Незнам какво да правя със съпруга си....

• 11 018
  • 104
  •   1
Отговори
# 60
Спомням си когато бях вкъщи, бях депресирана и не можех да започна работа, защото чаках за разрешително, понеже бяхме в чужда държава. Депресията я получих неусетно, с всеки изминал ден, все по-малко се усмихвах и най-накрая легнах в леглото и нямах сила да стана.

Научила съм се, че от ситуацията трябва да се направи най-доброто.
Докато си си още вкъщи използвай времето си през деня за неща, които много са ти харесвали или искаш да научиш,
например аз чрез интернет се научих да правя еротични масажи на мъжа ми и като се върнеше от работа се учех на него.
Вадех си интерестни филми, които гледахме заедно вечерта.
Четях вицове, клюки, интерестни статии, космополитан и т.н. и като той си дойде от работа му разказвах и топй се спукваше от смях.

Изпробвах много рецепти, готвех по малко но поне две различни ястия, той много се кефеше, даже след това като започнах пак работа, малко съжалявахме за това време.

Правех модни ревюта с дрехите ми. Снимах си всичките дрехи и комбинирвах снимките една с друга, за да видя, кое с кое си отива по-добре.

Всичко, което е интерестно е позволено  Hug

# 61
Както и да е Simple Smile Не искам да засегна никого. На мен също ми изглежда, че мъжът й е свестен и все пак и той е човек. Мисля, че съветите на Стъмпф са много добри и за двама ви Simple Smile
Няма смисъл да задълбавате в депресивни мисли, щом се обичате и искате да сте заедно, сигурна съм че ще се справите Hug

# 62
  • Пловдив
vagabond,strumpf, Hug Hug

# 63
Desert`Rose

видях, че си от Пловдив,
събота и неделя, разходки в стария град, сандвичи и кока-кола /минерална вода/ в раниците, като на запад.
Ако има парк някъде наблизо или язовир, храна си приготвяш, например кюфтенца, питка, салата, ти си знаеш.

На пампорово с автобус например, сутринта много рано с първия автобус отивате, вечерта се връщате, е не всяка седмица де,
един път в месеца, до Чепеларе /май така се казваше/ с автобус.
Не се паникьосвай, че тръгвате с много малко пари, никой няма да ви знае.  Hug

В Пловдив съм била веднъж, страхотен град  Hug

# 64
Аз съм живяла шест години в Пловдив - най-хубавите години от живота ми  Hug
Можете отидете над Бачковския манастир има страхотни места за пикници, полянки..Има малки манастирчета, предполагам знаеш, които не са далеч, почти във всяко селце..Аз обичам по-дивите места, а там ги има в изобилие Simple Smile Щом имате кола, слагате 5 лева 10 лева бензин или дизел и сте 6 Flutter Ще има да обикалятеее...

# 65
Не знам за тия съвети, ама човек като няма пари - нито има настроение да излиза, нито може да тръгне с дете на екскурзия и да не похарчи поне 30лв.

# 66
Не знам за тия съвети, ама човек като няма пари - нито има настроение да излиза, нито може да тръгне с дете на екскурзия и да не похарчи поне 30лв.
е дайте сега като нямаме пари да стоиме вкъщи и да се самосъжаляваме и това не е изход, дори още повече ще влоши ситуацията.
Всяко младо семейство и не само младо, минава през препядствия.
А че за една екскурзия трябват 30 лева не съм съгластна, ако всичко се приготви отвкъщи, ще излезе почти без пари,
а дали ще си хапнеш вкъщи или навън, парите за храна все трябва да се извадят.

# 67
Е, сигурно е така, но нали трябва по някакъв начин отнякъде да се започне. Може и само с масажи, те не изискват пари, но и разходките са доста ободряващи.

# 68
Какви масажи в случая?
Идеи от сорта на Пампорово и Бачковския въобще не са ми на място, като хората казват, че са финансово затруднени.

# 69
Е, сигурно е така, но нали трябва по някакъв начин отнякъде да се започне. Може и само с масажи, те не изискват пари, но и разходките са доста ободряващи.
аз не съм плащала нищо за масажите, ровичках се в интернет и от там се учих, даже и в youtube има и видео-та.
Ползвах моя лосион за тяло, палмолив с мед и мляко май беше.  Peace после смених с един кокосов.

# 70
Не мисля че за един сандвичи ще се изхарчат кой знае колко пари - 1 хляб - 70ст., маргарин или масло - 1-2лв/е, има и по-скъпи, но../, Някакъв колбас евентуално...Не мисля, че е кой знае какво. Дори и пеш да излязат, в Пловдив има прекрасни места, на които може да се отиде Simple Smile

# 71
Аз пуснах една тема тук“

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496834.0#new

надявам се някой да даде съвети, ще я следя  Hug

# 72
Вилико, не знам дали го правиш нарочно, обаче имаш навика да НЕ четеш написаното изцяло, явно, след като си правиш някакви странни изводи. И друга особеност, като влезеш да коментираш..абе, много заядливо бе мацко  Hug Недей с рогата..Жената има нужда от помощ, а не от разбор на личните й финансови средства, защото за едно Банско може да е лукс, но за други е нещо като кварталното паркче  Hug Явно не говорим затова, а за други неща, така че се върни и попрочети малко поне постовете на авторката, преди да се намесваш с някакви странии изводи Simple Smile Казвам го с най-добри чувства, защото ми прави впечатление  Hug

# 73
Аз минавам през същата картинка, ние сме с 2 деца и никой не помага. Мъжът ми се скъсва да работи, но имаме дългове и идеално разбирам авторката (само дето ние се караме, защото аз работя и трябва да се грижа за всичко, свързано с децата, дома, сметките, колата .... и ми идва в повече). Вече трудно се разбираме с мъжа ми, но всяка събота или неделя сме на Витоша, на  Панчерево или някъде около София със сандвичи, приготвени в къщи ... децата играят и се забавляват, виждат различин неща и не страдат от липсата ни на пари ... На нас също ни се отразява добре, много по-добре от стоенето по кварталните градинки или разходка в Южния парк например, където искаш-неискаш не можеш да не похарчиш пари, докато на поляна в планината - няма изкушения. Пробвайте, няма по-добър лек от природата и разнообразието.

# 74
Вилико, не знам дали го правиш нарочно, обаче имаш навика да НЕ четеш написаното изцяло, явно, след като си правиш някакви странни изводи. И друга особеност, като влезеш да коментираш..абе, много заядливо бе мацко  Hug Недей с рогата..Жената има нужда от помощ, а не от разбор на личните й финансови средства, защото за едно Банско може да е лукс, но за други е нещо като кварталното паркче  Hug Явно не говорим затова, а за други неща, така че се върни и попрочети малко поне постовете на авторката, преди да се намесваш с някакви странии изводи Simple Smile Казвам го с най-добри чувства, защото ми прави впечатление  Hug
Хайде се опитай да не ме анализираш  Crazy
Съжалявам, но семейство, което е финансово затруднено- еми не ми се вижда нормално да ги пращате на екскурзии.
D.Stoyanova - точно в Южния не ходим - заради хилядидите предизвикателства - въртележки, батути, понита, колички, ластици, царевици, пуканки и какво ли не. Поне не ходим тогава, когато нямам 20-30лв за подобни развлечения.

Общи условия

Активация на акаунт