SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 547
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
ммм благодаря ти, сега ще пробвам да дръпна от там сезон 1 да видим как ще е Simple Smile

# 406
Аз го имам дублиран и доблажа е мнооооооого добър, ето. Поне за мен са им сложили много секси гласове. Вярно е, че нямат ниЩо обЩо с оригинала (който м/у другото няма равен), но и така става. Или аз съм му свикнала прекалено много  newsm78

# 407
Здравейте!
Аз съвсем зачезнах последните два дни, но така е като има много маймуни, а само един компютър - все съм последна на опашката  Sad
Сега докато ми е паднало да благодаря на Стич за почерпката  Hug. Този колаж ми е много любим  Heart Eyes, а за "тежката артилерия" просто нямам думи. Само ще кажа, че слад като я изгледах (отново) внимателно попих лигите от клавиатурата.  Laughing
Добре дошла отново на kiora!  Hug Аз винаги мното се радвам когато фенка на Сам "прекрачи прага" на темата.  Wink Да отговаря на въпроса ти - флиртчета ще има, но нищо сериозно.
Ейнджъл, нищо ново няма да снимат това лято момчетата. Ще се отдадат на семеен уют и чат-пат кънвеншъни.
Галинчето ме вдъхнови за нови търсения и вижте какво намерих аз - един невръстен Джефри Дийн Морган
А ето и интервю с него от далечната 1996 година
А знаехте ли, че и той като Дженсън е започнал кариерата си с моделстване. Ето го през още по-далечната 1987 година

Още снимки тук - http://donatejdm.livejournal.com/2538.html (за феновете на Здрач сагата - този младеж до Джефри Дийн е Били Бърк).
А ето го и татко Уинчестър, когото познаваме и обичаме - http://www.jdmorgan.info/gallery2/main.php?g2_itemId=3926.

# 408
Ето го през още по-далечната 1987 година
Ау, същите издадени напред устнички като Дженсън Joy
Ето за сравнение:

kiora, добре дошла отново Hug Флиртчета ще има, за Сами дори не бих го нарекла флиртче, ами направо пристрастяване Laughing

# 409
  • София
Ех, тез ретро снимки на татко Джон ми припомниха една  в ретро стил на Дженсън Simple Smile

# 410
  • # супернатурална #
Много си приличат, може Джефри на младини да е прескачал дуварите Laughing Започнах преговор на сезоните, изгледах 1/1. Мислех си, докто гледах, как Самито порсна и възмъжа пред очите ни, голям е дечко е в първи сезон. Дийн си е горе-долу същия, само бръчиците около очите му са се увеличили. Артискатата от първа серия е може би най-красивата жена в сериала, знаят как да привлечат и женска и мъжка публика. Пускам UK промото на сериала за да илюстрирам написаното до тук http://www.youtube.com/watch?v=R6cK8_FYs-A&feature=related

# 411
Ау, същите издадени напред устнички като Дженсън Joy

Стиче, те явно като ходят в моделското училище това е първия урок, който им преподават - как да си цупят устничките  Laughing
Ето ти още една снимка от онзи кънвеншън, дето са се снимали с Лео
  hahaha hahaha

Галя, на мен от всички мацки в шоуто най-много ми харесва Теса Жътварката, но и тази е много готина.

Под тази снимка пишеше misha @ jensen's wedding

# 412
А ето и две снимки на влюбените гълъбчета

Не знам къде са на първата, но са тооолкова готини как са се награбили  Heart Eyes

# 413
  • # супернатурална #
Данийл, you lucky beach! Laughing

# 414
Момичета, благодаря за посрещането Hug  bouquet Аз действам ударно Mr. Green и стигнах до 4 сезон. Радвам се, че имам съмишленички в лудостта по Сам Crazy Heart Eyes Обаче това девойче, дето са се взели, грозновато, бе Confused Laughing  Crossing Arms

# 415
тежката артилерия ме порази, но все си мислех дали няма подобно нещо и за Джаред. Нека ако някой е срещал, да сподели с другарчетата Laughing

Галя, не е същото, но се надявам да ти хареса - http://jessdiary.diary.ru/p56050058.htm#more1. Коментарите след това ме умориха от смях  Joy Joy Joy И аз мога да гледам до безкрай очите на Джаред, докато той гледа събличащия се Дженсън  Mr. Green  Joy Joy Joy

# 416
  • # супернатурална #
Злато, казвала ли съм ти, че те обичам? Ако не - ето, казвам го Laughing Веднага страницата отиде на bookmarks. Рускините верно не си поплюват Joy Ох, докато се сетя, кой е усмихващия се ДДМ....

# 417
Току-що прочетох, че Миша Колинс е казал на кънвеншъна в Германия, че двамата братя са подписали договор за седми сезон. Доколкото разбрах това за момента не означава, че ще има и седми сезон, а било нещо като договор just in case - в случай, че решат да има и седми сезон, да е сигурно, че нашите момчета ще участват. Grinning

# 418
  • София
еее това е новина Simple Smile супер...защото нали преди Джаред май беше кказвал, че и да има повече сезони, той нямало да участва след 6-тият....ммм супер...значи все пак се замислят за идеята и да не е финале Simple Smile))

# 419
Ммммм, Фейче, чудесно! Добре е да се знае, че са ни вързани в кърпа за още две години напред  Wink

Обаче това девойче, дето са се взели, грозновато, бе Confused Laughing  Crossing Arms

Аааа, Киора, не така!  Naughty За госпожа Падалекова - или добро, или нищо!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт