Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 470
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • до една звездичка
... Ферхунде си празнува новата работа с Яман и приятелката му,защо,защото има изгода от тях,защо не се обади и на Гюлшен,приятелките не са само за услуги и подслон,а да споделяш и приятните моменти с тях.

Ферхунде си празнува новата работа с Яман и гаджето му поради съвсем друга причина...  Naughty

# 106
Не знам дали само аз така мисля, но тези номинации не са за интриганти, злобари, завистници и прочие.
За мен кухи лейки са глуповати, безхарактерни и прости хора, но с високи претенции, без да има база и основание за това.
Мисля също, че ще се разминем жестоко в номинациите, защото хора с   описаните от Чебурашка  недостатъци не са кухи лейки.
Те попадат в други категории.
Затова се и затрудних с отговора. newsm78

# 107
Приемам и други заглавия за двете категории.  Rolling Eyes
Не е проблем да ги сменим. Ледената кралица я пуска анкетата в блога в неделя вечерта. Дотогава категориите подлежат на промяна. Така, че предложете и други заглавия, ако мислите, че тези не са подходящи.  Peace
Аз ще съм много благодарна за помощта.  Hug

# 108
... Ферхунде си празнува новата работа с Яман и приятелката му,защо,защото има изгода от тях,защо не се обади и на Гюлшен,приятелките не са само за услуги и подслон,а да споделяш и приятните моменти с тях.

Ферхунде си празнува новата работа с Яман и гаджето му поради съвсем друга причина...  Naughty
Приятелката на Яман беше позната на Левент - нямаше начин да не се поздравят и поприказват, отделно тя е известен модел, Яман - бизнесмен - абе , вижте ме с какви хора съм близка  Simple Smile

# 109
  • София /Абсурдистан
"Мис Куха Лейка" - Лейля,Седеф, Хайрие
"Мистър Гола Вода" - Шефкет
Да добавя и "мис Пепелянка" -Джеврието Peace

# 110
Чеб, номинацията си е съвсем добре, дори бих казала навреме и намясто, само че аз отговорих точно за кухите лейки и след това видях, че номинираните не отговарят на описаните страни от характера.
Т.е. Хайрие и Джан са ми кухи, но не са чак толкова лоши хора.
Бих предложила така:
"Мис Куха Лейка" - глуповата и простовата жена с големи претенции без покритие.
"Мистър Гола Вода" - мъж, който се прави на такъв, но в същото време не е постигнал нищо съществено в собствения и на близките си живот.
Сега вече моите Хайрие и Джан си ги слагам отново в номинациите с чисто сърце.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 11:26 от Dartanian

# 111
rozi-maxi, а когато и собственият ти син не е света вода ненапита и си има доста трески за дялане, пак ли ще го защитаваш така и ще хвърляш цялата вина върху "лошата Ферхунде".  ooooh!
Аз мисля, че човек трябва да се опитва да е обективен и да вижда грешките, както на чуждото дете, така и на своето. А не само да изкарва детето си жертва и да обвинява външните фактори за това да се стигне до там.  Flutter
Записани сте всички за номинациите.  Hug

Еми в Шефкет не виждам злоба,интриганство,лентяйство,коварство,използване на другите....напротив,той е точно обратното,супер добър ,наивен,доверяващ се,работлив.Еми като сложа на кантара качествата на единият и на другият,е ясен резултата.Да,Шефкет сгреши,много,но с огромната помощ на Ферхунде.Да се поддадеш на порок е разбираемо,не случайно има комуни и други специализирани заведения,но комуни за изтръгване на злото няма,защото не е разбираемо,не е оправдано,защото не е порок,то е целеустремено,да вредиш на хората,да ти е кеф да ги виждаш да страдат,да ги снишиш със земята,за да си ти добре.Изобщо не виждам как могат да се сравняват всеки един от Текин с Ферхунде.Както вчера,мисля Соя-фен много хубаво писа,че треските на Текин не могат да се сравняват с гредите на Ферхунде и си ги изсмуквате.Признавам,че е трудно ва разбера защитниците на Ферхунде,и ми е болно,тъжно ми става.Не може един човек да върши зло след зло,и да го разбирате,оправдавате,смятате че правилно действа.Не мога да повярвам Sad.

# 112

Приятелката на Яман беше позната на Левент - нямаше начин да не се поздравят и поприказват, отделно тя е известен модел, Яман - бизнесмен - абе , вижте ме с какви хора съм близка  Simple Smile

Да,пък Гюлшен е никоя,нищо че е единствената й приятелка,до която постоянно опира  ooooh!.

И ако се намери някой,който да е съгласен ,че Текин са съсипали животът на Ферхунде,а не тя техният... Sick,направо ще се запитам един и същ ли филм гледаме.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 11:23 от rozi-maxi

# 113
Ферхунде още като дойде да се представи, беше крайно лаконична, правеше забележки и подхвърляния /особено за къщата/..
Ферхи постъпи много невъзпитано и заслужаваше едно спокойно и категорично:"Ние,дъще,си харесваме нашата къща така.Вие,като се отделите,ще си направите модерен дом".Вместо това Хайрие мълчеше като ...,но я намразваше вътрешно,та после да я оплюват с Фикрет,а Али Раза беше зает да се цупи.После що се нагнетявали проблемите.
Гюлшен намазва далаверки покрай Ферхи.Това се загатна,предполагам,в бъдеще ще се развие.
За достата ми годинки едно нещо никога не съм казвала -тя/той/те ми е виновен.Аз съм грешно преценила ситуацията или късметът ми бил такъв,точка.Не позволявам и на децата си да търсят оправдания,в това отношение съм безкомпромисна,но ги карам да мислят какво са можели да направят,а не са.И другия път да го видя на практика.
Майка ми е Теким,на 66 винаги хората са й виновни за проваления(според нея)живот.20 г.след смъртта на родителите си тя все още се държи като дете,което гледа да ги зарадва и да не ги посрами.Неуравновесеността и егоизма на Лейля+ината на Неджля=дупе да им е яко на тези,дето са край нея.На Ферхи излизам насреща и Аллах да й е на помощ,но от Теким влизам в лудницата и не излизам.

# 114
  • до една звездичка
Ферхунде си празнува новата работа с Яман и гаджето му поради съвсем друга причина...  Naughty
...
Да,пък Гюлшен е никоя,нищо че е единствената й приятелка,до която постоянно опира  ooooh!.
В случая Гюлшен няма абсолютно нищо общо. Tired
Ферхунде разбра, че Левент ще бъде в този ресторант и замъкна Яман и сие там, за да го впечатли.
Затова се и беше скиприла така...ролки, букли... Crazy

# 115
Според мен също "кухите лейки" имат други характеристики,но не и да манипулират,лъжат,изнудват.Затова не мога да отнеса Ферхунделата към тях.Тя е в категорията "гърмяща змия".
Като "куха лейка" мога да определя Седефчето,щото не и увира главата.Ама и това не зависи от нея.Чак я съжалих като каза-Заминаваме ,заради слабостта ми.........   Cry
Като мистър "гола вода" определам Шефкет-знаете що........  Sick

# 116
Описанието на номинациите е примерно и го измислихме с Ледената кралица, ако някой пита за какви всъщност гласуваме сега.  Peace
Ама ако бяхме писали Мис Дяволица и Мистър Дявол, можеше още повече да задълбочим спора. За това предпочетохме "по-безобидните" куха лейка и гола вода.  Thinking
Като гледам повечето гласуват на твоя принцип Дартанян. В крайна сметка всеки гласува как му идва отвътре. Пък това с Мис Дяволица и Мистър Дявол с изброените от мен качества може да го оставим за по-спокоен момент във форума, а сега да си гласуваме за  глуповати, безхарактерни и прости хора, но с високи претенции, без да има база и основание за това. Peace
rozi-maxi аз имах предвид моя си случай, не филма. Ама няма значение.  Hug

# 117
  • в ябълковата градина
"то е целеустремено,да вредиш на хората,да ти е кеф да ги виждаш да страдат,да ги снишиш със земята,за да си ти добре" - Rozi
Аз такова нещо не виждам във Ферхунде.

# 118
Кухите лейки, според мен, в този филм са:
Седеф, Хайрие, Шефкет /гола вода/.

Но под кухи лейки, аз разбирам "кухи глави"/празни/, а не злобни и подмолни хора.

Предполагам не ви пречи, че номинирам, въпреки, че до сега не съм писала в темата ви.

# 119
Чеб newsm51
Ама чакай   да дойде време за Дяволите,  да видиш само кого ще изтипосам Thinking Thinking
Наистина, има персонажи, които точно се вписват като   newsm48
Марудета добре си дошла.   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт