София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :) 2 част

• 100 377
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Басейна работи, чист е.
Доколкото разбрах е скъпичко обаче - кръчмата и барчетата.
Входа е нормален мисля 8 лв. за възрастен и 3 за дете, но отделно се плаща за шезлонг и чадър.

# 496
Здравейте, момичета!
И аз се включвам в темата Simple Smile. Имам син на 9 месеца и живеем в Хаджи Димитър.
Приятен ден, на всички   Nature Sunny

# 497
Добре дошла Simple Smile

# 498
  • София
Здравейте, момичета!
И аз се включвам в темата Simple Smile. Имам син на 9 месеца и живеем в Хаджи Димитър.
Приятен ден, на всички   Nature Sunny
Привет  welcome. Бебчетата са ни на една възраст  Laughing. Може да се видим  Hug.

# 499

A къде излизате на разходка:)

# 500
  • София
Ние сме доста по-малки - в Сухата река сме и се разхождаме по принцип вечер към 7 часа в парка край Герена... Simple Smile

# 501
Ние сме доста по-малки - в Сухата река сме и се разхождаме по принцип вечер към 7 часа в парка край Герена... Simple Smile

От сватбата?  Crazy Mr. Green

# 502
  • София
Добре дошла  Hug.

# 503
  • София
Данитка, от сватбата съм, да!  Laughing Ама така както си го написала едва разбрах какво ме питаш!  Joy
Обаче обикновено като излизам в парка и а съм погледнала някоя мама с количка - а не дай си боже група мами с колички и а са ме изяли с парцалите и са ме обесили на някое дърво!  hahaha

Dori, благодаря! Аз се бях разписала и преди раждането още и те помня, ама скоро не бях наминавала към темата!  Blush

# 504
Данитка, от сватбата съм, да!  Laughing Ама така както си го написала едва разбрах какво ме питаш!  Joy
Обаче обикновено като излизам в парка и а съм погледнала някоя мама с количка - а не дай си боже група мами с колички и а са ме изяли с парцалите и са ме обесили на някое дърво!  hahaha

Dori, благодаря! Аз се бях разписала и преди раждането още и те помня, ама скоро не бях наминавала към темата!  Blush
Защо?Мамите с количките там лоши ли са?

# 505
  • София
Аз лично съм изяла 3 колички, 2 мами и 4 бебета.  Mr. Green

# 506
  • София
Ами не знам дали са лоши, досега не съм се осмелила да заговоря нито една - още повече като ми хвърли поглед тип: "К'во гледаш, бе? Ти бебе нямаш ли си?"  Joy hahaha Та заради това викам тук да се присламча, пък току виж съм си намерила компания за разходки   bouquet

# 507
Ей, стига яде. Ще надминеш и мен...  Joy Joy Joy

Ами не знам дали са лоши, досега не съм се осмелила да заговоря нито една - още повече като ми хвърли поглед тип: "К'во гледаш, бе? Ти бебе нямаш ли си?"  Joy hahaha Та заради това викам тук да се присламча, пък току виж съм си намерила компания за разходки   bouquet

Да си кажа честно аз мн. мразех да ми надничат в количката. Особенно, докато ненавърши 4м. Обяснение нямам. Просто не обичах. А камо ли някой да дойде и да го пипа непознат. Ударях през ръцете. Една госпожа се стече така към количката ми, почна да плюе още от далече, като ми говореше- Как си? Свекърва ти как е. Че дори си позволи и да го пипа по ръцете. И при послената гимнастика я ударих по ръцете. А изобщо не познавах тази жена.
В парка специална почнах да ходя, като поотрасна. До тогава ходех пред Европата, където бяхме доста майки. Като манифестация бяхме, като тръгнехме към Герена за пюрета.

# 508
  • София
Е, ама аз живея почти до парка, та си ми е удобно там.
А аз повече гледам самите майки, отколкото бебетата им. Ама ми стана ясно, че така приятелства няма да завържа.
Пък на мен като ми гледат бебето, дори ми е кеф - изпитвам някаква гордост!  Laughing Но да пипат не давам!  Naughty

А тази жена, за която ми говориш, да не би да се е припознала нещо?  newsm78

# 509
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Е, то пък поне да ти личеше  Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт