане на 62 години

• 68 617
  • 2 369
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Не, по твоята а и на много от пишещите тук логика, на реципиента ще му трябва врачка, за да види как ще му се развие живота, а не психолог. Да види ще живее ли, здрав ли ще е newsm78 Ако врачката каже ОК, давай, раждай, бъдещето ти е светло и живота ти дълъг, то тогава напред към инвитрото. ooooh!

В конкретния случай врачката едва ли ще има особена възможност за изява. Отговорите на повечето въпроси са ноторно известни.

# 211
  • София
   Не знам какво да кажа!Щях да я разбера, ако износваше и раждаше деца на дъщеря си!Но тези донорски яйцеклетки мисля,че е трябвало да ги дадат на по-млада жена, желаеща да има бебета.

# 212
  • Tам през Атлантическия океан
   Не знам какво да кажа!Щях да я разбера, ако износваше и раждаше деца на дъщеря си!Но тези донорски яйцеклетки мисля,че е трябвало да ги дадат на по-млада жена, желаеща да има бебета.
В статията пише че тя е исклала да си осинови преди години детенце но са и отказали ! Ако си беше осиновила на дали би се решила на тази стъпка   Crossing Arms

# 213
В статията пише че тя е исклала да си осинови преди години детенце но са и отказали ! Ако си беше осиновила на дали би се решила на тази стъпка   Crossing Arms
А защо смяташ, че е трябвало да й бъде разрешено да осинови, Десс? Кандидат-осиновителите се проучват. Явно за нея са решили, че е непригодна да отглежда и да се грижи за деца.  

# 214
  • Sofia
В статията пише че тя е исклала да си осинови преди години детенце но са и отказали ! Ако си беше осиновила на дали би се решила на тази стъпка   Crossing Arms

Отказали са и именно защото е възрастна. Никой ли не чете?
Очевидно е, че възрастта е фактор, който се взима предвид при подобна преценка. Разбира се, тук има хора за които тя е без значение, а изискванията на социалните служби са глупави прищевки.

# 215

И тя решила напук на социалните да вземе сама да си роди деца след като са и отказали осиновяване. Че кои са те че да и отказват я

# 216

И тя решила напук на социалните да вземе сама да си роди деца след като са и отказали осиновяване. Че кои са те че да и отказват я

Чета  Peace

а малко ли баби и дядовци отглеждат внуци вместо родителите им  Wink (които примерно са нейде по чужденеция)

# 217
Не, по твоята а и на много от пишещите тук логика, на реципиента ще му трябва врачка, за да види как ще му се развие живота, а не психолог. Да види ще живее ли, здрав ли ще е newsm78 Ако врачката каже ОК, давай, раждай, бъдещето ти е светло и живота ти дълъг, то тогава напред към инвитрото. ooooh!

В конкретния случай врачката едва ли ще има особена възможност за изява. Отговорите на повечето въпроси са ноторно известни.

Т.нар. от теб ноторно известни отговори в случая са точно толкова хипотетични, колкото биха били и предсказанията на всяка врачка. Не знаеш как ще се развият нещата и какво ще ти се случи в живота. Защото пази Боже, но тази жена може да те надживее и ноторно известните ти отговори може да отидат на майната си.

# 218
...а малко ли баби и дядовци отглеждат внуци вместо родителите им  Wink (които примерно са нейде по чужденеция)

Не, не малко. Но ако, пази Боже, нещо се случи с тези баба и дядо, децата си имат родители, които да се грижат за тях. Нейните деца нямат такива, защото родителката им е на възраст, на която не е нормално да бъде майка

# 219
  • София

Чета  Peace

а малко ли баби и дядовци отглеждат внуци вместо родителите им  Wink (които примерно са нейде по чужденеция)
Да, отглеждат, но когато вече ги няма, щат не щат,  родителите си поемат отрочетата. Или, ако се наложи да бъдат гледани, не ги гледат внуците, а децата (може и дистанционно или никак, но не пада грижата и отговорността върху невръстните внучетата)

# 220
Поне преди десетина години имаше ограничение за максималната възрастова граница между осиновител и осиновен, и тя беше ако не се лъжа в рамките на 40 - 45 г. Ако всичко друго и е било наред, но е искала бебе - ясно защо не са и дали. Поне от възраженията на социалните служби оставам с впечатление, че това и желание се е проявило неотдавна, близко до сегашната и възраст.

# 221
  • на брега на морето
Ние ще си родим децата след 40 (живот и здраве и да даде Бог), а те нека си гледат внуците тогава  Peace

Живи и здрави и късмет да ги отгледате. Peace
 Аз съм родила малката дъщеря на 40 годишна възраст и от опит казвам, че не е най-подходящата по някои показатели.  Хем детето е здраво физически, психически и емоционално.

# 222
Някой мисли ли как тези деца ще растат? Оставете всичко останало, как само ще им се подиграват другите деца ooooh!

# 223
Поне преди десетина години имаше ограничение за максималната възрастова граница между осиновител и осиновен, и тя беше ако не се лъжа в рамките на 40 - 45 г. Ако всичко друго и е било наред, но е искала бебе - ясно защо не са и дали. Поне от възраженията на социалните служби оставам с впечатление, че това и желание се е проявило неотдавна, близко до сегашната и възраст.
Да,  това имах впредвид  Peace

# 224
Някой мисли ли как тези деца ще растат? Оставете всичко останало, как само ще им се подиграват другите деца ooooh!
  Rolling Eyes Не смея да си помисля даже, и то не заради евентуалните подигравки от други деца.  Сама, с проблемно сърце, с две бебета. 

Общи условия

Активация на акаунт