Фетална ехокардиография - защо, кога, къде?

• 346 159
  • 844
  •   1
Отговори
# 255
 mimi_jobnoto познавам те от друга тема за съжаление, имах син роден с ВСМ. д-р Лазаров беше категоричен, че преди следваща бременност няма нужда от генетични изследвания, просто в 20-22г.с трябва да се направи феталнаехокардиография на плода, така и направихме, минахме преглед в 3-та градска при доц. Павлова, всичко беше наред и сега се радваме на прекрасна здрава дъщеря. Успех, всичко ще  е наред!

# 256
Здравейте!  Hug
Някой скоро ходил ли е до МЦ "Марковс" - при д-р Димитър Марков?
Ако да, нека ми пише на ЛС, имам въпрос относно това къде се намира точно....  Blush

П.С. Отидох на място, но на звънците не пише нищо и не знам на кой трябва да се звънне.....

# 257
  • София
Здравейте, в 17 г.с. + 4 дни съм и днес бях на Фетална Морфология в МЦ Фемина. Прегледаха бебка обстойно, но ме притесни част от заключението на д-р Врагалева, а именно: НЕХОМОГЕННИ ХОРОИДАЛНИ ПЛЕСКУСИ И 2 ХИПЕРЕХОГЕННИ ФОКУСА В ЛЯВА КАМЕРА НА СЪРЦЕТО...БЕЗ СТРУКТУРНИ ДЕФЕКТИ... Последното добре, но ако някой ми поясни за първите 2 забележки ще съм много благодарна, понеже съм на лекар чак на 13.12.2012 и мога да се поболея от притеснение до тогава Sad  Praynig

# 258
Предлагам час за Фетална Морфология в медицински център Фемина, доц. Виолета Димитрова - 04.12.2012г., от 16.30ч.

# 259
В 23 г.с. ходих на фетална екокардиография при д-р Спасов в м.ц "Фемина" и съм много доволна. Обяснява добре, позитивен, не претупва прегледа. Доволни сме!

# 260
В 23 г.с. ходих на фетална екокардиография при д-р Спасов в м.ц "Фемина" и съм много доволна. Обяснява добре, позитивен, не претупва прегледа. Доволни сме!
newsm10 И аз така мисля! Супер е д-р Спасов!

# 261
Здравей те интерсува ме Ехокардиография поема ли се от здравната каса или не.

# 262
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ако питаш само за Ехокардиография на дете по принцип поема,но са много малко направленията и поне при нас е трудно да се уреди човек.Ако питаш за Фетална ехокардиография аз знам,че не.

# 263
Питам за Фетална ехокардиография  защото дъщеря ми е с порок на сърцето и ходим в 3-та грацка на прегледи сега съм бременна и искам да видя сърцето на бебчо как е. а колко ли парички струва и предварително час ли се запазва.

# 264
  • София
Ние ходихме в 3 градска на Фетална ехокардиография, при д-р Маринов, платихме 60лв за прегледа, след месец бяхме на контролен, за който не платихме нищо.
Записахме си час предварително.

# 265
Радост,аз точно затова уточних защото видях,че имаш голяма дъщеричка и че си бременна и не разбрах за кое точно питаш.

# 266
Феталната ехокардиография не се поема от здравната каса.
Аз ходих в 3-та градска при д-р Велковски, с предварително записан час. Прегледът струва 60лв, вторият преглед 30-32 седмица струва 30лв. До колкото разбрах, питат те за кой път отиваш и като кажеш за първи - 60лв  Wink

# 267
много ви благодаря да помоща къде колко струва защо трябва да отида и да видя къде ще ми е по евтино за съжаление.

# 268
Здравейте!
Интересува ме има ли във Варна такъв специалист - детски кардиолог, който е сертифициран за Фетална Ехокардиография?
При преглед фетална морфология се видя бяло петънце в лявата камера на сърцето - хиперехогенен фокус в лявата камера. Прочетох в тази тема и други теми за същите случаи и разбрах горе- долу за какво става дума. Все пак бих желала да посетя такъв специалист, но само и единствено в София ли е възможно това?

# 269
Д-р Шивачев,той е най-добрия дет. кардиолог за Варна.Ако искаш мога да ти дам и координати.

Общи условия

Активация на акаунт