Раждане на 62 години

• 68 632
  • 2 369
  •   1
Отговори
# 1 995
надявам се да не прочете тази тема, защото ще има нужда от подкрепа, а явно е , че тук няма да я намери... 

а като се замисля, още по- малко ще намери подкрепа на улицата или  парка, където ще разхожда децата си... колко тъпо, а... как мислите?
Подкрепата далеч не е най-важното в случая. Важното е децата да оцелеят....и да са в добро физическо състояние.

# 1 996
През 2007 г. има подобна тема. Там майката е на 52 г. Децата са родени месец по-рано, здрави и големи бебета. Тонът
 определено е далеч по мек.

Дай линк.

# 1 997
Из интервюта с д-р Вачева колежка на Краси
"Близначките са компенсация за изгубената й младост"
На въпроса дали са я упреквали 4Не, тъй като научихме  към 4 месец от бременността.Бяхме шокирани ,когато ни каза ,но беше напълно излишно да я разубеждаваме" "Бих я розубедила ,защото не се знае как ще се развият нещата по време на бременността,нито как ще се грижиш за датето в залеза на живота си.На кого ще го оставиш? Човек трябва да е отговорен....Упреквам колегите си от Плевен ,които така примитивно си правят реклама на клиниката "
Попитах я дали иска да и пазя дрешки от внучетата си ,а тя ми отговори ,че засега не мисли за отглеждането , а за износването на децата"

# 1 998
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
лошото е, че у нас  изобщо, ако си извън средата във всяко отношение си куку, това показва колко ни е промит мозъка

# 1 999
  • София
Ако промитите ни мозъци биха могли да са предпоставка за по-малко безсмислени страдания, моя даже ще си го полирам.

# 2 000
лошото е, че у нас  изобщо, ако си извън средата във всяко отношение си куку, това показва колко ни е промит мозъка
Които изнасилват деца само "извън средата " ли са? А убийците и те ли така? newsm78

# 2 001
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=524736

Жена на 72 години от американския щат Индиана шокира местната общност, като плати на сурогатна майка, за да може тя и 26-годишният й внук да си имат дете, съобщава Sky News.

"Не ме интересува мнението на хората. Влюбена съм във Фил, а и той ме обича", заяви Пърл Картър, бабата на Фил Бейли. "Скоро ще държа дъщеря или син в прегръдките си, а Фил ще бъде горд баща", заяви още Пърл, цитирана от БГНЕС.

Двамата се срещнали, когато Фил станал на 18 години, а майка му Линет Бейли вече е починала. Останал сам на този свят, младежът потърсил баба си и двамата се влюбили до полуда. "Още от момента, когато го видях, знаех, че никога няма да имаме нормална връзка баба - внук", каза още щастливата баба, която е платила с парите от пенсията си за жена, която да износи детето й.

"За първи път от много години насам се чувствам активна от сексуална гледна точка", каза още ексцентричната баба. Кръвосмесителната връзка между двамата е започнала на втората седмица, след като двамата се запознали, след вечеря, полята обилно с вино.

Пак не можем да ги стигнем...   Mr. Green

# 2 002
Етооооо, това е НАЙ-НОРМАЛНОТО!! Laughing

Къде са одобрителите?

# 2 003
 ooooh!тука поне има млад татко, който ще гледа...произведението, което ще се получи, и бабето няма да рискува да износи бебето ...

# 2 004
  • Paris, France
надявам се да не прочете тази тема, защото ще има нужда от подкрепа, а явно е , че тук няма да я намери... 

а като се замисля, още по- малко ще намери подкрепа на улицата или  парка, където ще разхожда децата си... колко тъпо, а... как мислите?

Аз няколко пъти го писах това, че има нужда от подкрепа. Даже питах за координатите на отделението или начин да се свържем с нея. Аз бих и се обадила, ако иска да сподели с някого тревогите си. Помня колко бях изплашена и депресирана, а бях родила син с тегло над това на по-голямото дете и нямаше особени усложнения. Много ми помогна асоциацията на родители на недоносени деца и разговорите с тях.

Някой знае ли как мога да се свържа с нея? Просто да има с кого да поговори ако желае.
Ако бебетата бяха родени здрави /реално съществуваща възможност/ дали щяхме да мислим, че не е наред, че има виновни и така нататък!?

През 2007 г. има подобна тема. Там майката е на 52 г. Децата са родени месец по-рано, здрави и големи бебета. Тонът
 определено е далеч по мек.

[/size][/b]

Това е различно. На 52 някои жени все още могат да заченат нормално.

Как Сийке, това с внука е кръвосмешение. Не е ли забранено и в Америка от закона newsm78

# 2 005
Сийо, що даваш идеи сега  Laughing

# 2 006
Ееее, това с внука и бабата кърти миФки  Joy Не мой ги стигнем американците Wink

# 2 007
  • София
Зуи и това за подкрепата не е вярно. Аз бих и помогнала с каквото мога в тази ситуация и го казвам съвесм отговорно. Но това не променя отрцателното ми отношение към събитието. Мисля, че не съм единствената.

Хамериканците дано да са направили генетичен анализ, ако яйцеклетката е от бабата.

# 2 008
ooooh!тука поне има млад татко, който ще гледа...произведението, което ще се получи, и бабето няма да рискува да износи бебето ...

Мдаа, нищо, че по моите разбирания не го слуша много главата! ooooh!

# 2 009
Тъй, тъй, Как'Сийке, сега всички онези, дето преди време подкрепяха безусловно сурогатството, ще трябва да седнат и да решат моралния казус с възрастта на поръчителите и евентуалното им кръвно родство  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт