SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 535
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Това червено нослеееееее (а пък и малко големичко ми се струва, ниЩо чудно да се е спотупал с някой , или си е стискал някоя пъпка ...  newsm78)

Може Рубито да го е възпитавала нещо  Wink Mr. Green

# 436
Това червено нослеееееее (а пък и малко големичко ми се струва, ниЩо чудно да се е спотупал с някой , или си е стискал някоя пъпка ...  newsm78)

Може Рубито да го е възпитавала нещо  Wink Mr. Green

Може, може, тъй като не я виждаме на сватбата на Дженсън, може да го е постискала та да не се заглеждат другите по него или той по тях  Joy Joy Joy. Ама тя не знае, че ние всякак го харесваме  Blush  Heart Eyes

# 437
Нали пуснаха наскоро първия сезон на СПН на blu ray, вижте интрото към новото издание, лично от самия Крипки - http://www.youtube.com/watch?v=uxNg2kK1CyE
А дали си спомняте какво обясняваше Дженсън като го питаха за целувката му с Трейси (Памела) - как не било целувка, а по-скоро хореография и трябвало да брои "едно, две, завърти се, три, четири".....А така....хайде сега да видим какво казва самата Трейси по въпроса - http://www.youtube.com/watch?v=hvrRRwv2Nqk.  Laughing Laughing Laughing Нещо май не е било много хореография при нея  Wink

Много ми хареса това клипче, поздравявам  ви с него  Hug - http://www.youtube.com/watch?v=e-XoPqHPKOs

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 10:09 от Злата с метлата

# 438

Много ми хареса това клипче, поздравявам  ви с него  Hug - http://www.youtube.com/watch?v=e-XoPqHPKOs

Много е яко, мерси за поздрава  bouquet

# 439
Здравейте отново и от мен - много празници, много почивни дни, много чудо и... малко достъп до интернет, та сега ще видя зор докато ви наваксам на всичките снимки и прекрасности, които сте пуснали Simple Smile

Мерси, че сте изнамерили Джаред от сватбата на Дженсън и Данийл. За който изнамери и снимка на г-жа Падалеки до мъжа й от същото събитие, ще има специална награда Twisted Evil

Хайде, аз отивам да ви чета назад какви сте ги сътворили и да ви се радвам, ще пиша след малко Wink  

Гледам, че сте коментирали за Клиф Костерман и бързам да съобщя - човекът, освен охрана понастоящем, отдавна си работи из филмовите среди като осветител, специалист по техниката, в някои случаи и каскадьор и т.н. Включително има и няколко малки роли, даже и в нашия Супернатурален сериал се появява - в ролята на Малчо - онзи толкова симпатичен затворник в сезон 2, Folsom Prison Blues, който срита задника на наперения Дийн, когато двамата със Сами се бяха вмъкнали нарочно в затвора, за да разследват смъртта на онази луда мед. сестра. Simple Smile) Клиф и аз не го бях забелязала (по-скоро не знаех, че е Клиф), но наблюдателната ми сестра го фиксира на снимките от сватбата и веднага ми припомни, че там сме го виждали. 1+ за нея Wink

I Can't Stay Away... from Jensen е страхотно Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 13:26 от Dana_Scully

# 440
И к’во станА сега?! За момент да се разсее Импалата и й отмъкнаха и второто момче изпод носа!!! Шегувам се – дано са щастливи и официално заедно. Благодаря на всички за снимките и за всички интересни неща, които намирате  bouquet . Супер сте!

Много ми хареса това клипче, поздравявам  ви с него  Hug - http://www.youtube.com/watch?v=e-XoPqHPKOs
A това... Нямам думи – страхотно е! Благодаря, Злате Hug !

# 441
Охоо, прибрахте си се най-сетне в темата, скитници такива! Добре дошли!  Hug
Поздрав за Дейна и Импалка (и за всички останали "ценителки на мъжката красота"  Mr. Green)

# 442
Е, поздравете и нас, неценителките, де Laughing

# 443
Охоо, прибрахте си се най-сетне в темата, скитници такива! Добре дошли!  Hug
Поздрав за Дейна и Импалка (и за всички останали "ценителки на мъжката красота"  Mr. Green)

Злата, Hug винаги знаеш как да ме посрещнеш по подобаващ начин. Трябва по-често да потсъствам, ако ще ме чакат такива посрещания Heart Eyes
Тъкмо чета излиянията на Галчето в любов към тебе и се смея - ще мине и тя на мойта вълна с "Обичам те чак до другия петък (и следващия епизод)". hahaha

# 444
Злате,
Отново голямо благодаря Hug ! Точно това ми трябваше, че нещо трудно влизам в работен режим. Защо ли? Ако продължаваш така, много съфорумки ще те заобичат... Ще ни излезе име... Ще ни пишат по вестниците и т.н... Joy

# 445
Ще ни излезе име... Ще ни пишат по вестниците и т.н... Joy
Че то лошо няма, ще станем известни, ще ни се прочуе темата на длъж и шир  Laughing Mr. Green

Е, поздравете и нас, неценителките, де Laughing

Въднъг! Ето поздрав и за "неценителките"

# 446

Въднъг! Ето поздрав и за "неценителките"

smile3544
Благодаря, неценителското ми сърце прескочи няколко пъти Blush Laughing

# 447
Добре дошли на завърналите се   bouquet,
Аз се чувствам поздравена и от ценителките и от неценителките  Blush Blush Blush
Злата мерси   bouquet,

smile3544
Благодаря, неценителското ми сърце прескочи няколко пъти Blush Laughing
Няколко ...., че и продължава .....  omm #Onfire
И едно малко поздравче и за третия отбор

# 448
Вярно, бе!  ooooh! Съвсем ги забравих кастиелките. Ето и за тях, да не се сърдят  Hug

# 449
Въпрос от изключитена важност, който ме занимава от обяд насам - вие, извинете, къде точно го прочетохте това с продължаването на договорите на Дженсън и Джаред? В смисъл, официално ли е (дай Боже) или на някоя фенка й се е искало да е така и пак е тълкувала фактите като Луцифер евангелието. Simple Smile Praynig Simple Smile
Нямам търпение за 6-ти сезон, но си мисля (и исълта ме плаши), дали няма да прекалят и да развалят работата, ако откарат и до седми сезон? Вие какво мислите за евентуалните продължения?

Общи условия

Активация на акаунт