SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 573
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Цял ден забравям да дам компетентно градинарско мнение за снимките след сватбата на Дженсън Laughing Отблизо, отдалеч - изглежда потресаващо уморен и недоспал. Но, разчитаме, че след като се отдаде една-две седмици на разгулен семеен живот, после ще влезе пак във форма Laughing

Иначе спойлерът за новия сезон ми допадна много, особено в частта с бягството. Ще бъде интересно да разберем като как точно е избягал този overgrown умник Laughing

# 376
  • В средата на времето

Еххх Heart Eyes Ето така изглежда един дъхоспиращ Дженсън Heart Eyes И за разлика от Джаред, на Дженсън обущетата са лъснати Joy...специално погледнах Mr. Green

# 377
Изи, ако имаш предвид тази аналогична снимка на Джаред,
и на мене най-напред ми направи впечатление неугледния вид на обувките му. Всичко му е перфектно, как не са видяли този прахоляк да го изчистят не знам .Simple Smile

# 378
  • В средата на времето
Изи, ако имаш предвид тази аналогична снимка на Джаред,

Точно нея имах предвид Grinning Wink

# 379
Добро ви утро!
Както си четях отговорите на невръстия Дженсън и се "умилявах" на розовото прасе и молитвата преди лягане  #Crazy стигнах до ето тази част 30. Something that makes me see red: Running late и се сетих как Дженсън седи в колата и чака ли чака Джаред да се приготви да тръгнат за работа  hahaha

И аз съм доволна от официалния спойлер, само дето края му ми напомни на друг класически сериал от миналото - "Совите не са това, което са."  Laughing

Как изглежда добре бе?! Crazy. Знаем как изглежда Дженсън, когато изглежда добре Mr. Green Тази прическа направо ми вади дясното око отма Crazy, ужасен-ужасон...защо трябва да я "плюнчи" и натиска така на страни ooooh!
Вярно е ужасонски с тази коса... що не се направи на себе си и да е хубав както в сериала, ами си е пуснал такива никакви на дължина сплескани кичури.... Или си каза, "К'вот бях Убаф, Убаф бях... ся квот дойде".
Joy
Чак ужасен - не бих казала  Crossing Arms Първо на първо по презумпция Дженсън не може да изглежда ужасно   Wink Heart Eyes Просто изглежда уморен. А за косата и брадата имам теория - понеже докато снимат всеки ден трабва да е обръснат и не му дават да си променя прическата и като се види малко в почивка обрасва като поп  hahaha

# 380
Намерих го спойлера, който вчера постна Дейна в малко по-разширен вариант и едно изречение много ми допадна - The series stars Jared Padalecki as Sam Winchester, Jensen Ackles as Dean Winchester and Misha Collins as Castiel. УРААА! Кас ще участва в новия сезон!  newsm44 Източник - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-spoile … om-the-36707.aspx. Пак там са направили и подробен разбор на спойлера.

А Тед Казабланка отново се е заял с Данийл - http://uk.eonline.com/uberblog/the_awful_truth/b182097_danneelrs … _hideaway_ny.html. Според него Данийл нарочно е направила сватбата точно преди въпросните upfronts, където ще рекламират новия сериал на NBC с нейно участие, за допълнителна реклама.   #CrazyДвойката вече си има прякор - HacklesLaughing

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 10:12 от Злата с метлата

# 381
Чак ужасен - не бих казала  Crossing Arms Първо на първо по презумпция Дженсън не може да изглежда ужасно   Wink Heart Eyes Просто изглежда уморен. А за косата и брадата имам теория - понеже докато снимат всеки ден трабва да е обръснат и не му дават да си променя прическата и като се види малко в почивка обрасва като поп  hahaha

Мен косата не ми пречи, да си я носи както си иска. Обаче има много подпухнало-уморен вид. Но това е преодолимо като се понаспи Laughing

Кастиел пак ще го гледаме - чудничко Grinning

Не ми допада нещо само онова изречение с отношенията им, ако мислят пак да се карат, дърпат и дърлят, ще бъде много гадно Sad

# 382
По повод оттеглянето му феновете искат да благодарят на Ерик Крипки за създаването на тяхното любимо шоу. Идеята е да публикуват израза на своята благодарност на цяла страница в списанието Hollywood Reporter. Оказва се, че това не е никак евтино - 3600 долара!!! Тече кампания по набиране на средства. Ако искате да научите повече - http://www.examiner.com/x-35662-LA-TV-Insider-Examiner~y2010m5d2 … ou-to-Eric-Kripke.

Днес е първият ден на кънвеншъна в Германия - Asylum Europe: No Rest for the Wicked 2010.

Видео на Дженсън и Данийл на разходка в Ню Йорк - http://www.youtube.com/watch?v=EVzkjbY1pPE&feature=player_embedded

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 10:55 от Злата с метлата

# 383
гледайте ми очите, не косата и брадата
http://prikachi.com/users/azii/25T.jpg

http://prikachi.com/users/azii/26N.jpg

Злата, мерси за клипчето   bouquet

# 384
Hug Специално за Галчето, спойлер в бяло:

SUPERNATURAL: Сезон шест ще бъде изпълнен със сенки от миналото и мистерии. След апокалиптичния завършек на пети сезон, Раят и Адът са в пълен безпорядък и ангели и демони и чудовища са се пръснали на свобода из хаоса. Така Дийн Уинчестър, който се е оттеглил от ловуването и се е заклел никога вече да не се връща към него, ще се наложи отново да започне предишния си начин на живот - измъкнат от скучното си ежедневие не от кой да е, а лично от Сам Уинчестър, който е успял да избяга от ада. Двамата братя отново обединяват сили срещу надигащата се демоническо-чудовищна вълна, но скоро разбират, че нито един от твамата не е това, което е бил преди, връзката между тях вече не е същата и нищо не е такова, каквото изглежда.

Усещам, че ще има рев, сълзи и сополи поне от моя страна  Rolling Eyes
Мисля, че няма как този сериал да завърши с happy ending за братята  Cry

Момичета, искате ли да съставим списък със задължителните книги за четене през лятото?
Аз такава тематика не съм чела. Ще стартирам скоро с Американски богове и Поличбите Wink

Лек свръхестествен ден на всички и благодаря за снимките Wink

# 385
Здравейте и от мен,
Чета ви, но не ми остава време да изкоментирам.
Да се извиня най-напред за тъпия превод, който съм направила на спойлера - не съм го чела в цялост и се е получило едно грозно с повторенията....  Embarassed Важното е, че сте ме разбрали, но на принудените да ми четат писанията се извинявам публично.

За рев сълзи и спопли не знам за другия сезон, но със сигурност се радвам на новината, че Миша пак е в играта. Wink

Дийн въобще да не се притеснява, че няма да го гледаме в очите hahaha О, бебчо, какво ли не бих направила за него, та само едно гледане в тези така или иначе прекрасни за гледане очи... поне мен ме бройте "in". Simple Smile

За книгите за лятото: Аз започнах с Американските богове, но ми изникнаха служебни задачи и ще се наложи идните месеци да почета доста, та засега с книгите минавам на план Б. Ще я карам паралелно, пък докъдето стигна. Simple Smile

Малко клюкинки - целият екип на СПН пътува из Европа в момента са на път за Франкфурт - Джим Бийвър ни държи в течение за одисеята им с разните прекачвания и слизания с багажите и т.н. Даже е така добър да ни пусне една снимчица на Миша и жена му от влака за Франкфурт: http://tweetphoto.com/23303432

Ето и всичките му туитчета от последния ден и половина. http://twitter.com/jumblejim Доколкото разбирам, повечето са се събрали на Европейския Азилиум - Миша, Джим, Трейси (Памела Барнс), Джейсън Манс (този пък къде обикаля с тях), Ричард Спейд мл., Адам (малкия брат), актрисите, които играят Елън и Джо... бая народ от любимците ни са "на една ръка разстояние" някъде в Германия. Simple Smile)

Още една клюкинка, непотвърдена обаче: Фенове питат Джим в Туитър защо Джаред и Джен са се скрили от обществения живот през последния месец - месец и нещо. Дали Джен не е бременна? Лаконичния отговор на Джим (браво на него!) е: "I don't know anything about Jared and Gen's personal life. Simple Smile" Обърнете внимание на усмивчицата, която е част от цитата... дали пък това не е тънък намек?  newsm78
А и както не видяхме никакви снимки на Flower Girl-a и Носителя на пръстена - два пъти  newsm78 newsm78

Работата е сериозна! Heart Eyes Май ще си имаме малко Падалеки Wink

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 13:34 от Dana_Scully

# 386
Дейна, това е една чудесна новина!
Много се зарадвах! Дано се окаже наистина така!  Praynig Което е малко смешно, защото не знам дали помните на един кънвеншън като питаха Дженсън какво е нещото, което иска, но все още не направил и той каза, че иска да си има деца. След едно одобрително-умилено "Ооооо" от страна на публиката и Джаред каза - и аз искам, ама не звучеше много искрено  Mr. Green Ето го и видеото - http://www.youtube.com/watch?v=iQvsrLenDqk, момента, за който става дума е след седмата минута. А сега каква стана работата - кой кого изпревари? Като гледам Данийл с новия сериал едва ли ще има време за бременност.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 13:53 от Злата с метлата

# 387
А, честита тема! Sunglasses
Много се радвам, че Миша ще участва и в 6-ти сезон newsm44 newsm74
Вижте го моля ви се как му ходи само бяло.... hahaha И  тука леко "притеснен" явно от снимките Wink Joy

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 21:07 от arkady

# 388
# 389
  • # супернатурална #
На тези очи...на тези устни...просто не мога да устоя, тук съм  Laughing bicho malo, много, много готино Laughing Joy Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт