Раждане на 62 години

• 68 611
  • 2 369
  •   1
Отговори
# 345
Теб какво точно те притеснява, kameloth - това, че проблемът на майката се забелязва и от неспециалист, или?

# 346
  • София
razel dazel да ми се обади на път за психиатъра, да идем двете.

Браво! Видях, че не сте само двете. Интересно ще е , ако попаднете на лекарката, героиня на темата. Ама няма лошо. Тькмо ще може да поговорите за случая очи в очи.  Laughing

Хич да не ми попада пред очите въпросната  #Cussing out
Щото и аз съм към групичката.

# 347
  • София и там където не се пуши
Защо трябва да си поиска. Тя надали знае къде са и яйцеклетките щом е дарител.

Родени са 29-30 седмица

Не казвам,че трябва, а се чудя дали е възможно?

Донорството си е тайна.

# 348
  • София

Да, така мисля и аз! Peace Но също така смятам, че този страх е плод на неестественото и съществуване до този момент, което отново ме кара да напиша, че проблемът е психиатричен при нея, и неетичен при лекарите, осъществили прищявката на тази жена. Както и за н-ти път да спомена, че никой не мисли какво ще е развитието във времето на тези деца, ако оцелеят.
Т.е. в случая двете с теб, казваме едно и също нещо, всяка по своя си начин.
Така е, Бижу.
Много са хората, които поради погрешен избор или лошо стечение на обстоятелствата, в един момент осъзнават какво ги чака. За тази жена е имало други изходи, тя може да даде много на някой нуждаещ се от подкрепа и обич и без да става майка тичайки срещу природата.  

# 349
  • София
Няма роднини и близки, казва, че ще отглежда децата сама
Цитат от Дарик.

# 350
Така е, Бижу.
Много са хората, които поради погрешен избор или лошо стечение на обстоятелствата, в един момент осъзнават какво ги чака. За тази жена е имало други изходи, тя може да даде много на някой нуждаещ се от подкрепа и обич и без да става майка тичайки срещу природата. 

Им,  Hug
Обаче хората мислят, че не бива да коментираме случая и да я съдим...

И аз не го приемам, но не мисля, че някой може да съди тази жена.
Ами, дайте всеки да прави всичко което му хрумне, а? Mr. Green Намери ли средства и друг достатъчно луд да осъществи "стремежите му", да дерзае... Има много познати на историята експерименти.
И биха правили каквото поискат, ако и малкото им мозък се изпари, или намерят средства и начин за това.

# 351

Няма роднини и близки, казва, че ще отглежда децата сама
Цитат от Дарик.

Чудесно просто!

# 352
razel dazel да ми се обади на път за психиатъра, да идем двете.

И аз съм с вас  - станахме четири.

А според мен сте много, много повече.  Mr. Green

Вие сериозно ли не се усещате какви ненормални не, ами направи извратени  коментари праскате тука?
Тръгнали да ми разправят колко луда била жената  ooooh!

# 353
А според мен сте много, много повече.  Mr. Green
Искрено се надявам да сме много, много повече от вас, Минз. И ти ли сериозно не се усещаш!? Thinking

# 354
  • София

Е според теб нормална ли е

# 355
  • София
Какво значи "луда", извинете ме? Психично болна ли? Жената за мен не е психично болна. Била е самотна, объркана, нещастна ,неудоволетворена, без почва под краката си и каквото се сетите още. И също така, не е била без адекватна помощ и подкрепа, която да я отрезви. 

# 356
минзухар ,
кое му е нормалното на това, да родиш деца на 62г, залагайки два живота на карта, само и само да
задоволиш своя лична, егоистична потребност?
Би ли описала, като как точно си представяш живота на децата, ако все пак оцелеят и са здрави?
Какво ли ще се случи, ако майка им почине, преди пълнолетието им, при липсата на живи роднини?
Как и дали ще успее да отглежда 2 бебета сама и на тази възраст?

То много хубаво да викаме "браво", без много, много да се замисляме за последиците на подобно безумие! Confused

Включете и мен към групата на ненормалните!

# 357
  • София

Е според теб нормална ли е

Ще я призная, ако стане корица на Плейбой! И не ми казвайте, че съм луда - явно всичко може в наше време!

# 358
Какво значи "луда", извинете ме? Психично болна ли?
Не, но бих определила състоянието и като вид социопатия.

Ще я призная, ако стане корица на Плейбой!
ivonska, щура жено! Joy Joy Joy newsm51

# 359
Вие сериозно ли не се усещате какви ненормални не, ами направи извратени  коментари праскате тука?
На извратени постъпки-респективни коментари.
Значи, в определени теми се говори как трябвало жените да раждат на по-ранна възраст, че не знам си кво си, тук да ръкопляскаме?
Ебати двойния морал, вече без извинение.

Общи условия

Активация на акаунт