SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 579
  • 732
  •   1
Отговори
# 360

И какво сега - Джаред е бил в ролята на Фродо Joy

Хахахаха! Joy Joy Добро попадение, Фейче, нямаше да ми хрумне. Simple Smile The Ring of Doom го е носил не кой да е, ами Джаред - забавно! Simple Smile

# 361
Е, те се го казаха хората, че ще ни местят в петък. Не знам дали си спомняте, че това е била най-главната причина за прекъсването по никое време на Дарк Ейнжъл. След силния първи сезон ги преместили и тях в петък с надеждата зрителите да продължат да ги гледат все така и да си оправят петъчновечерните рейтинги. За съжаление гледаемостта рязко спаднала и в резултат нямаше трети сезон. То ние си знаем, че феновете на СПН са готови да последват братята Уинчестър и в Ада, но се притеснявам, че подобно нещо може да се случи и с тях. От друга страна ако запазят рейтинга на същото ниво след преместването, дори и това да бъде последния сезон ще бъде едно доказателство за способностите на екипа и най-вече колко точно е добра Сара Гембъл.

# 362
Е, те се го казаха хората, че ще ни местят в петък. Не знам дали си спомняте, че това е била най-главната причина за прекъсването по никое време на Дарк Ейнжъл. След силния първи сезон ги преместили и тях в петък с надеждата зрителите да продължат да ги гледат все така и да си оправят петъчновечерните рейтинги. За съжаление гледаемостта рязко спаднала и в резултат нямаше трети сезон. То ние си знаем, че феновете на СПН са готови да последват братята Уинчестър и в Ада, но се притеснявам, че подобно нещо може да се случи и с тях. От друга страна ако запазят рейтинга на същото ниво след преместването, дори и това да бъде последния сезон ще бъде едно доказателство за способностите на екипа и най-вече колко точно е добра Сара Гембъл.

Съгласна с тебе до последната дума. Wink

Поздрав от радиото преди малко: Don't look back - Boston

# 363
Като искаш лична употреба си вадиш хартиени снимки и вкъщи в албума Laughing
Joy Joy Joy  А, така! Рече ли им го!

Между другото и на мен първата ми мисъл беше за Фродо като видях това - носител на пъстена  Laughing Само дего Фродо сигурно му се нанася 5 пъти на ръста на Джаред  Laughing

Дейна, мерсаж за поздрава!

И един поздрав за градинарките!

# 364

Между другото и на мен първата ми мисъл беше за Фродо като видях това - носител на пъстена  Laughing Само дего Фродо сигурно му се нанася 5 пъти на ръста на Джаред  Laughing

... и поне 8 пъти на килограмите Whistling Mr. Green Grinning

# 365
Хайде и един поздрав за мараканките  Heart Eyes Мили момичета, предвид дускусията от преди няколко вечери, посветена на това кои снимки на Дженсън ви стимулират за интелектуални занимания и четене на книги (интересно защо се сещам и за думата "мокет"  Mr. Green), ето коя според мен е правилната снимка, подтикваща към подобни занимания, а не някои "дупешки" снимки.  Wink Grinning

Самата двойка си прави техен си сайт, който е само за тях и близките им, там си качват ей такива разни нещица и сайтът е защитен с парола, до която имат достъп само приятелите и близките на двойката. Както очевидно и всички луди фенове, които са достатъчно добри хакери, за да разбият паролата Joy

Сигурно от там са се появили и "шаферските" снимки на Данийл. Интересно защо няма подобни "шаферски" и на Дженсън?  newsm78

# 366
Ауу, интелектуалният подтик на Злата ми дойде идеално - тъкмо имам да чета едни бумаги - веднага го слагам на десктоп, за да ме стимулира интелектуално... Simple Smile Мерсаж! Hug

# 367
Докато ти четеш бумаги аз се зачетох в туитовете на Миша Колинс и се цепнах до ушите от смях  Joy Joy Joy
Това ме е любимото - http://twitter.com/mishacollins/status/14243092080  Joy Joy Joy
Този научен факт също изби рибата - http://twitter.com/mishacollins/status/13675441061  Joy Joy Joy
Ако някога си направя акаунт в Туитъра ще е заради него.

# 368
Докато ти четеш бумаги аз се зачетох в туитовете на Миша Колинс и се цепнах до ушите от смях  Joy Joy Joy
Това ме е любимото - http://twitter.com/mishacollins/status/14243092080  Joy Joy Joy
Този научен факт също изби рибата - http://twitter.com/mishacollins/status/13675441061  Joy Joy Joy
Ако някога си направя акаунт в Туитъра ще е заради него.

Ха, добър ден! Аз заради Миша се зарибих толкова по туитъра - невероятни неща публикува този човек - смея се с часове после. За съжаление напоследък е леко тих. Wink Иначе и моя милост се е писала Misha Minion Wink

Ето го и Първия официален спойлер за сюжета на шести сезон Излиза, че с вас сме доста добри пророци Mr. Green

Aз продължавам да се забавлявам с интервютата на 18-годишния Дженсън“ Joy Вижте го тук какви отговори е давало момчето през далечната 1997-ма на въпросите, зададени му от Soup Opera Weekly:

"F.Y.I."
Published in the 10/28/97 issue of Soap Opera Weekly

Jensen Ackles
Eric, Days of Our Lives

1. Recent fad I admit to trying myself: Snowboarding
2. Favorite actor: Harrison Ford
3. Favorite actress: Meg Ryan
4. Greatest fear: Not being able to overcome obstacles in the way of my goals
5. How I want to spend New Year's Eve 1999: With all my close friends in Texas
6. Favorite TV Show: Party of Five
7. Favorite singer: Garth Brooks
8. Film or theatrical role for the opposite sex I would most want to play: Kate (played by Meg Ryan) in French Kiss
9. If I could only keep one household appliance, it would be: Refrigerator
10. Something you'd be surprised to know about me: I make the best fruit smoothie ever
11. Currently reading: Los Angeles Times
12. Favorite food: Pasta
13. Least favorite food: Sushi
14. Favorite comfort food: Chicken noodle soup
15. Favorite song: Freebird, by Lynyrd Skynyrd
16. Favorite item of clothing: Abercrombie & Fitch cap
17. Nobody knows I can: Sing
18. Greatest achievement: Living on my own in Los Angeles
19. I can imitate: My manager
20. If I couldn't be an actor, I'd be: A physical therapist
21. Cause I most believe in: Strong family foundation
22. If I had one wish: That I could fly
23. Most treasured possession: My pink stuffed pig
24. First thing I do when I wake up in the morning morning Throw the alarm clock across the room
25. Last thing I do before I go to bed: Say my prayers
26. Most embarrassing moment: I was in a modeling shoot at a college campus outside of Dallas when I was 14. The jeans I  had to wear did not fit properly and there wasn't time to obtain another size, so the stylist had to cut out the entire backside of the jeans---exposing my butt to the entire college campus
27. Best quality: Patience
28. Worst quality: I'm too competitive
29. Biggest regret: None so far
30. Something that makes me see red: Running late
31. If I could live anywhere, it'd be: On a ranch in the Colorado mountains
32. What I dislike most about my appearance: Hair - Joy
33. Greatest love: Football
34. Smartest thing I ever did: Finish high school before moving to L.A.
35. Quality I like most in a mate: Sense of humor
36. My hero: My dad  

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 18:51 от Dana_Scully

# 369
  • В средата на времето
Изи, като се загледаш по-отблизо - ми добре си изглежда момчето, само дето пак е пуснал твоята любима рижа брада.  Simple Smile

Уххх, ти пък и голяма си намерила  smile3544 Joy Как изглежда добре бе?! Crazy. Знаем как изглежда Дженсън, когато изглежда добре Mr. Green Тази прическа направо ми вади дясното око отма Crazy, ужасен-ужасон...защо трябва да я "плюнчи" и натиска така на страни ooooh!

Днес събрах малко слънце и съм много доволна Grinning. Аман от тая студена София Crazy Искам си слънчева пролет. Извинявам се за off-topic-a

# 370
Как изглежда добре бе?! Crazy. Знаем как изглежда Дженсън, когато изглежда добре Mr. Green Тази прическа направо ми вади дясното око отма Crazy, ужасен-ужасон...защо трябва да я "плюнчи" и натиска така на страни ooooh!

Вярно е ужасонски с тази коса... що не се направи на себе си и да е хубав както в сериала, ами си е пуснал такива никакви на дължина сплескани кичури.... Или си каза, "К'вот бях Убаф, Убаф бях... ся квот дойде".

Вижте CW как хубаво нагледно са си извадили програмата за есента. Не мога да приема, че Дженсън дели половин лице със суперменчето, ама какво да се прави... ще си другаруват в петъчния прайм тайм.

Aз между другото, мисля да започвам да гледам всичко отначало, тъй че ако има желаещи да преговаряме сериите заедно и да си ги коментираме, за мене ще е удоволствие. Simple Smile  Hug

# 371
  • # супернатурална #
Много ли ще е нахално, ако помоля за превод на спойлера (в бяло, разбира се), че двайсетината английски думички дето ги знам не ми вършат работа Laughing

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 21:14 от galina76

# 372
Hug Специално за Галчето, спойлер в бяло:

SUPERNATURAL: Сезон шест ще бъде изпълнен със сенки от миналото и мистерии. След апокалиптичния завършек на пети сезон, Раят и Адът са в пълен безпорядък и ангели и демони и чудовища са се пръснали на свобода из хаоса. Така Дийн Уинчестър, който се е оттеглил от ловуването и се е заклел никога вече да не се връща към него, ще се наложи отново да започне предишния си начин на живот - измъкнат от скучното си ежедневие не от кой да е, а лично от Сам Уинчестър, който е успял да избяга от ада. Двамата братя отново обединяват сили срещу надигащата се демоническо-чудовищна вълна, но скоро разбират, че нито един от твамата не е това, което е бил преди, връзката между тях вече не е същата и нищо не е такова, каквото изглежда.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 22:47 от Dana_Scully

# 373
  • # супернатурална #
Дейна, благодаря http://i48.photobucket.com/albums/f208/ThePinkDuck/Supernatural/ … es_wallpaper5.jpg
До колкото си спомням, някои го предпочитат...костюмиран Grinning

# 374
Дейна, благодаря http://i48.photobucket.com/albums/f208/ThePinkDuck/Supernatural/ … es_wallpaper5.jpg
До колкото си спомням, някои го предпочитат...костюмиран Grinning

Даа, обожаваме го костюмиран, особено на огромни снимки   Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт