True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 279
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
ИрПуц , разказа е просто уникален, паднах от смях    smile3532

Новия постер е страхотен   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А аз искам да попитам какво ще рече това минизод  Embarassed

# 556
Катрин, минизод нали виждаш какво е - мини(ама много мини) епизодче, колкото да ни раздразнят  Mr. Green

Къв ден е днес... ъ 19.05. Да го зачервя в календара като национален празник  Mr. Green

А ти па кво имаш против кравите аз да запитам, м?  smile3516

Нищо, би!  newsm56 Те дават мляко...имаш крава пийш мляко-нямаш крава не пийш мляко...
Стига да не отговарят на името Мериан  Whistling
Да не съм засегнала някого   Wink

МлЕко мразим и към женски крави щения нямам, ако мъ разбираш  Mr. Green Heart Eyes А Мериан пък кво общо има, тя кат мене беше "Ела, белий ми бико, убий ма, обичам та!"

# 557
Ми нали глЪвЪта й ставаше рогата, че аз за туй асоциирах с крава - нищо лично дет се вика  Mr. Green

# 558
  • гр.София-Красна поляна
МлЕко мразим и към женски крави щения нямам, ако мъ разбираш  Mr. Green Heart Eyes А Мериан пък кво общо има, тя кат мене беше "Ела, белий ми бико, убий ма, обичам та!"
Мууууууууу,идааааа,моя бикчицееее. hahaha hahaha hahaha

# 559
Ми нали глЪвЪта й ставаше рогата, че аз за туй асоциирах с крава - нищо лично дет се вика  Mr. Green

Уф, мър, тва беше маската, същата, дето Сам я препика  Mr. Green

Мууууууууу,идааааа,моя бикчицееее. hahaha hahaha hahaha

Ела, елаааа (Мечо)! Joy Joy Joy Омотаха се някак животинските видове, ама какво пък Laughing

# 560

Уф, мър, тва беше маската, същата, дето Сам я препика  Mr. Green

Амчи нали затуй се радвам, би, Командирш. Тююю, с две думи се разбрахме  hahaha

# 561
Новия постер не ме кефи много,но го показах на майка ми,която не знае английски и я питах какво е това и тя-Вишновка или малиновка?
Викам и-Не синтетична кръв..И тя-Колко струва?
 Joy Joy
А Сам направо ме разби Mr. Green

# 562
Новия постер не ме кефи много,но го показах на майка ми,която не знае английски и я питах какво е това и тя-Вишновка или малиновка?
Викам и-Не синтетична кръв..И тя-Колко струва?
 Joy Joy

Joy Joy Joy Въобще не те е чула ако питаш мен  Wink
Вие как сте с шарката, би, Ками? Изби ли ви прилично количество точки   Дано леко да ви се размине  Hug

# 563
Разбра ме тя много добре hahaha
Шарката мина почти...много леко.Нямаше толкова пъпки,чеса се само 1 ден и може да се каже,че сме ок вече.Няма много по лицето,те първи отшумяха.
С 2 думи като по мед и масло мина.

# 564
Добро утро, майнен клайнен, хвъркатен гугуткен!

Камчо, радвам се, че сте я минали леката  Hug Едно зло по-малко вече  Laughing

Командирш, снощи ко правихте на нашата автогара с дон Цеци, би?  Mr. Green Ти се беше барнала с малка бална черна рокличка и чакаше Цецито да се върне от покупките на билетите до Кълъраш  Shocked Аз профучавайки покрай теб с тръста на 100 диви прасета, те мярнах с бялото на окото и се върнах щастлива назад да си те гушна. А ти ме отряза "Сега нямам време за лиготии. Другия път като дойда в Сс ще си говорим"  Crossing Arms
И аз се засилих отново, ама на къде незнам. Щото по-късно сънувах един кенеф оак**н  Sick ... и на татък не искам да разказвам

# 565
Добро утро, майнен клайнен, хвъркатен гугуткен!

Камчо, радвам се, че сте я минали леката  Hug Едно зло по-малко вече  Laughing

Командирш, снощи ко правихте на нашата автогара с дон Цеци, би?  Mr. Green Ти се беше барнала с малка бална черна рокличка и чакаше Цецито да се върне от покупките на билетите до Кълъраш  Shocked Аз профучавайки покрай теб с тръста на 100 диви прасета, те мярнах с бялото на окото и се върнах щастлива назад да си те гушна. А ти ме отряза "Сега нямам време за лиготии. Другия път като дойда в Сс ще си говорим"  Crossing Arms
И аз се засилих отново, ама на къде незнам. Щото по-късно сънувах един кенеф оак**н  Sick ... и на татък не искам да разказвам

Ой, Кате, припознала си се, мило, аз снощи с Дю, шефа ми и жена му катерих някакви много живописни чукари.  hahaha hahaha hahaha

Тва пък невър не може да се случи, аз съм много възпитана  Mr. Green

# 566
Ахаха, сигурно сте ни търсили пикника, ама той беше преди няколко вечери  newsm53

# 567
Добро утро! Абе Кате,споходила те е сънната муза в последно време. Mr. Green

Днешните новинки:

Още 2 корици за комикса

Интервю с Краля

Сам говори за 3-ти сезон

Ана и Стивън в Санта Моника

# 568
Добро утро дами.
Ана все с къси гащурки се тъкми, много е сладка Mr. Green

# 569
Абе Кате,споходила те е сънната муза в последно време. Mr. Green

Абсолютно съм доволна за което  Wink
И на мен много ми харесват как се носят Стив и Ана  Peace И цветово все се нагласят еднакво. Laughing

На комикса Билиту много са го издокарали, но Ерик ми прилича повече на Кийфър Съдърланд  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт