Градско лято 2010

• 38 258
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, а това дали го няма и в Банкя?
Аз да си призная не съм ходила до хиподрума.

ми така и не разбрах... хем бяхме в началото на май на хипо-то в Банкя.
Но в Ихтиман е по-добре откъм обучение и база... Или поне на мен повече ми хареса.

# 151
 Eто още нещо за лятото и за децата! В  частно училище „Артис” в кв. Иван Вазов ще има лятно училище/занималня за деца до 4 клас със занимания по различни изкуства и езици. Стартира от началото на юни . Таксата е 100 лв и се плаща на седмица с предварителни записвания до петък в предходната седмица и внасяне на сумата. Заниманията са от 8:30 до 16 часа и при желание има осигурен транспорт от и до дома срещу допълнително заплащане.
Ето линк към сайта на училището за полълнителна информация:
http://www.lyceum-artis.eu/index.html

# 152
Момичета, много ми хареса програмата на Атмосфера спорт и спирката им на Макдоналдс в Младост ми е много удобна. Моля, който има отзиви за тях да сподели. Аз вече резервирах място за седмицата след 4 юли, че преди това са на море и искам до тогава да събере повече впечатления.

Ами добре си направила, че те работят с малки групи и понякога няма места.

# 153
  • sofia
Ето и обещаното инфо за Лъвчетата Hug
Само да кажа,4е моят син освен заниманията по футбол в градината,на други техни мероприятия и лагери не е ходил.И нямам нищо  общо с клуба Crazy

Та Twisted Evil,храната е готвена,увериха ме на 100%.Даже ми казаха днешното и в4ерашно меню Mr. GreenДнес част от обедното меню е било пилешка супа.Децата се хранят в ресторната там.Имало и места за по4ивка и можело спокойно да се спи.Транспорта го мислели,има вариант да минат на принципа с т.н. спирки по маршрут,но зависело от кои райони и по колко деца от район.Нищо ясно още.
Аз още не съм наясно как ще се организирам ,мисля ooooh!

# 154
Ето и обещаното инфо за Лъвчетата Hug
Само да кажа,4е моят син освен заниманията по футбол в градината,на други техни мероприятия и лагери не е ходил.И нямам нищо  общо с клуба Crazy

Та Twisted Evil,храната е готвена,увериха ме на 100%.Даже ми казаха днешното и в4ерашно меню Mr. GreenДнес част от обедното меню е било пилешка супа.Децата се хранят в ресторната там.Имало и места за по4ивка и можело спокойно да се спи.Транспорта го мислели,има вариант да минат на принципа с т.н. спирки по маршрут,но зависело от кои райони и по колко деца от район.Нищо ясно още.
Аз още не съм наясно как ще се организирам ,мисля ooooh!
Страхотно! Благодаря ти!

# 155
Момичета, много ми хареса програмата на Атмосфера спорт и спирката им на Макдоналдс в Младост ми е много удобна. Моля, който има отзиви за тях да сподели. Аз вече резервирах място за седмицата след 4 юли, че преди това са на море и искам до тогава да събере повече впечатления.
Децата ни ще са заедно -след чудесните отзиви,споделени тук  аз запазих първите две седмици на юли (третата сме на ранчо конникът) и първите две на август.
Първи отзиви за зоо училището - дъщеря ми е много доволна и въодушевена.Въпреки лошото време децата се забавляват много.Днес имаше зоо олимпиада,а утре ще са детективи- най-вероятно  с чадъри Grinning.

# 156
А, в зоо занималнята какво правят в тези проливни дъждове? Къде ги подслоняват ? newsm78

# 157
А, в зоо занималнята какво правят в тези проливни дъждове? Къде ги подслоняват ? newsm78
Този въпрос ми изниква в тези безумни дъждовни следобеди за всички занимания, които са предвидени да се провеждат на открито. Пък и като се замисля дори да не вали през юли месец на 40 градуса надали е подходящо за едно дете да прекара целия ден навън ooooh! Rolling Eyes

# 158
  • sofia
Този въпрос ми изниква в тези безумни дъждовни следобеди за всички занимания, които са предвидени да се провеждат на открито. Пък и като се замисля дори да не вали през юли месец на 40 градуса надали е подходящо за едно дете да прекара целия ден навън ooooh! Rolling Eyes

Лени,развесели ме Heart Eyes
ВСЕ ще има разни въпроси,които ще ни измъ4ват Twisted Evil

# 159
Debura, porowih se sega malko w google i namerih linka. Tova e www.intellect-edu.com
Sega ska4am i az da razgledam kakvo predlagat za de4ica Simple Smile

extra e Simple Smile

Ти, девойко, не си ли собственичката на въпросната школа? Виждали сме се.
Глей кви засечки стават, като почетеш насам- натам..  Laughing

Набелязах интересни линкове. Моя младеж сега ходи на американско у-ще, но май няма да го бъде, не оправдава цената си.
Така, че и аз търся лятно езиково у-ще.

# 160
В Чешкия културен институт намерих брошура за този лагер: http://julyjazzbg.com/main.php?theme=2

Търся преки впечатления. Някой ходил ли е?

Иначе, и нашето лято стартира, много съм доволна от мястото, където тръгнахме на полудневна английска занималня.

За сега обичайните ни извънкласни занимания също продължават.
Чакаме да стане време за   grinning039 travel

За мен остана загадка защо Интелект обявиха летни курсове, а на редовните си клиенти съобщават, че лятото няма да работят?  Thinking

# 161
За мен остана загадка защо Интелект обявиха летни курсове, а на редовните си клиенти съобщават, че лятото няма да работят?  Thinking
Наистина любопитен похват за работа с клиенти и след като тук доста ни се "рекламираха"!
А къде ходите на английски?

# 162
Препоръчайте ми езикови занимания по немски за най-малките...не мога да отсея от толкова много школи и курсове...незнам кое е най-подходящо и въобще ако някой вече е изпробвал и ходил някъде.....

# 163
Пикасо, аз съм се спряла на Оксиния - доволна съм, момичетата които преподават езика са много милички и внимателни с децата. Има линк в първия ми пост. Peace

# 164
В самия учебен център се помещават малки животинки - папагалчета,зайчета ,пор и подобни и  има четири маси, на които децата пишат и рисуват.Правят им викторини и им дават много интересни задачи.И аз се притеснявах как ще бъде в дъждовете, но явно успяват.Докато не вали са навън, а после в учебния център.(това е сградата срещу понитата) Днес са им дали и снимки на диск.
Дъщеря ми е толкова доволна,че ме моли отсега да съм я записала за догодина.  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 16:26 от bsj

Общи условия

Активация на акаунт