Хасково - 17

• 118 079
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник на всички празнуващи  Hug

Момичета, имам проблем с намирането на течност или таблетки за стерилизация. По аптеките няма, проверила съм в две големи и няколко малки. Ако някоя от вас случайно знае или види, че има някъде, да свирка  Wink

момичета, има ли някоя от вас, на която бременността й е водил Недко Петров и какво бихте ми казали като цяло за него? благодаря предварително   bouquet

На мен ми води бременността. Като цяло съм доволна, много е обяснителен, обръща внимание, не отказва направления за други специалисти, ако имаш нужда, не претупва ехографските прегледи... Друг е въпроса, че консултациите-теглене, мерене, тонове и пр.,  ги провежда акушерката и дълго време /докато не ти дойде време за ехограф по здравната каса или не решиш сама да си го платиш/, няма да видиш дори доктора.

# 121
Ние пък вместо имен ден празнуваме рожден ден. Нашата малка принцеса Тереза става днес на 2 години.

Почерпете се виртуално с тортичка  Mr. Green

Честито на всички, които празнуват имен ден!

# 122
  • БГ
Честит имен ден на Яна (y a n a) и Яна на sisil76!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Тереза  на caramellche!!!

Много здраве, щастие и късмет, да ви съпътстват и занапред!!!

# 123
Честито на всички, които има празник днес
Пожелавам ви много Здраве, здраве, здраве и късмет  bouquet  bouquet  bouquet

# 124
  • БГ
ivanah, провери ли в магазини Пепи? Дори и да нямат могат да ти поръчат и доставят!   Peace

Днес откриват Метро, доколкото разбрах ще е в сградата на Техномаркет!  Thinking

# 125

Сърдечно благодаря за милите пожелания, момичета!   Hug

Честит имен ден на малката ми адашка Яна!   bouquet
   Честит рожден ден и на Терезка!  bouquet

Бъдете здрави и щастливи деца! Heart Eyes

# 126
Честит рожден ден и на Терезка! Hug

# 127
Честито на всички празнуващи!
Някой може ли да ми каже къде в града печатат сватбени покани върху самата покана, а не върху паус?

# 128
Аз моите ги печатах върху самата покана, а не върху пауса и го направиха в печатницата която  е до зеленчуковия пазар.Като застанеш на началото на пазара с гръб към Наслада от лявата страна на пазара се пада. Там има една сграда и след нея нещо като вътрешен двор - прекосяваш го и влизаш в сградата, доколкото си спомням беше на 2-я етаж.

# 129
Аз моите ги печатах върху самата покана, а не върху пауса и го направиха в печатницата която  е до зеленчуковия пазар.Като застанеш на началото на пазара с гръб към Наслада от лявата страна на пазара се пада. Там има една сграда и след нея нещо като вътрешен двор - прекосяваш го и влизаш в сградата, доколкото си спомням беше на 2-я етаж.

Печатницата се казва "Графопринт".

# 130

Печатницата се казва "Графопринт".
Благодаря ви!

# 131
  • Mostly in my mind

момичета, има ли някоя от вас, на която бременността й е водил Недко Петров и какво бихте ми казали като цяло за него? благодаря предварително   bouquet

На мен ми води бременността. Като цяло съм доволна, много е обяснителен, обръща внимание, не отказва направления за други специалисти, ако имаш нужда, не претупва ехографските прегледи... Друг е въпроса, че консултациите-теглене, мерене, тонове и пр.,  ги провежда акушерката и дълго време /докато не ти дойде време за ехограф по здравната каса или не решиш сама да си го платиш/, няма да видиш дори доктора.

благодаря ти за мнението   bouquet малко ме обезнадежди честно казано, ама вече се записах при него на женска консултация.

нашите покани също ги печатаха Графопринт. изключително коректни са и добре и бързо работят. няма да сгрешиш, ако ги избереш

# 132
Не знаех как се казва или поне не успях да си спомня. Благодаря ви момичета! Иначе наистина и аз останах доволна /дори моите ги печатаха на гръцки/ и наистина са коректни.

# 133
здравейте, включвам се във вашата темичка защото искам да ви попитам дали в хасково има фирмен магазин на венера стил и дали там се продават големи номера сутиени ( чашка Ф) и къде се намира защото преди си купувах на тази фирма, но от много време насам не съм срещата техни модели,а от интернет рабрах, че фирмата е хасковска, та въпроса ми е произвеждат ли се още? благодаря ви предварително  Hug

# 134
здравейте, включвам се във вашата темичка защото искам да ви попитам дали в хасково има фирмен магазин на венера стил и дали там се продават големи номера сутиени ( чашка Ф) и къде се намира защото преди си купувах на тази фирма, но от много време насам не съм срещата техни модели,а от интернет рабрах, че фирмата е хасковска, та въпроса ми е произвеждат ли се още? благодаря ви предварително  Hug
Има фирмен магазин на Венера стил / даже два/. Единият който е и по-лесен за откриване се намира на паркинга срещу хотел Айда, а другия е малко на забутано място. Като вървиш от пазара към бизнесцентъра, завиваш в пресечката преди него и се движиш по тротоара срещу бизнесцентъра. Като свърши парка започва една сграда и там е магазина.  Има и големи номера.

Общи условия

Активация на акаунт