Къде във Варна - 9

• 63 681
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Deutschland/HE
Мдааа моя грешка, че не уточних, става дума за празнуване за рожден ден на голяяям човек, иначе за хлапетиите и аз ги знам повечето места...........

а какво ще кажеш за Екопарка, Ботаническата градина на СУ. Намира се срещу хотел Св.Елена. Може да наемеш барбекю, а може и да си наемеш от там само столове с маси /комплект от 2маси с 20стола ако не се лъжа е 5лв/ и плащаш входа от 2лв на гостите. Внасяш си абсолютно всичко ти. Ние вече 3-ти рожден ден празнуваме там и сме много доволни. Единственото неудобство е носенето от входа до поляната, която си избрали.

# 556
Днес открих много интересен магазин за хранителни индийски стоки и стоки от UK.

Магазинът се намира до Чехския културен център.Мисля,че улицата е Климент Охридски.Улицата започва от Шишковата градинка,покрай училището и 200-300м по протежение на улицата.От дясна страна.Продава една индийка май.Само хранителни стоки.

# 557
По ген, Колев в пресечките има сервиз за такава по-тънка техника, ама не знам с коя пресечка да не те объркам, под Окръжна болница е, точно моя беше Олимпус, но не можаха да ми помогнат, но поне ми направи диагностика, със сигурност минаваш ген. Паренсов и продължаваш посока центъра, ако не се лъжа на ъгъла има или магазин за парфюми или някаква техника беше. Пробвай - с Цимерман и Колев, ако не ще е или предната или следващата...........

Улицата е Цимерман

# 558
Къде във варна има як стриптийз клуб?

# 559
Здравейте, аз не съм от Варна, но ми предстои пътуване през седмицата до там и бих искала да попитам откъде мога да купя детска пързалка, пясъчник и батут за дете на 3 години? Предпочитам всичко да закупя от един магазин, а не да обикалям на няколко места, ...

Магазин Рая: http://rayatoys.com/contacts.php

Мерси много за инфото!   bouquet

# 560
  • Варна
Имаше магазин за хромирани съдове до у-ще"В.Друмев", но сега на негово място има туристическа агенция мисля. Ще съм благодарна ако някой ми каже къде се е преместил въпросния м-н,

# 561
По ген, Колев в пресечките има сервиз за такава по-тънка техника, ама не знам с коя пресечка да не те объркам, под Окръжна болница е, точно моя беше Олимпус, но не можаха да ми помогнат, но поне ми направи диагностика, със сигурност минаваш ген. Паренсов и продължаваш посока центъра, ако не се лъжа на ъгъла има или магазин за парфюми или някаква техника беше. Пробвай - с Цимерман и Колев, ако не ще е или предната или следващата...........

Улицата е Цимерман

Благодаря много момичета !!!
Утре ще отида да го търся . Hug

# 562
Днес открих много интересен магазин за хранителни индийски стоки и стоки от UK.
А по кое време посети магазина? Аз ходих днес към 17 и 45 часа. Беше с щори и нямаше работно време. Имаше домашен и мобилен телефон, на които никой не отговаряше и бележка със съдържанието ако магазинът е затворен, да се посети един адрес на съседната улица. Там имаше нещо като туроператорска агенция, която също не работеше. Така и не мога да разбера работи ли този магазин и кога.

# 563
От къде да намеря замразени плодове микс ( къпини, боровинки, ягоди , малини ) или нещо от тях? В Пикадили гледах, но има само ягоди ..........

# 564
  • Варна
Замразени плодове - малини, боровинки, къпини и др. има в Метро, но не съм убедена дали са миксове или отделно пакетирани по вид.

# 565
  • Варна
Здравейте, аз не съм от Варна, но ми предстои пътуване през седмицата до там и бих искала да попитам откъде мога да купя детска пързалка, пясъчник и батут за дете на 3 години? Предпочитам всичко да закупя от един магазин, а не да обикалям на няколко места, ...

В Пфое мол и във Варна мол са двата работещи Хиполенд-а. В момента имат промоция на надуваем батут с пързалка за 65лв и отделно пластмасова пързалка за 100лв (днес ги гледах). Имат и други модели, не са само тези в промоция.

# 566
Замразени плодове - малини, боровинки, къпини и др. има в Метро, но не съм убедена дали са миксове или отделно пакетирани по вид.

Блаодаря   bouquet

# 567

В Пфое мол и във Варна мол са двата работещи Хиполенд-а. В момента имат промоция на надуваем батут с пързалка за 65лв и отделно пластмасова пързалка за 100лв (днес ги гледах). Имат и други модели, не са само тези в промоция.
Мерси, много, доста ми помогнахте!  Heart Eyes   bouquet

# 568
Момичета,къде освен в Метро има  плажни хавлии?
Хем да е от хубава хавлията и да попива,хем да не е много скъпа Simple Smile
Присъединявам се към питането Simple Smile
Днес си взех много хубава като качество има и два размера, цените за по-малка са 20лв., а за по-големите 100/180-29лв.Има много свежи цветове, но аз си взех черна със златни кантове Heart Eyes, че банския ми е със златно.Ако някои още се интересува ще обесня къде е магазина.

# 569
Момичета,къде освен в Метро има  плажни хавлии?
Хем да е от хубава хавлията и да попива,хем да не е много скъпа Simple Smile
Присъединявам се към питането Simple Smile
Днес си взех много хубава като качество има и два размера, цените за по-малка са 20лв., а за по-големите 100/180-29лв.Има много свежи цветове, но аз си взех черна със златни кантове Heart Eyes, че банския ми е със златно.Ако някои още се интересува ще обесня къде е магазина.
Аз все още се интересувам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт