Промоции на книги!

• 91 862
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • На земята, която е всъщност звезда.
О, супер, моби, благодарско!   bouquet

Аз бих препоръчала на кулинарите книжката с рецепти на Вагенщайн. Имам първото издание от 90-те и рецептите са много сполучливи. После той обогати сборника /и цената/, но не ми се купуваше само заради добавеното. Сега за 5 лв. smile3508

# 601
нещо и аз не мога да се оправя със събирането на точките. не съм получила още известие, а имам 10 събрани.. newsm78

# 602
  • София
Разочарована съм от промоцията на Сиела. Не очаквах, че 99% от електронните им книги са в pdf формат. Thinking

# 603
  • София
Сигурно ли е това? Аз досега от тях не съм купувала. Виждам, че отдолу е посочен pdf, но реших, че е допълнителна опция (освен epub, защитен с drm). Тъй като и в частта за пояснения фигурира стандартното, което се отнася за epub, ми се видя, че са ок.

# 604
Сигурно ли е това? Аз досега от тях не съм купувала. Виждам, че отдолу е посочен pdf, но реших, че е допълнителна опция (освен epub, защитен с drm). Тъй като и в частта за пояснения фигурира стандартното, което се отнася за epub, ми се видя, че са ок.

Аз понеже си купувах тия дни, да отговоря  Mr. Green
Да сигурно е. Поне повечето от тези които аз си харесах са ПДФ. Макар някои книги да имат и ПДФ и епуб, но вместо да ги направям като опция и двете възможности под книгата, са ги направили с отделни линкове. Т.е има една книга която е ПДФ, друга която е епуб.

# 605
  • София

Точно така е, както е написала Cassy.  Peace
Аз си взех едно заглавие в pdf за проба и съм много недоволна. Текстът е дребен, а като се увеличи размера на шрифта, пък става огромен. Форматът не позволява никакви допълнителни опции, като смяна на шрифт, разстояние между редовете и прочие (с Нук съм). Имаше още заглавия, които ме интересуваха, но няма да купя нищо повече в този вид.

# 606

Точно така е, както е написала Cassy.  Peace
Аз си взех едно заглавие в pdf за проба и съм много недоволна. Текстът е дребен, а като се увеличи размера на шрифта, пък става огромен. Форматът не позволява никакви допълнителни опции, като смяна на шрифт, разстояние между редовете и прочие (с Нук съм). Имаше още заглавия, които ме интересуваха, но няма да купя нищо повече в този вид.

Да, аз също си взех едно заглавие за проба, но определено ще ми е последното. Ще си се придържам към epub. Peace

# 607

Направо не мога да се начудя на тази глупава история от "Сиела"...  ooooh!
Мислех и аз да разгледам книжките, но тотално се отказвам при това положение.

# 608
  • София

Даа, чак не ми се вярваше  Rolling Eyes  Ама много бавно им идват правилните идеи на нашите издатели  Thinking

Между другото, в сайта на Колибри продължава 20% намаление, плюс безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

# 609

Даа, чак не ми се вярваше  Rolling Eyes  Ама много бавно им идват правилните идеи на нашите издатели  Thinking

Между другото, в сайта на Колибри продължава 20% намаление, плюс безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Почти всяко издателство дава 20% отстъпка на сайта си, безплатна доставка варира. Може да е над 40лв.  Peace

# 610
  • София

Почти всяко издателство дава 20% отстъпка на сайта си, безплатна доставка варира. Може да е над 40лв.  Peace

Това би било чудесно, но за съжаление при повечето от издателствата, от които аз пазарувам нещата стоят по друг начин. Една бърза проверка към настоящия момент показа следното:

Жанет 45 - 5% отстъпка от коричната цена. За доставката не намерих информация.

Изток - Запад - 10% отстъпка при стойност на поръчката от 45 до 100лв; 15% при стойност над 100лв. Доставката за Бг е безплатна.

Леге Артис - 10% през Буктрейдинг. Доставката не е безплатна.

Дамян Яков - няма отстъпка

Рива - няма отстъпка

Унискорп - 10%

Сиела - 20%

Емас - няма отстъпка

Фют - няма отстъпка

Егмонт - няма отстъпка; безплатна доставка при стойност на поръчката над 19.50лв

Бард - 20%; безплатна доставка при стойност на поръчката над 40 лв

Алтера - няма отстъпка

Колибри - вече споменах - 20%; безплатна доставка при стойност на поръчката над 50лв

(Не претендирам за изчерпателност  Peace)

# 611
  • На земята, която е всъщност звезда.

Колибри - вече споменах - 20%; безплатна доставка при стойност на поръчката над 50лв

Все още имат намалението "книги по 5 лв".

# 612

Почти всяко издателство дава 20% отстъпка на сайта си, безплатна доставка варира. Може да е над 40лв.  Peace

Това би било чудесно, но за съжаление при повечето от издателствата, от които аз пазарувам нещата стоят по друг начин. Една бърза проверка към настоящия момент показа следното:

Жанет 45 - 5% отстъпка от коричната цена. За доставката не намерих информация.

Изток - Запад - 10% отстъпка при стойност на поръчката от 45 до 100лв; 15% при стойност над 100лв. Доставката за Бг е безплатна.

Леге Артис - 10% през Буктрейдинг. Доставката не е безплатна.

Дамян Яков - няма отстъпка

Рива - няма отстъпка

Унискорп - 10%

Сиела - 20%

Емас - няма отстъпка

Фют - няма отстъпка

Егмонт - няма отстъпка; безплатна доставка при стойност на поръчката над 19.50лв

Бард - 20%; безплатна доставка при стойност на поръчката над 40 лв

Алтера - няма отстъпка

(Не претендирам за изчерпателност  Peace)

Аз също не претендирам за изчерпателност. Затова написах повечето. Може би трябваше да добавя повечето от които аз пазарувам.
По-скоро исках да акцентирам върху това, че "намалението" не е нещо ново, както и намалените книги за 5лв. Намалението си е постоянно, както и книгите за 5лв, като последните от време на време сменят книгите (но по мое наблюдение са почти едни и същи от много дълго време насам)  Peace

ПС: За Изток - Запад искам само да вметна, че те и на панира на книгата бяха с по-ниска отстъпка (спрямо останалите издателства) и аз лично бях доста разочарована.

# 613
  • София
Като стана дума за Изток - Запад, освен ценовата им политика, много ме дразни лошото качество на печат, което практикуват. Както и факта, че дизайна на кориците им е под всякаква критика. Чудя се отгоре на какво поддържат едни от най-високите цени на пазара.

# 614

Все още имат намалението "книги по 5 лв".
Моите бяха 3 книги по 5 лв. и ми бяха изпратени с безплатна доставка също.
Това го установих, когато си ги взимах.

Общи условия

Активация на акаунт