Раждане на 62 години

• 65 553
  • 2 369
  •   1
Отговори
# 480
Безкрайно съм възмутена от лекарския екип, който е позволил тази възрастна жена да забременее! Клиниката в Плевен трябва да се разследва криминално. Това, което се е случило си е чист експеримент в стил д-р Менгеле! И проблема въобще не е в това колко ще живее майката, за да отгледа тези деца. И до 100 може да е жива и здрава, това е божа работа. Проблемът е, че децата са се родили крайно незрели /и това е бил един напълно осъзнат риск още от зачеването им/ и са с реална опасност да останат инвалиди за цял живот. Лекарите от Плевен са за убиване!!! #2gunfire #2gunfire

# 481
Безкрайно съм възмутена от лекарския екип, който е позволил тази възрастна жена да забременее! Клиниката в Плевен трябва да се разследва криминално. Това, което се е случило си е чист експеримент в стил д-р Менгеле! И проблема въобще не е в това колко ще живее майката, за да отгледа тези деца. И до 100 може да е жива и здрава, това е божа работа. Проблемът е, че децата са се родили крайно незрели /и това е бил един напълно осъзнат риск още от зачеването им/ и са с реална опасност да останат инвалиди за цял живот. Лекарите от Плевен са за убиване!!! #2gunfire #2gunfire

Много хора изразиха мнения, че други хора са за убиване. Предлагам утре една група потребителки да утрепе родилката, а една - лекарите.

# 482
  • SA

Много хора изразиха мнения, че други хора са за убиване. Предлагам утре една група потребителки да утрепе родилката, а една - лекарите.

Подкрепям! Предлагам да се издирят и донорите на яйцеклетката и сперматозоида и те сьщо да се зачистят.Може и петиция да се пусне.

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 22:30 от kameloth

# 483
То туй с гърменето е най-лесно, ама аз незнам да не би нещо клониране да има и бабите да са две. Щото тази дето е родила дечицата не е от Плевен а от Русе.
                  Иначе, какво да правиш, жената не е психолог, а психиатър......просто професионално си е такава.Ако беше психолог, може би нямаше да се стигне до тази ситуация да е в новините.

# 484
Петиция
за приемане на
закон за зачеване.
Кой има право на дете.
Алинея първа и последна. Форум БГ-мама дот ком решава.

# 485
Вижте, майка ми например на 65 изглежда като дъщеря на тази г-жа майката на бебетата. Много зависи от човека, всмисъл, първо, ясно е, че това не се връзва с природните закони. А те не са случайни,имаш цикъл до 50-55, теоретически до тогава си способна да заченеш и родиш. Второ, ако приемем, че нещата вече излизат малко от чистото следване на природните закони, ако има такива случаи те много внимателно трябва да бъдат проучвани - защо го иска, в какво психическо и физическо състояние е, по какъв начин е обезпечен живота й ( все пак на 62 си вече в пенсия), какви са алтернативите за отглеждане, ако се спомине  и така нататък.
Може от 10 хиляди жени да има 5,  които да искат, но само 1 да става. Или на 100 000 една да става. Но не бих ( ако съм някакъв фактор в това) всяка жена, която пожелае след 60г. примерно да може да го направи без никакви въпроси към нея.

# 486
Петиция
за приемане на
закон за зачеване.
Кой има право на дете.
Алинея първа и последна. Форум БГ-мама дот ком решава.
и Вълка няма да се меси Crazy

# 487
  • София
То туй с гърменето е най-лесно, ама аз незнам да не би нещо клониране да има и бабите да са две. Щото тази дето е родила дечицата не е от Плевен а от Русе.
Да, жената е от Русе, заченала е в клиника в Плевен.

# 488
Гледах я в новините. Тази е пълна кукувица  Tired От няколко месеца обмисляла да има дете. Бравос, сетила се е!
 И още- радвала се, че се е получило от втория път, защото някои жени опитвали и по десет години  Tired Можеше и с нея да се случи- на 72 да зачене. Не че има голяма разлика, де!
Бог да бди над дечицата! Душички!

# 489
Ужасена съм! Видът на по-малкото бебе ме потресе Sad Дано оцелеят и Господ да им е на помощ ...
И на второ място ме шокира размазаното агресивно червило на " родилката" Shocked Ами няма как да я харесам тази жена и няма как да я разбера... Децата ни живи ни умрели а ти се гримираш за пред камерите или по-скоро като за в бордей  Tired
За мен това е егоизъм  Crossing Arms

# 490
абе кой каквото ще да ми говори, на 62 на всички трябва да ни викат бабо, не мамо Peace

# 491
  • Край ''синьосиньото синьо море''
ошка  и jp Aй,не ме награчвайте сега ooooh!.....В репортажа ясно казаха...До 43г.ЗАКОННО,след 43г. само ДАРЕНА яйцеклетка....Това ДАРЕНА някой юрист да го обясни....

# 492
Ами обясниха вече, даваш яйцеклетка анонимно и доброволно, както спермата, това е

# 493
...
 Възрастта няма значение.

Инвитрото си е инвитро. Позволява на жени, ...да имат деца.
 ...Самия факт, че е успяла да износи близнаци е достатъчно показателен за мен - могла е - направила го е. И има пълното право да стане майка, не по-малко от всяка друга жена!

те го най-сетне!

Очевадно е, че не е успяла.
Три деца са зловещо наранени, едното се е спасило от мъките.
Извършилите инвитрото зловещо са злоупотребили  с психичнонебалансирана тяхна колежка.
Поредното извратено престъпление спрямо беззащитни бебета.
Не вярвам да им неонатолог, който да вярва, че тези деца пълноценно са били храненеи в тази утроба и ги чака блестящо здраве.

Тя "имала право", а бебетата нямат ли право да имат майка ....
Тази болна жена не мога да нарека майка.
А за лекарите, извършили процедурата, няма ли етична комисия, хипократова клетва и т.н.
Не за тези, поели раждането, говоря, а за д-р Менгеле от Плевен.
Това не е лечение.
Това е извращение.
Но изцяло за сметка на децата.

А към "успелите професионалисти" от Плевен имам питане - имате ли родители и вие на колко години бяхте като останахте насаме с болен напикан възрастен човек и друг нямаше и нямаше и надежда да има за помощ.

Забележете, моля,

богати хора не се дават за подобни експерименти, а или осиновяват или си гледат удоволствието на старини, а хора с определени проблеми в комуникацията и без средства лесно стават плячка за подобни "щастливи събития".

Нито тази е майка, нито направилите инвитрото са лекари.
А помогналите за раждането са си вършили работата - след като вече е факт, следва да се погрижат за родилката.

# 494
ошка  и jp Aй,не ме награчвайте сега ooooh!.....В репортажа ясно казаха...До 43г.ЗАКОННО,след 43г. само ДАРЕНА яйцеклетка....Това ДАРЕНА някой юрист да го обясни....

ooooh! ooooh! ooooh!
Наистина имаш нужда да се запознаеш малко повечко с темата и тогава да пускаш главните букви в употреба. Stop

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 23:06 от ошка

Общи условия

Активация на акаунт