Раждане на 62 години

• 68 632
  • 2 369
  •   1
Отговори
# 2 040
според мен има разлика в това да изразиш несьгласието си с някой и това да бьлваш всевьзможни обиди и жльч , сред които клоун, ненормална, психясала са най-безобидните/ като се обрьщам кьм теб, изобщо нямам предвид твои постинги/

Виж сега, конкретно в този случай границата между обида и истина е съвсем тънка, щото тази миледи действително прилича на клоун и ако някой употреби друга дума, всъщност лъже и борави с евфемизми. Както и ако твърди, че е съвсем нормална. Понякога истината е обидна, уви.

# 2 041
  • SA
според мен има разлика в това да изразиш несьгласието си с някой и това да бьлваш всевьзможни обиди и жльч , сред които клоун, ненормална, психясала са най-безобидните/ като се обрьщам кьм теб, изобщо нямам предвид твои постинги/

Виж сега, конкретно в този случай границата между обида и истина е съвсем тънка, щото тази миледи действително прилича на клоун и ако някой употреби друга дума, всъщност лъже и борави с евфемизми. Както и ако твърди, че е съвсем нормална. Понякога истината е обидна, уви.

Ами аз лично смятам за обидно да наричам някого клоун, независимо как изглежда и на какво ми прилича на мен. Но както се казва- разни хора, разни идеали...

# 2 042
                  Ако някой наистина иска да се свърже с майката на бебчетата, може да звънне във Русенската прсихиатрия.
                  Там може би ще ви дадат нейните координати,разбира се ,ако въпросната жена се съгласи. Peace

# 2 043
За мен пък е обиден факта, че безброй млади семейства чакат за донорска яйцеклетка..А тази конкретна дама я получи. Не защото няма право да бъде майка, а защото е искала непременно да се случи.
Още по-обидно ще бъде, ако сега, сблъсквайки се с грозната реалност на майчинството, даде отбой.
Т.е. по-обидена ще й бъда, ако се откаже от бебенцата, отколкото за това какво червило ползва и т.н.
Дано да бъде достатъчно силна да се бори за децата си, заедно с тях, и да ги отгледа поне докато завършат гимназия.
Всички имаме право да бъдем обидени и на лекарите, допуснали това кощунство.

# 2 044
Пътувах в градския транспорт преди час. Имаше доста жени на възраст около 60. Представих си ги бременни. Доповръща ми се Sick
Никога, никога, никога няма да стана донор на яйцеклетка. То е и късно вече. Аз съм на 40. Ако чуя, че някоя позната иска да стане донор, ще се помъча да я разубедя.

# 2 045
Бижу, как не те е срам Laughing
Нямаш право да ти се повръща. Та това са потенциални майки!
А не е ли майчинството едно от най-красивите тайнства на света.

# 2 046
За мен пък е обиден факта, че безброй млади семейства чакат за донорска яйцеклетка..А тази конкретна дама я получи. 

А, - много точно! И това е поредното доказателство, че се касае за експеримент и реклама! Едно младо семейство не е получило шанс, за сметка на тази жена, защо? защото е била най - подходящата за тази яйцеклетка? Едва ли.

# 2 047
Щях да напиша нещо, но да не излезе като реклама на клиниката. Та за включване в донорска програма в Плевен сроковете не са умопомрачителни. Не се учудвам, че Красимира е включена в рамките на 3 месеца.

# 2 048
Е в това вече наистина се прекалява - обидите персонално към нея относно външния и вид, относно професията и, цвета на червилото и тн дойдоха малко в повече на всички, не само в този форум......

# 2 049
  • SA
За мен пък е обиден факта, че безброй млади семейства чакат за донорска яйцеклетка..А тази конкретна дама я получи. Не защото няма право да бъде майка, а защото е искала непременно да се случи.
Още по-обидно ще бъде, ако сега, сблъсквайки се с грозната реалност на майчинството, даде отбой.
Т.е. по-обидена ще й бъда, ако се откаже от бебенцата, отколкото за това какво червило ползва и т.н.
Дано да бъде достатъчно силна да се бори за децата си, заедно с тях, и да ги отгледа поне докато завършат гимназия.
Всички имаме право да бъдем обидени и на лекарите, допуснали това кощунство.

Не оспорвам правото ти да се чувстваш обидена от различни факти.
Предполагам се чувстваш обидена и на други майки, които се отказват от увредените си бебенца и ги оставят за отглеждане в институции.

# 2 050
ДАли ще я обиждаме на червило или ще цъкаме с език: как може, да не си седи тая при децата- не е ли все същата?

# 2 051
Бижу, как не те е срам Laughing
Нямаш право да ти се повръща. Та това са потенциални майки!
А не е ли майчинството едно от най-красивите тайнства на света.
Въобще не ми дреме! пожелалите на тези години да станат майки, са луди и изкукали хора, и това е истината! А направилите експеримента са извратени и лакоми за съмнителна слава, също така подлежащи на съд за деянието си!
Най-красиво е когато е направено с любов и от нормални хора, а не продиктувано от налудничавост и тънки нездрави сметки! Хич не ми пука какво ще си помислят за мен всички защитнички на това идиотско нещо, което коментираме в тази тема. С което смятам да приключа участието си тук. И лекари търпеливо обясняваха, и хора с повече акъл, и по-умни, и по обикновени, но ... не, не и не! Било прекрасно!
А дано бабите ви поискат да родят, след толкова ентусиазъм дето лъха от вас. Пфу!

# 2 052
  • Paris, France
kameloth, хубаво е, че искаш да помогнеш. На мене ми дадоха този телефон за неонатологията в Русе: (082) 834 210. Кодът за България е +359 и не се слага нулата пред кода за града. Ако искате, да се организираме и да се обадим, поне няма да се чувствува единствена, самотна и отхвърлена. Давайте предложения. Ако има родители на много малки недоносени деца ще е много добре да се включат. Не мисля, че тя би имала полза от контакти с родители на "нормални" деца в момента, но съдя по себе си. чакам предложения и ако искате ще се обадя, но само след като решим заедно как и с какво можем да помогнем.

Недостиг на яйцеклетки има и тук. Тук е невъзможно да получиш такава ако сам не си заведеш донорка. Естествено е жена, която иска да бъде майка да го иска непременно и няма нищо лошо в това. Само ако бяха и имплантирали един вместо три ембриона!!!!! Само ако, ама не.

Ако някой наистина иска да се свърже с майката на бебчетата, може да звънне във Русенската прсихиатрия.
                  Там може би ще ви дадат нейните координати,разбира се ,ако въпросната жена се съгласи. Peace

Тя в момента е в отпуск. И едва ли ще се върне на работа, защото на 65 би трябвало да я пенсионират.

Пътувах в градския транспорт преди час. Имаше доста жени на възраст около 60. Представих си ги бременни. Доповръща ми се Sick
Никога, никога, никога няма да стана донор на яйцеклетка. То е и късно вече. Аз съм на 40. Ако чуя, че някоя позната иска да стане донор, ще се помъча да я разубедя.

А опита ли се да си представиш дебеланите бременни? А тези с мустачки и брада? А късокраките? Донори и аз и ти за да станем, и да искаме, не биха ни взели, до 30 години е или 32 май. Вярно е, че е много вредно и опасно, но на някои жени не им пука.

# 2 053

Ставало ли е дума да се отказва - това не съм го чела?

crazy chick, не е редно по външни белези да се определят хората. Има много по млади и много по грозни хора - това прави ли ги недостойни да бъдат родители? Но за психическото състояние си абсолютно права. Грозното и жалкото в случая е, че като медицинско лице жената най вероятно е съзнавала рисковете за бъдещите си деца и въпреки това е решила да роди. А, факта, че толкова много ги искала, обаче пък наслуки избрала да умъртви едно от децата ...

# 2 054
Да, обидите не са необходими, но пък ги има във всяка тема и не характеризират списващите в целия форум, а единиците, които ги използват.

Общи условия

Активация на акаунт