Къде във Варна - 9

• 63 564
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, дали някой от вас е ползвал фирма за претапициране на мебели? Трябва ми качествена услуга, затова си мисля, че е по-добре да бъде фирма, а не частно лице и да има собствен транспорт.

# 691
Търся бебефон на нормална цена и нормалко качество. Някъде около окръжна болница има ли ?

# 692
  • София
Търся бебефон на нормална цена и нормалко качество. Някъде около окръжна болница има ли ?

гледах скоро в една от борсичките на "Чаталджа"  newsm78

# 693
За парфюмите вече беше писано назад из темите, отиваш харесваш си в мола и после отиваш на ген. Колев под Окръжна болница има магазин за парфюми, мострени са, цени са около 50-100 лева, казвам мострени, защото не знам от къде си ги взимат, но повечето не можеш да ги отвориш и да усетиш ни аромат ни нищо. Номер на улица точно не знам, преди фото Кодак е.

Аз имам въпрос - някой да знае фирма за професионално почистване и дезинфекция - става въпрос за върнал мръсен канал и има определено нужда от почистване на мази и гаражи. Доста от фирмите в нета проверих, но повечето отказват да се занимават с подобно нещо. Интересно защо ли  Joy Все пак да питам и вас, някой нещо може и да знае.......
Канализацията е толкова стара на Варна в по -голямата част,че ако сложат препарат или започнат да работят с инструмент сигурно ще се разпадне!
Аз си решавам проблема с миризми и др . с редовна употреба на кислол , за хлебарките викам фирма,която пръска навсякъде!

# 694
В Quality на Цар Освободител има на Фишер прайс за 80 лв

# 695
В Quality на Цар Освободител има на Фишер прайс за 80 лв
Само дано не е от онези бръмчащи!
Аз бях взела и  го върнах.
Взех си на Филипс на двойна цена почти  и с по- малко екстри.
 До сега /повече от година/ не  ме е предал и веднъж
! Peace

# 696
  • Варна
 Здравейте да се запиша и аз в темичката с едно магазинче не съм ви изчела може и да го знаете но....http://www.abubu.bg/  внос от англия са дрешките на достъпни цени. Joy

# 697
Здравейте да се запиша и аз в темичката с едно магазинче не съм ви изчела може и да го знаете но....http://www.abubu.bg/  внос от англия са дрешките на достъпни цени. Joy

ООО него го знаем  bowuu

# 698
минутки за реклама....

# 699
Момичета, да питам пак, някой знае ли на Тефал някъде промоции? newsm78 Трябва ми тиган, но се ослушвам

# 700
  • Deutschland/HE
в Карфур имаше хубави керамични тигани. Не са Тефал!

# 701
а тези с керамичното покритие са ужасни!
нещо малко да загори и нямат измиване...
пък с тел не става да се търкат, защото се надраскват

# 702
viliqna82 съгласна съм с теб, и затова търся конкретната марка, защото знам , че съм доволна от тях. Свекър ми ми беше на гости и ми изми тефлоновите тигани на Тефал и познай.............................нямат тефлон вече Mr. Green  Joy  ама кво да правиш..............като няма такива и не знае, а искал добро да ми направи............

# 703
Момичета, да питам пак, някой знае ли на Тефал някъде промоции? newsm78 Трябва ми тиган, но се ослушвам
Ако имаш възможност /време и пари / може да се възползваш от офертите в английски сайтове!
До скоро имаха промоции на Тефал -6 артикула за стотина лева!
Хоп ето :
http://direct.asda.com/Saucepans/20310,default,sc.html?fix
Даже и 7 части са  Wink

# 704
Ако имаш възможност /време и пари / може да се възползваш от офертите в английски сайтове!
До скоро имаха промоции на Тефал -6 артикула за стотина лева!

Благодаря, но нито им разбирам нито карта съм направила за плащане..............значи тази "опция" я пропускам. Отивам в Метро и си напазарувам всичко което ми е нужно....................

Общи условия

Активация на акаунт