Хасково - 17

• 118 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Хасково
Здравейте на всички, искам да соделя за феновете на Кой е по-по най, че на 10.07. в предаването участва  Диди.
Ние сме от феновете на Кой е по-по-най. Гледахме предаването... Диди се представи страхотно! Браво! И колко е пораснала, истинска малка дама!  Hug
Благодаря. А и както не ходи на градина това си беше истинско предизвикателство за нея.

# 166
Тони, аз не успях да го гледам, има ли го някъде из нета на запис? А малката, защо я държите още в къщи? Другото, което чух е че ДГ стават задължителни от 4 годишна възраст (ако не бъркам) newsm78

Слънчев ден ви пожелавам  Nature Sunny

# 167
  • Mostly in my mind
Тоничка, с теб гледам долу-горе еднакво вървим с бременността  Mr. Green къде ходиш на консултации?

# 168
Тоничка, с теб гледам долу-горе еднакво вървим с бременността  Mr. Green къде ходиш на консултации?

И твоят термин ли е януари, супер, само дето сме на 2000 км разстояние, така де Laughing

# 169
  • Хасково
Тони, аз не успях да го гледам, има ли го някъде из нета на запис? А малката, защо я държите още в къщи? Другото, което чух е че ДГ стават задължителни от 4 годишна възраст (ако не бъркам) newsm78

Слънчев ден ви пожелавам  Nature Sunny

по принцип предаванията са тук http://www.btv.bg/shows/koi-e-po-po-nai/videos...може би в понеделник ще е качено
Засега задължителна е предучилищната от 5 год...ама и това май ще го отменят, чух че нямало места за всички ,
както и да е поне още една година детство и остава

# 170
  • БГ
tony_nm, браво на Дидка, престави се чудесно!!!    bouquet  Марти и той дава зор да ходим, да участва, нооо ... ще трябва да почака, е, ако решат случайно, да дойдат да снимат едно предаване тук, добре дошли, ще ги уважим!   Hug

Toni4ka, как сте, какво ново около вас? Предаването с участието на Дидка вече е заредено в сайта на БТВ!   Peace

# 171
Гледах предаването - голяма симпатяга е Дидка Grinning
При нас нищо ново май newsm78 Laughing А при вас?

# 172
  • Хасково
tony_nm, браво на Дидка, престави се чудесно!!!    bouquet  Марти и той дава зор да ходим, да участва, нооо ... ще трябва да почака, е, ако решат случайно, да дойдат да снимат едно предаване тук, добре дошли, ще ги уважим!   Hug
Стефи само за предаването и аз бих се замислила, иначе момченцата са с по-малка конуренция и почти всички ги избират.Прослушва ги Къци, всичко отнема около час и половина-два.

Преди 6 години Панчо стана мистър

# 173
имам си момченце на два месеца и пъпчето му е изпъкнало,така ли е при вас?
как се променеше  лентичката?

# 174
  • Хасково
как се променеше  лентичката?

Това за пъпчето не ми звучи нормано!Какво казво педиатъра ви?

# 175
как се променеше  лентичката?
Консултирай се с хирург,дано не е нещо сериозно. Praynig

# 176
Това е пъпна херния!В повечето случаи се оправя с два лейкопласта сложени на пъпчето.Мисля,че няма място за притеснение! :peace
http://www.framar.bg/%D0%BF%D1%8A%D0%BF%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%B5 … vanesprav113.html

# 177
 baby_neutralпедито каза трябва да се пребере само,до 1 год.,нямало проблем,но аз се претеснявам!

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 17:01 от mishelche

# 178
baby_neutralпедито каза трябва да се пребере само,до 1 год.,нямало проблем,но аз се претеснявам!

# 179
Толкова ли е изпъкнало пъпчето?
На моят син също беше така,вече е на 1 год и половина и още не е съвсем прибран,но всички лекари ме уверяват,че не е нищо страшно.
Аз му бях сложила лепенки,уж да се прибере,стоя така 2 седмици и нищо.
Дори педиатъра ми направи забележка за лепенките.

Общи условия

Активация на акаунт