Промоции на книги!

• 91 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 615

Моите бяха 3 книги по 5 лв. и ми бяха изпратени с безплатна доставка също.
Това го установих, когато си ги взимах.

Нали имаше промоция от 11 - 20.12 безплатна доставка.

# 616

Моите бяха 3 книги по 5 лв. и ми бяха изпратени с безплатна доставка също.
Това го установих, когато си ги взимах.

Нали имаше промоция от 11 - 20.12 безплатна доставка.

Ами моята поръчка е от 10-ти, като поръчвах и в и-мейла имаше вкл. сума за доставка, а като взимах пакета се оказа че трябва да платя само стойността на книгите.

# 617
Предполагам, че книжките, които са изпращали вече на 11.12 са били с безплатна доставка и така са ти направили подарък. Явно си късметлийка. Hug

# 618
Като стана дума за Изток - Запад, освен ценовата им политика, много ме дразни лошото качество на печат, което практикуват. Както и факта, че дизайна на кориците им е под всякаква критика. Чудя се отгоре на какво поддържат едни от най-високите цени на пазара.

+1, както се казва, и даже и + повече.
И това е така от години! Мисля, че не е проблемът в това, че не могат да си намерят свестен графичен дизайнер, ами просто толкова и ги интересува...

# 619
ПС: За Изток - Запад искам само да вметна, че те и на панира на книгата бяха с по-ниска отстъпка (спрямо останалите издателства) и аз лично бях доста разочарована.

Като стана дума за Изток - Запад, освен ценовата им политика, много ме дразни лошото качество на печат, което практикуват. Както и факта, че дизайна на кориците им е под всякаква критика. Чудя се отгоре на какво поддържат едни от най-високите цени на пазара.

Абсоютно подкрепям горните изказвания!
Отстъпка на Панаира на книгите на издателство Изток-Запад де факто нямаше! Не е нормално новата им книга "Ужас" да се продава само с 1 лв. панаирна "отстъпка"  Naughty Е, що за отстъпка е това??? Вместо да се стремиш да вдигаш оборота на подобни мероприятия с най-новите си заглавия, ти да държиш високи цени - не го разбирам аз този "маркетингов" подход.
Отделно от това всичките им издания са с напълно необосновано висока цена! Да, и аз се чудя на база на какво ?!?!?!

П.П. "Ужас" съм го я поръчала на Дядо Коледа, но тъй като междувременно си я намерих на английски в ел. вариант напълно безплатно, може и да отделя "поръчката" си към добрия старец  Party Обявявам персонален бойкот на изданията на "Изток-Запад" независимо от големина на постерите, които периодично публикува потребителя Авраам из темите в литературния форум  ... може би като част от нелепата им маркетингова "стратегия"  Joy

# 620
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета, тези неща споменавали ли сте ги в сайта на Книголандия или във фейса на Блажев? Интересно ми е дали и какво е коментирал.

# 621
  • София
Момичета, тези неща споменавали ли сте ги в сайта на Книголандия или във фейса на Блажев? Интересно ми е дали и какво е коментирал.
Аз им ги казах лично на панаира. Освен това съм възмутена от печатните грешки, с които беше осеяна последната тяхна книга, която си купих.

# 622
  • София
На панаира опитах тактично да обърна внимание на едно от момичетата върху изданието на Карл Сейгън конкретно, (дребен шрифт с лош контраст, нечетим за възрастен човек), но отсреща получих вдигане на рамене. Изданието с твърди корици беше по-добро откъм контраст, но не го купих именно заради липсата им на отношение към клиента. Въпреки това техния щанд беше най-претъпкан с посетители. Явно Блажев добре си върши работата Simple Smile

# 623
На панаира опитах тактично да обърна внимание на едно от момичетата върху изданието на Карл Сейгън конкретно, (дребен шрифт с лош контраст, нечетим за възрастен човек), но отсреща получих вдигане на рамене. Изданието с твърди корици беше по-добро откъм контраст, но не го купих именно заради липсата им на отношение към клиента. Въпреки това техния щанд беше най-претъпкан с посетители. Явно Блажев добре си върши работата Simple Smile
Е,то какво да направи момичето.То само продава книгите,не ги печата.Ако не ви харесва нещо пишете до издателството.

# 624

Почти всяко издателство дава 20% отстъпка на сайта си, безплатна доставка варира. Може да е над 40лв.  Peace

Това би било чудесно, но за съжаление при повечето от издателствата, от които аз пазарувам нещата стоят по друг начин. Една бърза проверка към настоящия момент показа следното:

Жанет 45 - 5% отстъпка от коричната цена. За доставката не намерих информация.

Изток - Запад - 10% отстъпка при стойност на поръчката от 45 до 100лв; 15% при стойност над 100лв. Доставката за Бг е безплатна.

Леге Артис - 10% през Буктрейдинг. Доставката не е безплатна.

Дамян Яков - няма отстъпка

Рива - няма отстъпка

Унискорп - 10%

Сиела - 20%

Емас - няма отстъпка

Фют - няма отстъпка

Егмонт - няма отстъпка; безплатна доставка при стойност на поръчката над 19.50лв

Бард - 20%; безплатна доставка при стойност на поръчката над 40 лв

Алтера - няма отстъпка

Колибри - вече споменах - 20%; безплатна доставка при стойност на поръчката над 50лв

(Не претендирам за изчерпателност  Peace)

Обсидиан правят добри отстъпки, а и аз много харесвам техните книги. Хермес също имат книжки с добри отстъпки. Лично аз в последно време пазарувам от буктрафик, защото имат книги от различни издателства + безплатна отстъпка за София. Правила съм си проучване, разбира се, и съм установила, че така ми излиза по-евтино. Не ми се налага да "гоня" минималната сума за безплатна доставка.

# 625
  • Пловдив
Ако някой го интересува книгата "Среднощен дневник" на Максим Е. Маткин
/Сексуалните връзки вълнуват писателите от столетия, но малко от тях успяват да пренесат емоциите си върху белия лист така, че да развълнуват читателите, да ги направят съпричастни, да се смеят и плачат заедно с тях. Максим Маткин се е справил блестящо с тази задача. Много, много свежа книга, пълен релакс за душата./
Активиран е линк за публичен достъп: http://dox.bg/files/dw?a=cd1b65d76f

# 626
  • В Балкана
Влязох в един Техномаркет. Има 50% намаление на книгите на изд. Бард.

# 627
  • Пловдив
Rain*, а случайно да знаеш до кога е промоцията? Днес няма да мога да мина  Confused

# 628
  • В Балкана
Не знам. Sad А ми мина през ума да питам.
Но вероятно утре и на 31 ще продължат да са намалени.

# 629
  • В полите на Витоша :)
Rain*, в кой Техномаркет си видяла намалението? В Сити центъра няма, явно си е за отделни магазини само.
П.С. Да не е Технополис? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт