SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 589
  • 732
  •   1
Отговори
# 450

Въднъг! Ето поздрав и за "неценителките"

smile3544
Благодаря, неценителското ми сърце прескочи няколко пъти Blush Laughing
Ау, не е честно, искам и моето да подскочи, ама не виждам снимката. Смилете се над мен и ми я покажете, моля Praynig #Puppy dog

Фейче, клипчетата с Джаред и сем. Педалеки са страшно сладки, направо ме разтопиха Heart Eyes Нашата Баш Градинарка аз й се точих много да торя доматите с нея, но сега съм й вярна кучка и ръфам трътки и гръцмули зарад нея Laughing

Злата, поздравчето е много яко, Nothing Else Matters в изпълнение на Апокалиптика винаги ме разревава, голяма съм лигла, значи.

# 451
Въпрос от изключитена важност, който ме занимава от обяд насам - вие, извинете, къде точно го прочетохте това с продължаването на договорите на Дженсън и Джаред? В смисъл, официално ли е (дай Боже) или на някоя фенка й се е искало да е така и пак е тълкувала фактите като Луцифер евангелието. Simple Smile Praynig Simple Smile
Нямам търпение за 6-ти сезон, но си мисля (и исълта ме плаши), дали няма да прекалят и да развалят работата, ако откарат и до седми сезон? Вие какво мислите за евентуалните продължения?

Дейна, пиле, аз писах бе, ти що не четеш Laughing По сведения на феновете, които са били на кънвеншъна в Берлин, Миша Колинс е споделил тази новина. Доколко е истинска трябва да питаме него Wink

# 452
Фейче, мерси за уточнението. Hug Аз това го видях, ама се чудех дали не си го срещнала в някоя статия или пък във видео от кънвеншъна в Берлин го е казал Мишата. Както и да е, ако е така, ще се радвам супер много, че момчетата са "на линия" даже и за евентуален сезон 7. (Въх, как звучи - много далечно някак си). Simple Smile

# 453
  • # супернатурална #
А добър вечер  Laughing Аз докато се включа, вие ще си легнете. Та като стана дума за лягане: http://www.youtube.com/watch?v=NOCLGXsGg1s
По темата: Ако смятат да "прекаляват" с 7, 8, 9......сезони аз съм "за", особено ако прекаляват с кадри като в клипа Laughing На този етап не мисля, че би ми омръзнало, но знае ли човек...Мислех, че и Хаус няма да ми омръзне, но към края не беше като в началото.

# 454
Ау, не е честно, искам и моето да подскочи, ама не виждам снимката. Смилете се над мен и ми я покажете, моля Praynig #Puppy dog
Стиче, на теб винаги съм готова да ти причиня сърцетуп  Wink

аз съм "за", особено ако прекаляват с кадри като в клипа Laughing
Галя, ама ако има повече такива кадри ще му променят часа на излъчване на филмчето, бе душицо. Ще го турят след 24.00 часа  Mr. Green

# 455
  • # супернатурална #
Злато, и аз чакам, и Стич чака Laughing
Аууу, видях Heart Eyes

# 456

Стиче, на теб винаги съм готова да ти причиня сърцетуп  Wink

Мерси много, Злата!  bouquet Hug
Милата ми колежка градинарка / кучка бе така добра да ми покаже за коя снимка става въпрос, но не бях я въждала в такъв размер. Което не ни попречи да поточим лиги по профила, погледа и ръцете на Джаред и на по-маломерна снимка Laughing Тази обаче веднагически отива за десктоп.

# 457
Което не ни попречи да поточим лиги по профила, погледа и ръцете на Джаред и на по-маломерна снимка Laughing Тази обаче веднагически отива за десктоп.

Тази даже аз се изкушавам да си я плясна за десктоп. Тази и една снимка на Джаред, дето е облегнат на отворената врата на една каравана и е погледнал на страни са ми официално най-любимите му снимки  Heart Eyes Ще се помъча да намеря другата да ви я покажа, че няма да се сетите от обърканото ми обяснение.

Ето и една веселяшка снимка на каста от последния кънвеншън

И един луциферски Марк

# 458
Тази ли е?

И тези не са лоши:

# 459
Дааа, Стич - първата!  Hug
Ей така мога да го гледам до утре сутринта с ей такива очи  Shocked

# 460
Айде за лека нощ две мои любими снимки, съчетани в едно уолпейпърче:

# 461
От къде на къде "лека нощ"?! Никаква лека нощ за тебе - ти си на пост докато Баш градинаря спи  Mr. Green

# 462
От къде на къде "лека нощ"?! Никаква лека нощ за тебе - ти си на пост докато Баш градинаря спи  Mr. Green

Това е Фейчето, бе, Злата, не я ли позна? А Хърли блажено похърква на пода зад диванчето Laughing

# 463
Момичета Хеееелп  Praynig Praynig .....
1º Добър вечер , та сега Хеееелп. Свалих си от мастерса един епизод на "Супернатурал" и субтитри (за да пробвам). Ама нали съм си индианец  #Silly Nerd та незнам как да си пусна епизодчето със субтитрите  newsm78 newsm78 newsm78.
Сега плиййййз помогнете ми, ако искате на ЛС .....

# 464
Добро утро!
bicho malo, аз чак сега видях зова ти за помощ, ти сигурно си се справила вече.  Hug

Ето още едно потвърждение на участието на Миша и Джим в шестия сезон - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/cas-and-bobby-retur … for-su-36800.aspx.

Общи условия

Активация на акаунт