Къде във Варна - 9

• 63 564
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Ако застанеш все едно с лице към пазара, от лявата страна, където има блокове, а под тях са големи магазини (тип базар) за дрехи и т.н., там между тях. Има надпис над магазина. Дали ме разбра? Не я знам как се казва улицата. Беше задънена през последните 100 години, но от миналата година я отвориха за автомобили и направиха светофар там.

# 721
missence благодаря   bouquet

Емма купувам от Добруджанско пиле фирмен магазин е( до Макаото ) има и в кв. Кайсиева градина. Охладени са и са пресни винаги и има голямо разнообразие. Мисля , че и  pina  за тях говори.

`dessi надуваеми има в магазините за 1 лев, а от плат който са видях и аз в Карфур, Пикадили, Кауфланд, Мерто.

# 722
Разбрах, мучос грасиас   bouquet.
 П:С: А улицата се казва Дрин.

# 723
Момичета, благодаря за отговорите за парфюмите, сега искам да питам за пилешко месо-от къде купувате и каква марка? Аз избягвам да взимам въобще купено но май вече няма от къде да взимаме домашно, а на хлапето му назначиха нещо като диета с повече пилешко, а това което продават в масовите магазини-на Амета или Лудогорско пиле просто е под всякаква критика (за мен)-с косми и какви ли не гнусотии. Та ако знаете магазин или поне марка пилешко месо, което е по.........качествено, ще съм благодарна.
Магазин на птицекланница Добрич има и в Цветния на ул.Роза

# 724
Не можах да намеря темата за м-ни ДМ.Има ли във Варна такъв?

# 725
  • ride my bike...
Има до подлеза на Зимно Тракия.
Бившия Македонски дом

# 726
и в Гранд мол-а Peace

# 727
Благодаря!

# 728
  • York
Реа, къде е магазина в китната  Mr. Green Кайсиева градина?

# 729

Намира се до едно у-ще там на една кална полянка.  Mr. Green Като си с/у у-шето от ляво е пазарчето, а от дясно една сграда и в нея е "Добруджанско пиле".

# 730
  • Варна

Намира се до едно у-ще там на една кална полянка.  Mr. Green Като си с/у у-шето от ляво е пазарчето, а от дясно една сграда и в нея е "Добруджанско пиле".
Нищо не разбрах  Mr. Green Whistling едно училище, една поляна, една сграда ... hahaha

# 731
Ми, то колко училища има в Кайсиева? Едно време нито едно нямаше, сега може би има. Пазара, там, е един. значи, на пазара търси. Започвам да си мисля, че за друг квартал става дума  Simple Smile

# 732
Ми то тази Кайсиева градина как да я обясни човек  Mr. Green само блокове и кал.
Аз работя на центъра и си купувам мн неща от магазина до Гастрото на крастовището на Ген. Колев и Цар Освободител, на Кайсивева градина съм пазарила 2-3 пъти. Ако стигнеш до пазара им и питаш веднага ще те ориентират.  Peace
Сори, че не бях мн полезна , ама............

# 733
  • София
момичета,

къде мога да купя дискове на WINX (май така се пише, някакви феи, не съм много запозната), а съм на РД и това е едно от желанията. Ще купя доста (били 13-15епизода), та ми трябва някъде изгодна цена? (спешно за утре)

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 19:35 от missence

# 734
  • Варна
Здравейте, препоръчайте ми фирма за пране на килими

Общи условия

Активация на акаунт