Строеж-къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-16-ти том :)

• 72 652
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • густо майна Филибето
Аааа, вярваме ти, вярваме ти Wink   Много е красив травертина! Ето така се "раждал" http://newlita.com.ua/img/gallery/Pamukkale_Hierapolis_Travertine_pools.jpg    Simple Smile
Видях ти къщичката, за което благодаря Hug Много добре се получава. Имаш много хубави керемиди, може да си споменавала, но може ли да кажеш какви са?
Аз пък като гледах кулата ти и се размечтах за часовникова Simple Smile  Преди време даже се пробвах да я наглася някъде, но къщичката ми е малка и не стои добре. Сега пак ще си помечтая малко и ще се почудя къде да сложа поне един ветропоказател Simple Smile

# 616
привет момичета - май само аз не видях снимките - парола на ЛС ли има? Cry
И пак да задам едно въпросче - за гръмоотвод. Имаме предвиден, но се намираме в горичка и с няколко високи бора точно до къщата - дали има смисъл да даваме средства за специален метален ( и всичко останало свързано с него)? Thinking

# 617
Ljuboznatelna, Брамак Атика АНТИК са керемидите
http://www.bramac.bg/produkti/modeli-keremidi/atika-antik/obshch … -informacija.html
Asinka, я си сложете вие гръмоотводчето, че да сте спокойни. Иначе все ще ви е страх като гърми.

# 618
  • Банкя
Asinka Предполагам, че по проект ви е този гръмоотвод, тоест проектантът по част електро го е предвидил. Вариантът е да се консултираш друг специалист, дали не би било по-добре да се изпълни цялостна мълниезащита и дали наистина е необходима инвестицията. Peace

Снимката на травертина е страхотна, а и самият камък. Wink Да видим, къде ще се впише по фасадата и дали ще ме "огрее". Mr. Green

Керемидите са ми още много неясно перо... Thinking Както беше питал някой преди няколко страници - "Брамак или Тондах"? (май беше Asinka) И съответно кой от моделите им. Rolling Eyes
Засега съм се спряла само на цвета - кафяво или червенокафяво (или това на galana_s - много са хубави Wink) Grinning

# 619
  • густо майна Филибето
Asinka , като гледах снимките ти - май си обиколила целия свят. Къде строят най- красиви къщи? Simple Smile

# 620
Оооо аз чак сега и видях подписа на Asinka Heart Eyes Страхотни красоти от невероятни места Party Професионален фотограф ли си?

# 621
Ооо, моля ви се - остават ми Австралия и Нова Зеландия + Южна Америка Laughing Sunglasses Wink
Честно казано съм влюбена в къщичките в швейцарските Алпи и разбира се в именията на Флорида - Палм Бийч ( най-красивото място за живеене сред лукс и красота).
Не, не съм въобще професионален фотограф - просто обичам да снимам добре Wink photo photo

# 622
Ама то много ти е останало.  Mr. Green Wink Hug Чудесно, много  ме кефят такива пътешественици като теб. След време като остареем,  спомените ще ни останат Simple Smile  А твоите снимки са прекрасни, има да си спооомняш Peace  Мислиш ли да реализираш нещо видяно от пътуванията във вашата къща около Самоков?

# 623
Asinka много красиви снимки наистина. На мен Нова Зеландия ми е мечта Heart Eyes  Попаднах и на снимки на апартамента ви-много креативен и обзаведен с  вкус  Flutter Много ще ми интересно и на мен да разбера, дали имаш някакви идеи от това което си виждала по света и да ги видя реализирани в къщата  ви Hug

# 624
Asinka аз направо се влюбих в стаята на сина ти   Heart Eyes

Малко извън темата,но може ли да те попитам какво представлява картината на стената/морската/.Фототапет ли е?

# 625
Здравейте строителки.
Прочетох първите няколко теми по 15 стр. и направо се ошашавих  Crazy.Разгледах доста снимки и страхотно се накефих на готовия вид на повечето.
Знам,че сме доста далеч от проекта,защото тепърва чакаме подялба.Набавихме си изгубения НА и сега чакаме скицата та да ходим да мерим с техничката и Геодезистите.Дано се разбереме со кротце-со благо с вуйчото,че...както и да е.
Имам молба към всички ,които сте доволни от архитектите си/за Пловдив/ ако може да ми пишете на ЛС та да се информирам към кого да се ориентирам по-нататък.И вие сами ли оправяхте документацията или архитекта го предлага като услуга,че нещо не ми стана ясно? newsm78
Също ме интересуват цените горе-долу за визите и геод. проучване и багер за изкоп на основа.Абе всичко което ви е на сърце моля споделете на ЛС Rolling Eyes
Тъй като вече се заемаме сериозно с продажбата на апартамента...трябва да сметна приблизително сумата,която ще ни трябва в допълнение,та да я мислим да я приготвяме.Че кой знае дали бързо ще продадем,а аз съм малко човек дето обича от далече да приготвя нещата и искам да знам на къде да вървя ;-
Ако е кредит да го приготвяме лека полека,че чета есни суми...за тия предварителните неща до разрешението за строеж...свят ми се зави още от сега. Crazyнооо.ми идва куража като ви гледам къщетата Mr. Green

# 626
Запис!
Свекър ми ще строи 4-етажна къща. Един етаж + част от мансардата ще са наши. Архитектът ни е арх. Монева, но за него чертежите са с преференциални цени. Радениа, мога да те уредя с тел, от Пловдив сме. Чакаме чертежите от ВИК И енергото, както и 3Д на къщичката. За др не съм в течение.

# 627
  • Пловдив
Радениа, ще ти пиша цените, които ние платихме, на ЛС.

# 628
Радениа, ще ти пиша цените, които ние платихме, на ЛС.

давай направо тука, ще са полезни  Praynig Ако не искаш пиши и на мен на ЛС  Hug

п.с. Момичета пишете направо в темата ценички и фирми, от които сте доволни, мисля, че ще е полезно на всички  Peace

# 629
И аз смятам,че ще е много полезно за такива като мен ,които са на нула.Защото да се луташ из много непозната материя е доста трудно,а когато ти даде съвет препатил от първа ръка е най-полезно.
Буболечо огромни благодарности за подробната информация Hug  bouquet

Може ли пак малко инфо за тези системи за охлаждане/отопляне VRF ,моля!Не си спомням,кой беше писал за тях в стара тема Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 22:39 от Radenia

Общи условия

Активация на акаунт