SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 573
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Дами, съвсем ви изпуснах. Да не отиде човек някъде, после не може да свари да ви изчете. Имам въпрос, на някоя от вас попадали ли са други сними от онези с плюшеното животно, освен тези:

Последната с Джим е намалена, ако и другите са ви попадали в голям размер, че ви бъда благодарна. Много ми се ще да ги имам всички.

# 391
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
bicho malo, страхотна си! Комикса е невероятен!
Стич и аз не се сещам за други снимки освен тези, но ще потърся.

След известно време търсене..... намерих същите снимки, но по-големи. Ето ги:
А Джим си го имаш толкова голям. Ще търся още.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 17:48 от Злата с метлата

# 392
  • В средата на времето
bicho malo, не можах да остана безучастна на този призив Grinning Много свежо, а и снимките са доволно подбрани Party Супер е! Hug

# 393
След известно време търсене..... намерих същите снимки, но по-големи. Ето ги:
А Джим си го имаш толкова голям. Ще търся още.
Злата, страхотна си, благодаря ти!  bouquet Hug

bicho malo, ново поколение свръхестествен комикс си е това, с балони. Браво!

# 394
Стиче, очаквам почерпка в най-скоро време!  Wink Ей ти го акаунта в Photobucket на мацката собственик на плюшото, който се оказа, че се казва Лео. Там са абсолютно всички снимки на Лео с каста на СПН + сума ти други - http://s354.photobucket.com/home/twomice27/recentuploads?page=1.
Enjoy!  Hug

# 395
Стиче, очаквам почерпка в най-скоро време!  Wink Ей ти го акаунта в Photobucket на мацката собственик на плюшото, който се оказа, че се казва Лео. Там са абсолютно всички снимки на Лео с каста на СПН + сума ти други - http://s354.photobucket.com/home/twomice27/recentuploads?page=1.
Enjoy!  Hug
newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Ехааа, браво Злата, Лео обиколил всички почти и се наснимал с тях. Габриелчо между другото тук едва го познах такъв брадясал:

Как да ти се отблагодаря, не знам, голяма почерпка трябва Hug Сега само малка частичка от почерпка с любимият ми колаж с Дженсън, който си го виждала милион пъти, но пак е хубав. И понеже от няколко теми вече не е припомнян, тежката артилерия, която може да задържи всяка истинска мараканка на стадиона, дори и да е нагазила до глезените в калните градински лехички. Е, мен не можа да ме задържи, защото, както се оказа, аз съм градинарка по сърце Laughing

# 396
Здравейте дами Hug Много отдавна не съм се включвала в тази тема, та ще се радвам, ако си ме приемете обратно Mr. Green Спирах и подновявах сериала, защото ми е много страшен Embarassed, сега отново съм на "свръхестествена вълна" - докарах я до 3 сезон Peace
Получавам сърцетуп Mr. Green, като видя Сам, така че е ясно кой тийм съм Crazy Flutter Имаше любовна сцена 1 сеозн, с една върколачка Mr. Green Ах,  hahahaкакви порочни мисли имах тогава Embarassed Тъй като вие сте на последния сезон, бихте ли споделили ще има ли нещо по-така с Дийн и Сам - имам предвид както флиртчета, така и някаква любовна история да се завърже Wink евентуално в хода на сюжета...Или ще си останат с преследването на "свръхествените" същества Crossing Arms

# 397

Stitch, тази тежка артилерия, моя милост не я беше виждала и сега баш преди сън си е живо "самоубийство" дето я отворих ......
Какви съниЩа ме очакват  Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря ти за припомнянето   bouquet

kiora,  Hug Добре дошла (отново), аз като най веЩа в занаята, само да докладвам, че вече чакаме 6 сезон на есен ........ Любовните сцени хммммм  Laughing Laughing Laughing Ще видиш.
И като фенка, на която и омекват колената, на баш градинаря ....... (да му прочетеш книгата  Joy Joy Joy)   bouquet  bouquet  bouquet

Това е за сутрешното ви кафе/ чай ..... за да ви е лека и приятна неделята   bouquet

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 04:03 от bicho malo

# 398
  • # супернатурална #
kiora, добре завърнала се и от мен. Hug
bicho malo, сподели, моля те технологията на правене на комиси от ново поколение, че много вдигна летвата и вече не мога просто да излепя снимка с текст отдолу Laughing А сега най-важното:Stitch, тежката артилерия ме порази, но все си мислех дали няма подобно нещо и за Джаред. Нека ако някой е срещал, да сподели с другарчетата Laughing И за да не кажете, че само искам, а нищо не давам, вижте каква снимка на Джефри Морган открих, забележете приликата с Дийн http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs238.snc3/22555_104 … 234_4013748_n.jpg
Ха! Вижте ги тука какви са муцковци!
Хора, къде се покрихте, Дейна, особено ти Laughing

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 10:36 от galina76

# 399
Добър ден и от мен, аз както съм се разхвърлила в едно пролетно/ лятно почистване, издебнах момента да ви погледна, но милото Галинче самичко.
Верно приликата на Джефри Морган с Дийн е поразителна ........ А комиксите от новото поколение ( Joy Joy Joy) ги правя с фотошоп  Peace
Айде да не ме хванат  на местопрестъплението "Супернатурал" ( Praynig ха дано да дойдат супер агенти Уинчестър), отивам да си довърша работата и после пак Ще ви посетя   bouquet

П.П. Верно Дана се изгуби  newsm78. Сигурно е на разузнаване ...

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 14:19 от bicho malo

# 400
  • София
Здравейте момичета Simple Smile))

ох, на мен от сега ми липсват серийките...какво ще правя цяло лято без СПН Cry Cry Cry на всичко отгоре и вс останали сериали приключват...пълна суша настава Rolling Eyes

Поне момчетата няма ли да се снимат в нещо лятото, някое филмче за разнообразие...поне някакви новини около тях да текат Whistling

# 401
  • # супернатурална #
М-да, позагубихте се нещо. Аз пък съм свободна, скучно ми е и мисля щуротии Laughing
Ако има нещо, което да ми харесва повече от вързан Сам http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs167.snc1/6254_1295 … 398_7782380_n.jpg ( е, и Сам, който ме връзва, но това няма как да го покажа, защото е само във фантазиите ми), то това е мокър Сам Heart Eyeshttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs167.snc1/6254_1301 … 0096_404600_n.jpg

# 402
Етоооо, най накрая свърших с работата и сега, в тази жегаааа ви  каня на студена beer . После, чак когато детенце легне за ноЩтния сън, мисля да си пусна 1 сезон (нали го започнах отначало  Crazy).

# 403
  • София
Ох, къде я тази жега...тук някакъв мърляв дъжд има Simple Smile))
А първи сезон...аз си го дръпнах да го гледам от ново...стигнах до средата и супер много ме изнервя...имам го него...имам  два или три набора субтитри за него...и всички отвратително се рзминават...не знам какво е това чудо...имало е други релийзи ли що ли... много кофти така...ма така ми се пада като го трих и толкова говорих срещу ме Simple Smile))

# 404
  • # супернатурална #
Ехнджъл, в замундата има първите 3 сезона комплийт, заедно със субтитрите, от тях тегли, няма разминаване

Общи условия

Активация на акаунт