Къде във Варна - 9

• 63 588
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
кака Лара, а на кой фирма-производител е вашият диван?

Този дето го гледахме ("Фрида") май е на старозагорската меб.фабрика Иввекс.

# 661
Незнам и мето на магазина.Намира  се на Патриарха под Вадислав на ляв ъгъл.Изглежда като барака едва ли не и  има една възрастна дама продавачка много любезна.Мострите не са нищо особено ,но казваш какво искаш ,може и с шефа да се говори за нещо по  изкълчено и договорка на цена.
Моят диван единият ми излезе 440 лв като от 2м на 90 см  става на спалня 180/200 и изтеглящата се част е с тапицерия  за разлика от други фирми където е с еда промазка смешна.
Другия ми дива е 220 /120 за 460 и пак се разтяга.Доволна съм от цена/качество. Peace

# 662
  • Варна
Незнам и мето на магазина.Намира  се на Патриарха под Вадислав на ляв ъгъл.Изглежда като барака едва ли не и  има една възрастна дама продавачка много любезна.Мострите не са нищо особено ,но казваш какво искаш ,може и с шефа да се говори за нещо по  изкълчено и договорка на цена.
Моят диван единият ми излезе 440 лв като от 2м на 90 см  става на спалня 180/200 и изтеглящата се част е с тапицерия  за разлика от други фирми където е с еда промазка смешна.
Другия ми дива е 220 /120 за 460 и пак се разтяга.Доволна съм от цена/качество. Peace

Въобще не разбрах за къде говориш... нещо голямо като ориентир наоколо?  Laughing

# 663
Тръгваш от Автогарата към Център .
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=varna&tip=1&lang=bg
Виж червеното кръгче.Там е!

# 664
  • Варна
Момичета, привет  Simple Smile

Търся малки пластмасови фигурки за изрязване на сладки, саламче...Имахме преди 20г...ама сега не мога да намеря. Имаше лунички, звездички, сърчица.. проверих в няколко домашни потреби, ама няма....

# 665

И мен заинтригува. обаче картата не се отваря на твоя адрес, а на съвсем друг  Thinking

vanyaes, фигурки за сладки си купих от Пикадили.

# 666

И мен заинтригува. обаче картата не се отваря на твоя адрес, а на съвсем друг  Thinking

vanyaes, фигурки за сладки си купих от Пикадили.
Ул."Патриарх Ефтимий" и "Неофит Бозвели" на ъгъла!
Сега вземайте картите и го намерете Joy

# 667
А да знаете къде сглобяват велосипеди?

# 668
  • Deutschland/HE
има един магазин на ул. Александър Батенберг и Хан Крум.

А да знаете къде сглобяват велосипеди?

# 669
ориентирах се Simple Smile

# 670
кака Лара, а на кой фирма-производител е вашият диван?

Този дето го гледахме ("Фрида") май е на старозагорската меб.фабрика Иввекс.

Екомебел - Плевен Wink

# 671
Къде точно се намира рибната борса под аспаруховия мост? Борсата на пазара отвори ли вече?

# 672
На пазара борсата не е отворила още, строят или по- скоро сглобяват, но риба се продава по сергии и микробуси на улицата, около затворената борса. За тази, под моста, питам и аз, сефте я чувам.

# 673
  • Варна
Знаете ли къде във Варна има магазин на Motivi, освен във  Phoe Mall? Магазина там е затворен от известно време и не пише дали ще го местят или отварят отново.

# 674
Знаете ли къде във Варна има магазин на Motivi, освен във  Phoe Mall? Магазина там е затворен от известно време и не пише дали ще го местят или отварят отново.
То има ли го още този псевдо мол Пфое - hahaha Joy hahaha hahaha?

Общи условия

Активация на акаунт