Хасково - 17

• 118 104
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
момичета, има ли някоя от вас, на която бременността й е водил Недко Петров и какво бихте ми казали като цяло за него? благодаря предварително   bouquet
Аз много късно се включвам в темите,но още не мога да хвана ритъма на бебето Simple Smile Моята бременност я следи Петров и съм много доволна.Лошото е само , че за раждането после ще трябва да си търсиш друг лекар,но и за това ще те ориентира много добре и ще ти предложи помощ и собствените си връзки и ще ти каже за всички възможности.Няма да съжаляваш

# 151
Някой може ли да ми каже графика на Петров и колко струва преглед на частно при него...

# 152
  • UK
 Извинете ме за нахълтването но искам да споделя тази тема с вас, мисля, че ще я приемете сериозно.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509522.0

Може и да сте обсъждали темата но нямам възможност да чета на зад.

# 153
Някой може ли да ми каже графика на Петров и колко струва преглед на частно при него...

Понеделник и четвъртък е следобяд от13.30 до 18.30 ч.
Вторник и петък е предиобяд от 9.00 до 13.30 ч.
През сряда е по цял ден, но не мога да ти кажа тази сряда как е точно -  дали почива или е цял ден  Rolling Eyes
Прегледа незная колко е. Видеозона е 20 лв.

# 154
  • Хасково
Здравейте на всички, искам да соделя за феновете на Кой е по-по най, че на 10.07. в предаването участва  Диди.

# 155
  • Mostly in my mind
ччухте ли , че ще отварят дрогерии DM в Хасково. в сайта им пише предстоящо откриване на пл. Общински 3. интересно ми е къде ли е това? newsm78

# 156
Някой ще ми подскаже ли цена за водеща и диджей или оркестър?

# 157
  • Mostly in my mind
оркестрите май вървят към 600 лв.
иначе водеща - то си е различно- ама предполагам най-много 200 лв. а ди джеят - също е относително- зависи. чувала съм, че ди джей Джери правил голям купон, но взимал около 400 лв. с други може и да мине за около 250-300 лв. ама те и в повечето случаи се комбинират с водещата

# 158
  • БГ
Здравейте на всички, искам да соделя за феновете на Кой е по-по най, че на 10.07. в предаването участва  Диди.

Супер, Тони, непременно ще гледаме предаването с участието на Диди!!!   Hug

ччухте ли , че ще отварят дрогерии DM в Хасково. в сайта им пише предстоящо откриване на пл. Общински 3. интересно ми е къде ли е това? newsm78

Тези дрогерии дали имат нещо общо с магазини DM, като този в Пловдив, например?   newsm78  И аз не се сещам къде точно е този адрес?!   Thinking

# 159
  • Mostly in my mind
ами да, точно те са. то си е верига. аз се сещам в момента само за разбитата Пицарела  Laughing

# 160
това излиза на Гугъл, според мен е някъде с/у ХЕИ-то. Иначе веригата DM са много хубави дрогерии, страхотно е че ще има и в Хасково.

Ахаа

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 16:37 от Toni4ka

# 161
  • Хасково
ами да, точно те са. то си е верига. аз се сещам в момента само за разбитата Пицарела  Laughing
точно там, ще работи към края на юли

# 162
Преди 2 год на моята сватба ,оркестъра взе 700 лв. за ,ресторанта и 300 лв. за извеждане на булката,тоест общо 1000лв.
Диджия ни струваше 150 лв.
А водеща,горещо  препоръчам Снежана Ташева,най-добрата е в града,но не знам колко взима.
На мен ми е близка и не ми взе нищо.

# 163
Ние сме от феновете на Кой е по-по-най. Гледахме предаването... Диди се представи страхотно! Браво! И колко е пораснала, истинска малка дама!  Hug

# 164
Преди 2 год на моята сватба ,оркестъра взе 700 лв. за ,ресторанта и 300 лв. за извеждане на булката,тоест общо 1000лв.
Диджия ни струваше 150 лв.
А водеща,горещо  препоръчам Снежана Ташева,най-добрата е в града,но не знам колко взима.
На мен ми е близка и не ми взе нищо.

оркестрите май вървят към 600 лв.
иначе водеща - то си е различно- ама предполагам най-много 200 лв. а ди джеят - също е относително- зависи. чувала съм, че ди джей Джери правил голям купон, но взимал около 400 лв. с други може и да мине за около 250-300 лв. ама те и в повечето случаи се комбинират с водещата

Благодаря ви!
А бял корсет някъде виждали ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт