Усещате ли овулацията си?

• 85 265
  • 534
  •   1
Отговори
# 405
Може да говори за първия ден на ПМС, в смисъл, първият ден, в който започва да чувства някакъв дискомфорт и напомняне, че лелката ще идва.

мне Simple Smile
Е ти от нейно име ли отговаряш? Недей да подценяваш толкова хората. Не сме чак толкоз тъпи.

# 406
Никого не подценявам. Просто ако беше така, както твърдиш, щеше да каже, че ПМС и е само един ден, а не че ПМС е само в първия ден от ПМС, в което няма никаква логика.

# 407
Ето аз пак май я усещам моята имам болки в левият яйчник...

# 408
И моята започна,болки в десен яйчник,увеличена цервикална слуз и болки в гърдите  Rolling Eyes

# 409
  • На морето!
Абе мисля, че тук доста бъркате ПМС с менструални болки.
Не, не бъркаме, освен ако не се опитваш да ме убедиш, че познаваш тялото ми по-добре от мен.  Mr. Green
При мен ПМС е като ОВУ, най-вече в частта с повишения апетит (в това число и сексуален), прекалената емоционалност и едва на последно място напрежението в яйчниците.

# 410
Моята със сигурност започна от днес стабилно не е нужно да съм АГ за да я усетя....Болки в левия яйчник , тоя месец,и увеличена белтъкоподобна прозрачна слуз от сутринта..... Аз лично О. си я усещам и се радвам за това,защото това утре като намеря подходящият партньор също ще ми помогне много...

# 411
Не, не бъркаме, освен ако не се опитваш да ме убедиш, че познаваш тялото ми по-добре от мен.  Mr. Green
При мен ПМС е като ОВУ, най-вече в частта с повишения апетит (в това число и сексуален), прекалената емоционалност и едва на последно място напрежението в яйчн иците.

Имах предвид някои определени хора, а не всички много ясно, още по-малко теб.

# 412
Хахах, абсурд е целият подфорум да е в такава тотална грешка.
Мими, много палиш.

# 413
  • до едно тепе
Момичета не превръщайте темата в бойно поле.Изобщо не и е това целта. Peace

# 414
Аз усещам своята овулация почти всеки месец. Понякога се чувствам ужасно. Коремът ми е подут и имам "режещи" болки. Но това не е всеки месец - понякога не усещам нищо. Иначе имам и ужасно ПМС. Почти всеки месец около седмица преди менструация ми се повишава температурата до около 37.2. Това ме кара да се чувствам не много добре, но за съжаление нямам какво да направя. От нищо не се повлиява  Sad

# 415
Цитат
Мими, много палиш.

Ще се здържам повечко,просто ми се ще да си помагаме а не да се мъчиме да се обеждаваме една друга в неща които само ние си знаем....Обещавам ще се здържам... newsm10

# 416
Момичета не превръщайте темата в бойно поле.Изобщо не и е това целта. Peace
напълно съм съгласна аз просто се отказвам от тази тема исках просто да кажа че не съм чак толкова неука за да не мога да различа пмс,ов и месечния си цикъл

# 417

Аз усещам своята овулация почти всеки месец. Понякога се чувствам ужасно. Коремът ми е подут и имам "режещи" болки. Но това не е всеки месец - понякога не усещам нищо. Иначе имам и ужасно ПМС. Почти всеки месец около седмица преди менструация ми се повишава температурата до около 37.2. Това ме кара да се чувствам не много добре, но за съжаление нямам какво да направя. От нищо не се повлиява  Sad

При мен е същото, без температурата... А вас боли ли ви и кръста?

# 418
Аз си спомням миналата година имах невероятни болки в областта на десния яйчник, режещи, пронизващи, чак изтръпвах като ходех, че и на крака ми оказваха влияние. Отидох на гинеколог и той каза, че съм овулация и за това са тези болки. В интерес на истината такива бяха един единствен път, сега всеки месец имам странни болки фокусирани основно в десния яйчник, но не съм сигурна дали съм в овулация. Някой месец пък много ме болят едновременно с това гърдите и ми е много напрегнато още след цикъла. Може пък да е от увеличен пролактин. newsm78

# 419
Мен гърдите слава Богу само при цикъл ме болят.

Общи условия

Активация на акаунт