Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 220
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Мале момичета супер вкусни неща. А леля Ог не я е срам да ги изпусне тези тарталетки на пода. Толкова са вкусни. Поздравления мила   bouquet. И на Лабрекс селската торта много ми хареса. Да попитам това ли е онази френска селска торта, на която преди време се издирваше рецептата във форума?! И шоко тортата на lina kaz много ме впечатли. И за флана на kostilq се нареждам на опашката. Гуинет както винаги се е справила много добре.
Аз да се оплача не ми се готви не ми се и снима. Нещо супер се подтиснах, защото ми спира кърмата и незнам какво да правя. Аман вече! Няма ли някой илач като го изядеш или изпиеш и да потекат реки от кърма. 100 неща опитах и ефекта е почто 0.
Ох сори, че оспамих темата. Всички сте се представили чудесно!  Hug

# 91
И на Лабрекс селската торта много ми хареса. Да попитам това ли е онази френска селска торта, на която преди време се издирваше рецептата във форума?!...... Нещо супер се подтиснах, защото ми спира кърмата и незнам какво да правя. Аман вече! Няма ли някой илач като го изядеш или изпиеш и да потекат реки от кърма. 100 неща опитах и ефекта е почто 0.
Ох сори, че оспамих темата. Всички сте се представили чудесно!  Hug

Anuck, мила, само не се подтискай и депресирай, не е задължително да имаш много кърма, нищо, че е много хубаво да я имаш, а това състояние няма да помогне за тръгването и, а точно обратно.Опитай се да си по-спокойна. Мен ме тъпчеха с боза и ядки от орехи, имаше някакъв минимален ефект, но за съжаление, не дълготраен. Просто се наложи да си храня децата със сухите млека. А тортата е точно тая същата - селската френска по рецептата на Канея.   bouquet

# 92
  • София
Anuck, сигурна съм, че си изчела доста, но и аз да си кажа- 1 седмица кърмене на посикване колкото дълко и колкото често иска мъничето и реки може да не текнат, но ще си осигурите необходимото  Peace

От мен една торта с шоколадови рула, шоколадов ганаш с банани и парченца шоколад, покрита с готова ММ:

# 93
Анук, кърмя дъщеря си от раждането й до сега и ще си позволя да ти дам един съвет, т. е. няколко: 1. Няма да се шашкаш! 2. Продължаваш да кърмиш, като пиеш много течности, особено преди да кърмиш. 3. Оставяш бебето да суче колкото иска и когато иска. 4. Почиваш максимално. 5. Четеш в кърмаческия. Успех!  Hug

Румя, тортата е невероятна!

Неуморни кулинарки, страхотни сте, както винаги! newsm51

Ето и от мен някои неща от тези дни:

Хлебеца на Мамето   bouquet, салатка, пилешка супа, пържолка с топено сиренце, задушени зеленчуци и картофки, мъфини по рецептата на майонезения сладкиш на Сладка Хапка   bouquet и мъфини по рецептата на кафенце със сметана   bouquet :

# 94
labrex, Rumya, yagodka благодаря за съветите сега пак се опитвам.  Hug Ще се опитам да гледам по - положително, за това може ли линк към селската френска торта?   bouquet

# 95
  • DE
Добра вечер!
Rumya, страхотна тортена декорация smile3501
Yagodka,  направих се че не ти виждам мъфинките newsm08

У нас
Запечено свинско филе с гъбен сос и напук на всички пресни салатки, маринованите чушки (камби)на Селма
Правя ги все оЩе редовно. Селма, букетче с цветя от мен Mr. Green

Весела съботна вечер!

# 96
  • Варна
Отчитам се скромно Embarassed
Кисело мляко с ягоди и изглед към отсрещния блок Mr. Green

yagodka, много вкусно меню, искам от всичко #Crazy
Rumya, тортата е много нежна. Браво! За мен торто правенето си е виш пилораж.
Лabrex, взимам си едно шишче, обичам всичко което е на скара  bouquet
lina kaz , Записвам си и аз рецептата за тортата.
Кога ли ще ми остане време да я направя Thinking
Леля Ог, жалко за хубавите тарталети.
Чак ме дояда . Изобщо ли не успяхте да ги опитате newsm78
И аз се чудя, къде изчезна Венета.
Дано всичко е наред.
И в други теми не я засичам.
И Пеп-4о, зачезна на някъде, липсват ми нейните вкусотийки.
Лека вечер на всички.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 20:35 от ивка27

# 97
благодаря ви момичета ,по късно ще пусна рецептите ,сега влизам на бързо да ви почерпя за моята малка Мая

# 98
тук съм де, т.е. наоколо, че не съм си у нас и само  воайорствам  Wink
И тъкмо се прибрах, какво да гледам, то не бяха питки, тортички,  филенца, мъфини, а тези ягоди в мляко дето си ги показала на съседите   Crazy Crazy
Ягодке, отдавна те нямаше пък теб  Hug

FRESA , жива и здрава да е Мая, щастливо детство и пожелавам, а на вас - много радост   bouquet

# 99
labrex, Rumya, yagodka благодаря за съветите сега пак се опитвам.  Hug Ще се опитам да гледам по - положително, за това може ли линк към селската френска торта?   bouquet

Заповядай, с най-голямо удоволствие - рецептата от сайта на Канея и темата във форумаbouquet

FRESA, да ти е жива издрава красавицата, да расте умна, красива и щастлива! Страхотна торта!  bouquet

# 100
FRESA , да ти е жива и здрава красавицата!    happy bd
Много красива торта...

Rumya ,много нежна и елегантна е тортата!И страхотно съчетание на цветовете!

labrex ,може ли едно шишче насам...че откога се каня,ама няма кой да пази на скарата...    Mr. Green
А за десерт си взимам от шоколадовите мъфини на  yagodka    ! Heart Eyes

пеп-4o ,не се ослушвай,ами давай...чакаме вкуснотийки!    Peace    Почина си една седмица,  стига ти...    Hug

# 101
  • Бг
Привет неуморни кулинарки. Както обикновено страхотни неща виждам. От мен нещо скромно, наистина страхотната салата с тиквички на Лабрекс - . Лабрекс, благодаря   bouquet.
Имаше и пилешки сърчица с лук и кисели краставички, но се излапаха преди да успеят да "позират" за фотосесия.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 20:45 от Крейзи

# 102
FRESA,да ти е жива и здрава рожденичката!  Hug  bouquet
matze,откъде взимаш камби по това време?  Simple Smile
Направо ти завиждам за съдържанието на чинийките!  Laughing Crazy

Rumya ,разкошна украса на тортата!   bouquet

Anuck,не знам,какво точно си изпробвала.....Освен многото течности и съветите,които ти вече дадоха момичетата,ти препоръчвам да консумираш предимно зърнени храни:пълнозърнести каши всякакви (жито,булгур,елда),ядки (овесени,ръжени,пшеничени,ечемичени), бадеми,шам-фъстък,кашу,лешник.Това са все млекообрауващи храни! Успех!  Hug

# 103
  • DE
Селма, не са камби.
От онези големите, пълни с нитрати и пестициди  ooooh! чушки за пълнене.
Месести са и са идеален заместител на камбите Mr. Green

# 104
Селма, не са камби.
От онези големите, пълни с нитрати и пестициди  ooooh! чушки за пълнене.
Месести са и са идеален заместител на камбите Mr. Green
   А изглеждат точно като камби.Едни кръглички. Joy

Общи условия

Активация на акаунт