Къде във Варна - 9

• 63 584
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Някой да знае къде продават от тези бутащите се топчета с една ръчка само че не пластмасови, а дървени?

# 676
В Оrange,  Мол Варна, на щанда за подаръци има.

# 677
Motivi отвори ли изобщо?

# 678
  • Варна
Да, миналата есен влизах последно. Или може би зимата.

# 679
  • Варна
Някой да знае къде продават от тези бутащите се топчета с една ръчка само че не пластмасови, а дървени?
Има едно м-нче за дървени играчки на Червения, до м-на за фотоапарати срещу ОББ. Такова м-нче съм виждала и в близост до книжарница"Слънчогледи" по посока бул."Мария Луйза". Предполагам, че и на 2те места може да се намери такава буталка  Peace.

# 680
  • Варна
Тръгваш от Автогарата към Център .
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=varna&tip=1&lang=bg
Виж червеното кръгче.Там е!

И мен заинтригува. обаче картата не се отваря на твоя адрес, а на съвсем друг  Thinking

vanyaes, фигурки за сладки си купих от Пикадили.
Ул."Патриарх Ефтимий" и "Неофит Бозвели" на ъгъла!
Сега вземайте картите и го намерете Joy

Не е Бозвели, а Рилски, ама карай, ще се оправим!  Joy

Редактирам се: Патриарх Евтимий се пресича и с двата Неофита, да му се не види! Mr. Green

# 681
Тръгваш от Автогарата към Център .
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=varna&tip=1&lang=bg
Виж червеното кръгче.Там е!

И мен заинтригува. обаче картата не се отваря на твоя адрес, а на съвсем друг  Thinking

vanyaes, фигурки за сладки си купих от Пикадили.
Ул."Патриарх Ефтимий" и "Неофит Бозвели" на ъгъла!
Сега вземайте картите и го намерете Joy

Не е Бозвели, а Рилски, ама карай, ще се оправим!  Joy

Редактирам се: Патриарх Евтимий се пресича и с двата Неофита, да му се не види! Mr. Green
После да пишете какво  сте видели.И пак казвам.Не гледайте мостри само.Работят по ваш модел и дамаска! Peace

# 682
Vali Simple Smile  колко ти излезе дивана от там който си поръчала? Търся диван с размери 1,95. подходщ за трапезерия в която се хранят хора  Mr. Green Не е за мен та затова така обяснявам тъпо  Mr. Green

# 683
има един магазин на ул. Александър Батенберг и Хан Крум.

А да знаете къде сглобяват велосипеди?

bouquet

# 684
Момичета, от къде си купувате парфюми? Искам хубав парфюм, но не знам какъв, нещо да сменя моя, така че ми трябва да има мостри-белким си избера нещо. И да не са изкуствено надути цените....не знам дали ме разбирате за какво говоря. Магазините в МОЛовете автоматично отпадат.

# 685
Момичета, от къде си купувате парфюми? Искам хубав парфюм, но не знам какъв, нещо да сменя моя, така че ми трябва да има мостри-белким си избера нещо. И да не са изкуствено надути цените....не знам дали ме разбирате за какво говоря. Магазините в МОЛовете автоматично отпадат.
ето от тук прочети http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497811.0

# 686
 Но аз не искам он-лайн поръчка, как да си избера парфюм така? Трябва ми да мириша и то не един и два (демек и само мостри не ме устройват да поръчвам, защото не знам кое ще ми хареса).

# 687
  • ride my bike...
Отиваш да миришеш в някой магазин - и после поръчваш по нета  Wink
Дървени буталки има в http://www.toytownbg.com/
Има също и е вдно магазинче близо до Атриума, посока общината - на един ъгъл. Магазинчето за герданчета и др., но има много хубави дървени играчки на добри цени

# 688
В детската книжарничка на ул.Шипка №24

# 689
За парфюмите вече беше писано назад из темите, отиваш харесваш си в мола и после отиваш на ген. Колев под Окръжна болница има магазин за парфюми, мострени са, цени са около 50-100 лева, казвам мострени, защото не знам от къде си ги взимат, но повечето не можеш да ги отвориш и да усетиш ни аромат ни нищо. Номер на улица точно не знам, преди фото Кодак е.

Аз имам въпрос - някой да знае фирма за професионално почистване и дезинфекция - става въпрос за върнал мръсен канал и има определено нужда от почистване на мази и гаражи. Доста от фирмите в нета проверих, но повечето отказват да се занимават с подобно нещо. Интересно защо ли  Joy Все пак да питам и вас, някой нещо може и да знае.......

Общи условия

Активация на акаунт