Хасково - 17

• 118 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте  мами ,

искам да попитам, дали някой знае,къде в Хасково се провеждат занимания по йога.Но действително йога занимания, а не нещо което са подобие на тях. Благодаря ви предварително за отговорите!

# 556
Ето че отново дойде време за Бебешко кафе в Хасково! Grinning

Заповядайте на Бебешко кафе!

Бебешко кафе е отворена за всички среща, организирана със съдействието на Ла Лече Лига

Ако очаквате дете, ако имате бебе, ако искате да научите повече и търсите къде да зададете всички въпроси за кърмене, които имате – Бебешкото кафе е за вас!
На сладки приказки, с чаша топла или разхладителна напитка, да си поговорим за кърмене и за всички неща, които ви интересуват в тази връзка и бихте искали да споделите/коментирате с други майки. Бебешкото кафе няма определена тема - свободни сте да зададете всички въпроси за кърмене, захранване, отбиване и живота с кърменото бебе.

Хасково - 24 ноември (четвъртък) от 10.30ч. – детски център „Смехорани” - до зеленчуковия пазар.

За повече информация можете да посетите сайта на Ла Лече Лига - България или събитието във Фейсбук.

Разпространете новината, споделете предстоящото събитие онлайн и офлайн и доведете приятели!

Очакваме ви!

Ако имате въпроси, не се притеснявайте да питате (може и на ЛС, или във ФБ – както предпочитате). Ще се радвам да се видим! Hug

# 557
Момичета, кажете ми кой зъболекар лекува кисти на зъбите в Хасково, че май имам проблем с две коронки и ще се окаже че имат торбички отдолу. Предварително казвам не искам и да чувам за операция, един път се подложих на това, втори път не (не заради болката само). И ако може цени за лечение (ако някоя  е запозната де), че да не излезе по-евтино в Пловдив да се лекувам. Благодаря предварително!

# 558
Здравейте!
Искам да ви попитам знаете ли къде мога да намеря елха в саксия?
Благодаря ви!

# 559
Привет, на всички.

Имам едно многооо странно питане, даже молба.  Grinning

Имам едни обувки, които си купих от Хасково при една разходка. Но ми се счупи единия ток, и колкото и да търся тоя модел, ей, бога ми, вече половин година не откривам.

Купих си ги от магазинче, което се намира в този...,  как да го нарека, търговски център (тунел), които се намира все едно в лявата част на снимката,  Crazyили все едно зад гърба ми, както снимам, не се вижда тук (логично  Rolling Eyes), но предполагам мястото ви ориентира.  Това беше като слизах пеш от статуята горе.

Лудница, как обяснявам.  Crazy

Та поствам снимката на мястото, поствам и снимка на обувката ми.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2051/494246440173042044713231 … TFFUoPAqfwvO6.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2051/494246440173042044713231 … TFFUoPAqfwvO6.JPG

и обувката:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2893/109354537017143774171323 … AZhYJxuoB9g8s.JPG

(номер 39, сива е, но съм склонна и за друг цвят) Някъде по средата се намираше магазинчето.

И по същество:    bouquet Може ли някой да провери за номер и да направим сделка да ми ги изпрати. . Разбира се поемам си всички разходи.  Simple Smile

Просто тези обувки само там ги намерих, а си ги обожавам. Затова предпочитам нови, отколкото да лепя ток, все ще съм на тръни с тая поправка.  Grinning Heart Eyes

Уверявам ви, че молбата ми е съвсем сериозна. Ако някои може и иска да ми съдейства, много благодаря предварително, ще чакам Знак. Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 00:46 от SmaRt

# 560
  • БГ
Здравейте!
Искам да ви попитам знаете ли къде мога да намеря елха в саксия?
Благодаря ви!

Всяка година купуваме елха в саксия от разсадника след кръговото за Свиленград, цена 40-60лв.   Peace

SmaRt, не обещавам, но така или иначе ми се налага да вляза в покрития пазар на реката, така си го знаем тук, та ще имам грижата да проверя за обувките ти.   Peace

# 561
Аз доколкото схванах от снимките,магазина не е Над Реката,а отсреща,преди общинския паркинг-Lorena.Може и да бъркам..... Rolling Eyes
Защото и аз имам абсолютно същите обувки/само,че черни/ и са купувани от Lorena.
П.П-Извинявам се,грешката е моя.Сега видях,че на снимките не се вижда магазина,а са дадени просто за ориентир.  bouquet

# 562
  • Mostly in my mind
аз пък доколкото схванах от снимките, момичето много добре си обяснява, че е над реката магазините  Mr. Green

# 563
Аз да се включа да благодаря, че сте ме взели предвид, момичета.  Simple Smile

И си тръпна в очакване на инфо. Simple Smile

Благодарско гооолямо. Simple Smile   bouquet

# 564
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН аз съм Мими и имам едно слънчице на име Крис,ние сме нови тук,но се надявам да си допаднем.А сега ви пожелавам приятен ден :kisses05:

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 15:16 от mimoza.555

# 565
Момичета, знаете ли къде продават тюл за изработка на балетни пачки, или пък ако някъде продават пачки. Благодаря ви предварително   bouquet

# 566
Здравейте!
Казаха ми, че има някакъв нов детски център на ул.Одрин. Някой може ли да ми даде повече инфо. Интересува ме точен адрес и име, както и какви играчки има за децата.
Благодаря   bouquet

# 567
  • БГ
Здравейте!
Казаха ми, че има някакъв нов детски център на ул.Одрин. Някой може ли да ми даде повече инфо. Интересува ме точен адрес и име, както и какви играчки има за децата.
Благодаря   bouquet

Предполагам имаш предвид този Детско царство:   http://www.facebook.com/Sinoptik.bg#!/pages/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%86%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/273418876026494   Ако - да, тръгваш от ДНА нагоре към І-ва ясла, от долната страна, по ул. Одрин, подминаваш яслата и продължаваш пак по същата улица към у-ще Иван Рилски, улицата свършва с блока, в който е детския център, има табела.   Peace

# 568
Момичета, знаете ли къде продават тюл за изработка на балетни пачки, или пък ако някъде продават пачки. Благодаря ви предварително   bouquet

Никой ли не знае  Rolling Eyes

# 569
  • БГ

Никой ли не знае  Rolling Eyes

Може да попиташ в магазините за булченски рокли.

Общи условия

Активация на акаунт