Хасково - 17

• 118 073
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
ivanah, провери ли в магазини Пепи? Дори и да нямат могат да ти поръчат и доставят!   Peace

Благодаря, stefaniika! Защо си мислех, че по аптеките трябва да я има... Днес намерих в бебешкия магазин до областния съвет  Peace

# 136
Днес съм рожденик! Simple Smile

# 137
Честито
пожелавам ти много здраве и усмивки smile3525

# 138
здравейте, включвам се във вашата темичка защото искам да ви попитам дали в хасково има фирмен магазин на венера стил и дали там се продават големи номера сутиени ( чашка Ф) и къде се намира защото преди си купувах на тази фирма, но от много време насам не съм срещата техни модели,а от интернет рабрах, че фирмата е хасковска, та въпроса ми е произвеждат ли се още? благодаря ви предварително  Hug
Има фирмен магазин на Венера стил / даже два/. Единият който е и по-лесен за откриване се намира на паркинга срещу хотел Айда, а другия е малко на забутано място. Като вървиш от пазара към бизнесцентъра, завиваш в пресечката преди него и се движиш по тротоара срещу бизнесцентъра. Като свърши парка започва една сграда и там е магазина.  Има и големи номера.

благодаря  Peace

# 139

Честит имен ден на Петър на Енвиа!   bouquet
 Да ви е жив и здрав и само радост да ви носи!  Hug

# 140
  • Mostly in my mind
здравейте, включвам се във вашата темичка защото искам да ви попитам дали в хасково има фирмен магазин на венера стил и дали там се продават големи номера сутиени ( чашка Ф) и къде се намира защото преди си купувах на тази фирма, но от много време насам не съм срещата техни модели,а от интернет рабрах, че фирмата е хасковска, та въпроса ми е произвеждат ли се още? благодаря ви предварително  Hug
Има фирмен магазин на Венера стил / даже два/. Единият който е и по-лесен за откриване се намира на паркинга срещу хотел Айда, а другия е малко на забутано място. Като вървиш от пазара към бизнесцентъра, завиваш в пресечката преди него и се движиш по тротоара срещу бизнесцентъра. Като свърши парка започва една сграда и там е магазина.  Има и големи номера.

благодаря  Peace
..

а от страни на малкия пазар се намира и Венера стил аутлет. Mr. Green

# 141

Къде по-точно се намира аутлета на Венера стил? Mr. Green

# 142
Благодаря, Яна! Hug

Венера имат магазин и зад джамията на центъра, до бившия м-н за 1 лв.

# 143
Честит рожден ден на Карамелче / на патерици/!
Здраве и всичко което пожелаеш!
Честитои на именниците!
Магазинът който е до този на Виконт също е на Венера стил, но там предимно се предлага търговската марка Галери и доколкото знам трудно се намират големи номера, но нищо не пречи да се провери.

# 144
  • Mostly in my mind

Къде по-точно се намира аутлета на Венера стил? Mr. Green

ами как да го обясня  newsm78 малкия бизнесцентър, където си е Венера стил. от единия край откъм пазара нали има магазин за цветя и сувенири. та Аутлета е от другия срещуположен край на малкия бизнес център. ама и аз го обясних.  Laughing до него има още един два магазина , а отсреща е банка. дано си ме разбрала  Peace
иначе има много хубави неща на сносни пари. има гащи и  прашки за по 3 лева. иначе има сутиени по 5 ,10 15 лв. и комплекти съответно  Simple Smile

# 145
Енвиа честит имен ден на вашето момче  bouquet

# 146
  • БГ
Лолита, днес видях лентичката ти, честито, желая ти лека и спокойна бременност!!!    bouquet

# 147
ейй страхотни сте. не познаеам града, но като му дойде времето със сигурност ще се ориентирам   bouquet

# 148
  • Mostly in my mind
Лолита, днес видях лентичката ти, честито, желая ти лека и спокойна бременност!!!    bouquet

благодаря ти   bouquet

# 149
Честито на всички празнуващи!
Някой може ли да ми каже къде в града печатат сватбени покани върху самата покана, а не върху паус?
Нашите покани ги напечатаха точно в печатницата до зеленчуковия пазар.Казва се "Графопринт" и виждам , че момичетата вече са обяснили много добре къде се намира.Между другото там работят бързо и добре, защото пробвахме и на друго място и много ни разочароваха.

Общи условия

Активация на акаунт